VECKA 47

Måndag - Skolan, slutar vid halv ett. Var kvar på skolan tills klockan var tjugo i två ungefär tror jag. Ville stanna kvar & prata lite med mina kära flickor! Sen blev det hem, sätt sej vid datorn & bara chilla! Är så himla trött efter helgen fortfarande.. Men men!! Så det blir bara att ta det lugnt hela eftermiddagen/kvällen idag :)
---
Tisdag - Skola, slutar vid fyra. Vara kvar efter skolan tills klockan blir halv fem fem, då blir det sporthallen & innebandyträning, är så himla tränings sugen just nu!! Får hoppas att det blir en rolig träning & att det kommer många den här veckan. Men blir säkert som vanligt... Skulle inte bli ett dugg förvånad! & efter träningen blir det väl att dra hem & plugga till fysik provet, usch! Fysik suger verkligen...
---
Onsdag - Skola, slutar väl vid tre eller fyra, kommer fan inte ihåg, haha! Men i alla fall, då blir det hem & plugga till fysik provet. Det verkar inte vara så svårt som dom andra proven har varit tycker jag, så hoppas att det går bättre på det här provet..
---
Torsdag - Skola, slutar vid fyra tiden, då blir det att ta bussen till Grythyttan på konfirmationmöte den här torsdagen också, trevligt! Det är faktiskt roligt, i alla fall i Grythyttan & med dom som går där, vi har grymt roligt & trevligt varje gång!! :) hihi & när mötet är slut blir det att försöka komma hem så fort som möjligt så ja hinner till träningen som börjar vid halv åtta & slutar halv nio. Efter träningen blir det hem & kanske kolla lite till inför provet, sen sängen!!
---
Fredag - Skola som slutar vid halv tre, hem till pappi & packa sen dra hem till mammi. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, får väl se vart det bär av & vad som händer ute bland allt folk ;) Om det inte händer något roligt eller trevligt så blir det väl att sitta hemma & mysa med familjen :) Det kan också vara skön ibland, att bara ta det lugt & mysa med familjen framför en bra film med massa godis & dricka :D thihi
---


H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0