FREDAG

Den här fredagen började såklart med skolan, som vanligt. Hade även prov idag & det gick rätt så bra, känns det som i alla fall.. Men vi får väl se hur resultatet ser ut ;) Sen efter skolan blev det att vara med min E, för vi behövde verkligen prata om allt. Så först blev det en hel del prat. Sen gå ut för att handla lite godis & vara ute ens stund. Men vi hann bara vara ute en entimme timme sen fick jag ett sms att det var mat en en kvart, så då blev vi hämtade för att komma hem & äta!
Efter maten blev det att åka ut igen & träffa mina andra flickor för att prata lite med dom också...
Var väl både roligt & tråkigt på samma gång. & kvällen blev väl som den blev, TYVÄÄÄR!!!
Får väl hoppas att morgon dagen blir bättre, & det kommer den nog bli också :)
---

Jag vill verkligen, förstå det.

VECKA 47

Måndag - Skolan, slutar vid halv ett. Var kvar på skolan tills klockan var tjugo i två ungefär tror jag. Ville stanna kvar & prata lite med mina kära flickor! Sen blev det hem, sätt sej vid datorn & bara chilla! Är så himla trött efter helgen fortfarande.. Men men!! Så det blir bara att ta det lugnt hela eftermiddagen/kvällen idag :)
---
Tisdag - Skola, slutar vid fyra. Vara kvar efter skolan tills klockan blir halv fem fem, då blir det sporthallen & innebandyträning, är så himla tränings sugen just nu!! Får hoppas att det blir en rolig träning & att det kommer många den här veckan. Men blir säkert som vanligt... Skulle inte bli ett dugg förvånad! & efter träningen blir det väl att dra hem & plugga till fysik provet, usch! Fysik suger verkligen...
---
Onsdag - Skola, slutar väl vid tre eller fyra, kommer fan inte ihåg, haha! Men i alla fall, då blir det hem & plugga till fysik provet. Det verkar inte vara så svårt som dom andra proven har varit tycker jag, så hoppas att det går bättre på det här provet..
---
Torsdag - Skola, slutar vid fyra tiden, då blir det att ta bussen till Grythyttan på konfirmationmöte den här torsdagen också, trevligt! Det är faktiskt roligt, i alla fall i Grythyttan & med dom som går där, vi har grymt roligt & trevligt varje gång!! :) hihi & när mötet är slut blir det att försöka komma hem så fort som möjligt så ja hinner till träningen som börjar vid halv åtta & slutar halv nio. Efter träningen blir det hem & kanske kolla lite till inför provet, sen sängen!!
---
Fredag - Skola som slutar vid halv tre, hem till pappi & packa sen dra hem till mammi. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, får väl se vart det bär av & vad som händer ute bland allt folk ;) Om det inte händer något roligt eller trevligt så blir det väl att sitta hemma & mysa med familjen :) Det kan också vara skön ibland, att bara ta det lugt & mysa med familjen framför en bra film med massa godis & dricka :D thihi
---


H

HELGEN

Fredag - Skolan som vanligt först på morgonen då, slutade vid halv tre, men kom inte hem förrens vid fem tiden ungefär. Sen när jag kommit hem till mammi, så blev det att packa lite fort sen dra hem till pappi nästan direkt. Hann bara vara hemma hos pappi i typ fem minuter sen drog jag vidare till S & hade en bra kväll med henne ♥ Men drog hem rätt tidigt för skulle upp tidigt dagen efter!
---
Lördag - Blev en tidig säng uppdags i lördags, för att dra till Karlstad med familjen på en lite shopping tur. Gick upp ungefär vid halv åtta åtta & åkte hem ifrån runt nio.
För mej blev det handlat lite smink med tillbehör, hårspray, underkläder & en stickad tröja. Plus att jag fick ett par jättemysiga & sköna mysstrumpor av G :) thihi
Men skulle behöva mer än det som jag handlade då.. Men det får bli någon annan helg!
& när vi kom hem så skulle jag bara fixa lite sen dra till S då också. & överst på listan stod det MYSKVÄLL!! & det blev det verkligen också ;$ Bästa kvällen på länge måste jag säga!
---
Söndag - Vaknade rätt så sent idag, sov hos S inatt så blev en ganska så sen kväll/natt för oss som var där, men det var det verkligen värt!! :) Men vi kom varken ur sängen eller pyjamasen förrens vid fyra fem tiden tror jag, haha! BRA trötta var vi. Sen blev det att dra till Viking för att äta, för mej blev det ost & skink sallad för pizza är inte direkt det godaste för min del inte.. nej usch! Så när vi var klara där blev det först att gå ner till ica med S & V, sen hem till S för att hämta alla mina saker för att dra hem :) Lite skönt att komma hem var det allt!
& när jag har varit hemma nu så har jag bara chillat & tagit det väldigt lugnt, så hiiimla skönt är det. Jag älskar verkligen söndagar men ändå inte, haha ;) & nu blir det sängen, är helt slut efter en väldigt trevlig helg med er som jag har haft den tillsammans med 
---
Natti natt, jag älskar dej min fis!

H

FREDAG

Först skolan idag, sen blev det att vänta med E, S & S på busstationen en stund. Sen när E hade åkt hem satt vi andra kvar en stund & väntade på skjuts, när skjutsen väl kom så blev det hem till mammi & packa ihop mina saker & åka hem till pappi. Hann inte ens vara hemma hos pappi i fem minuter nästan innan jag drog hem till fiiiiiisen :) hihi
Var hemma hemma hos henne en stund sen gick vi & träffade lite folk.
& nu sitter jag här, med världens huvudvärk & hur trött som helst :s Så snart blir det att sova, ska upp rätt så tidigt imorgon för en shopping tur med familjen ♥ ska blir roligt!!
Sen när vi har kommit hem fån shoppingen så blir det hem till S för en heeeeel myskväll, med massa godis, dricka, film & mys såklart! :*
H

När man var liten...

När man var liten så hade man inte lika mycket problem, man hade knappt några problem alls som liten.
& desto äldre man blir, desto mer problem får man i livet. Med kärlek, vänner & massa annat.
Ibland önskar man verkligen att man var liten igen, fick liksom börja om allt igen. Kunna göra allt bättre så man slipper alla dessa problem som man kan få, speciellt dom problem man får & har i tonåren.
Nu vet jag ju inte hur det är att vara vuxen & hur allt är då. Men tonåren vet jag, det kan vara hur jävla jobbigt som helst ibland, för jag har själv haft det. & jag skulle aldrig ha klarat med igenom mina problem utan alla mina vänner som har funnits där hela tiden för mej. Tack så himla mycket mina kära vänner, jag älskar verkligen er, speciellt ni mina flickor!!

H

SÅ TOMT...

Jag vill ha stunderna tillsammans med dej tillbaka, älskade du
Det finns ingen mej utan dej, jag har inte varit mej själv sen du försvann
Allt blev bara till problem när du inte fanns där längre
Jag vill verkligen ha dej tillbaka
...
Jag älskar dej av hela mitt hjärta, glöm aldrig det!


H

HELA VECKA 46

Måndag - Skola till halv ett, sen hem till mormor & morfar & äta & hälsa på. Trevligt, har inte träffat dom på ett tag nu!! Sen fick jag en väska av mormor :) hihi Sen hem & plugga matte, engelska & so.. Lite mindre trevligt! Men men, det måste göras det också, så man klarar sej i skolan.
...
Tisdag - Skolan till kvart i fyra plus matte-prov, då blir det att sola. Sen har jag träning vid fem, så det blir väl att handla någonting innan den, så jag orkar träna ;) Hoppas vi blir många på träningen bara, annars blir det en tråkig träning!! & sen efter träningen blir det hem, duscha, äta & plugga igen.. Usch för skolan alltså!!
...
Onsdag - Skolan till fyra någon gång tror jag, vet inte riktigt, haha ;) Då blir det hem & plugga hela dagen. Sen lite senare på kvällev blir det väl att kolla lite tv & kolla lite på datorn sen sussa. Fan, man går ju i skolan från halv nio på morgonen till man går & lägger sej på kvällen :o Man har ju fan ingen liv när man går i skolan, speciellt när man går i åttan tror jag!!!
...
Torsdag - Skolan till tjugo i fyra, ämnesfördjupning som sista lektion, & det suger för jag har matte!! Men men... Sen när skolan är slut så lir det att ta bussen till Grythyttan för att gå på konfirmationsmöte vid klockan fem :) & det är väl slut vid halv sju någon gång, så då blir det snabba ryck hem & hämta innebandy grejerna, & ner till sporthallen på träning som börjar halv åtta & slutar halv nio :) & efter träningen, hem, duscha, äta & KANSKE plugga om jag orkar.
...
Fredag - Skolan till halv tre, plus engelska-prov. Sen när skolan är slur blir det hem, packa, duscha & fix sen dra hem till pappi, bara ta det lugnt sen stund. För sen har jag väl samling vid kanske fem tiden, för borta match i Kumla klockan sju.. Inte direkt kul att det är en sån sen match, speciellt inte när den är borta också.. Sen när vi kommer hem från Kumla blir det att sova hos S kanske, om jag/vi orkar med det efter matchen!!
...
Lördag - Sova ut ordentligt, sen massa fix säkert, göra sej lite i ordning sen dra hem till S & ha myskväll :* Sova där också, det kommer nog bli ganska mys det!! ;$ thihi Men vi får allt se ;)
...
Söndag - Söndag blir det nog bara att chilla hela dagen!!!! Sen ganska tidig läggdags också, så man orkar med skolan dagen efter, för då börjas det med att plugga hela dagarna nästan, inge liv som sagt!!!! :o
...


...
Puss ha en bra vecka! :*

 

H

 


HELA HELGEN

Fredag - Första var jag väl i skolan som vanligt, slutade vid halv tre & efter det så blev det innebandyturnering med klassen. Det gick väl som det gick... Men men, sånt är livet!
Sen efter det var slut så blev det hem till pappi & packa sen dra hem till mammi.
Sen när jag kom dit så blev det att duscha, göra sej lite i ordning sen dra hem till S.
E & S var också där. Först när jag kom dit så satt vi bara & drygade i S rum..
Efter ett tag kom vi på att vi skulle gå & hitta på något istället. Så då gick vi ut. Sen blev det hem vid till tolv tiden. Sen när jag kom hem blv det ta med bärbara datorn in till sängen & kolla serie. Blev att kolla på serien " Våra vänners liv ", grymt bra!!! :)
...
Lördag - Först tänkte jag bara vara hemma. Men sen hörde min saknade unge av sej, så då blev det att ha myskväll med henne. Väldigt uppskattat!!! :* Först när hon kom hit så blev det att äta lite mat, vi fick Wok, MUMS!!! Sen blev det att gå ut & träffa lite vänner & kolla fotboll i sporthallen. Trevligt :) Sen när vi kom hem, ungefär vi tio tiden så blev det att kolla film & mysa, men godis & dricka. Vi kollade på " Sex And The City 2 " grymt bra film, vill jag säga! Så om du inte har sett den, då måste du bara se den ;) hihi. & efter filmen var slut så blev det massa flams & tok, bilder kanske kommer lite senare =) haha Herregud säger jag bara!!! Vid fyra halv fem tiden så blev det att sova, så var skapligt trött imorse..
...
Söndag - Vi vaknade vid ett, upp direkt & äta frukost. Frukosten blev först typ en macka var, sen kom jag på att det fanns kvar lite Wok sen gårdagen, så då tog vi det istället. Lika gott som igår var det, MUMS!
Efter maten städade vi lite på mitt rum , det såg verkligen förjävligt ut när vi vaknade, låg kläder över hela golvet ungefär, haha :) Men kul hade vi, så det var verkligen värt det! :D & efter lite städning så tog vi en varsin dusch, sen drog vi hem till S, & när vi kom dit så satt hon framför datorn i pyjamas & V låg i sängen & mös för sej själv, sen direkt efter vi hade kommit så kom S in, i pyjamas hon också, gull! Hon kröp ner under täcket bredvid V på direkten :) Sen så kröp alla er i sängen & mös med varandra, det var verkligen mys, & mycket prat blev det, om allt & inget :) Efter ett tag så drog vi ut, helt döda, S & S gick ut i pyjamas, jag & A gick ut i mjukisar, & helt döda var vi :D Sen drog vi hem till S:s mammi, var där en stund sen drog alla hem till sej :) hihi
...
Tack till er som jag har varit med hela denna helg, har verkligen haft det hur bra som helst!
NI är bäst

H



SÖNDAG

Somnade vid fyra inatt & vaknade halv tolv ungefär idag.
Då blev det att äta frukost, sen ta med datorn upp i sängen & kolla klart på serien som jag började kolla på inatt, "Våra vänners liv" väldigt bra är den!! Finns på svtplay.se ;)
Efter jag kollat klart på den så satte jag på musik så det skulle bli lite roligare att städa rummet, det blev en storstädning idag. Väldigt skönt att ha det snyggt & rent på rummet, speciellt när man får nattgäst ;$ hihi
Det tog väl ett tag att städa klart rummet, några timmar.. Sen nör jag var klar med det så blev det att duscha, fixa sej lite & fixa det allra sista i rummet innan min nattgäst kommer, hihi.


Snart blir det mat, får väldigt god mat idag, Wok!! Som L har gjort, så får se hur det smakar ;) Men det brukar vara gott det mesta han gör.. såklart! :) Sen efter maten blir det att hitta på något med min saknade nattgäst, blir säkert att gå ut en stund & handla godis eller något gott till filmen :$ MYS!!!

Ha en bra lördagkväll folket, puss :*
H

EVERTHING IS SO....

Everything is so confusing all the time, I do not know what I want or how I feel about anything anymore. I feel just that everything is just wrong all the time.

H


FREDAG & HELG

Började med skolan idag, slutade vis halv tre då blev det gå till ica med E, D, W, O för att handla någonting att äta innan innebandyturneringen mot 8A som började vid tre. Den gick väl sådär, vi förlorade inte & vi vann inte heller ;) Vi spelade grymt bra faktiskt, tycker jag i alla fall!!! Duktiga pojkar man har i klassen ;) thihi
& efter våran match blev det att stanna kvar & kolla på C & D:s match, vet inte riktigt hur det gick i den, satt mest & pratade med D & D :) Sen ringa till lilla pappi så han kom & hämtade mej vid sporthallen, hem till honom packa alla saker, hem till mammi duscha, göra sej i ordning & nu ska jag äta, & hem till Sofia :D
PUSS HA EN BRA KVÄLL ALLA SÖTA & ALLA MINDRE SÖTA :*
H

It hurts!

I miss you day in & day out, all the funny moments with you. It is so terribly empty without you, we had so much fun together whenever we were with each other. & If we fell out about something, we always resolve it in some way, it is a sign of true friendship! I would like not to live without you, you just can not understand it! It hurts my heart when I see or hear you, just there is something about you that makes it so bad! I really would not have it like this heart of mine. Can not we just resolve and do everything as normal again? I love you too high above the earth & always will do it ♥


H

Tips!!

HM
Kläder:




----------
Skor:

----------
Accessoarer:

----------
BIKBOK
Kläder:


----------
Accessoarer:

----------
GINATRICOT
Kläder:

----------
Accessoarer:
----------
LINDEX
Kläder:
----------
Accessoarer:
----------
INDISKA
Kläder:
----------
Accessoarer:
----------
RUT M.FL
Kläder:
----------
Accessoarer:
----------
DIN SKO

----------
SKO PUNKTEN



H

Ååh, så himla bra ♥

Ted Gärdestad - Så mycket bättre 
Har du brottats med svåra plågor
Har du märkt att ja' har rätt
Du hade fel och blev eld och lågor
För att svaret va' så lätt

Men det blir bättre om vi e' tillsammans
Så mycket bättre för oss allesammans
Så mycket bättre, för o o o ooh oss

De' e' enkelt att vara kritisk
Och slå ner på det som finns
Men ibland kan man vara nitisk
Även om man e' klädd i jeans

Men det blir bättre om vi e' tillsammans
Så mycket bättre för oss allesammans
Så mycket bättre, för o o o ooh oss

Har du brottats med svåra plågor
Har du märkt att ja' har rätt
Du hade fel och blev eld och lågor
För att svaret va' så lätt

Men det blir bättre om vi e' tillsammans
Så mycket bättre för oss allesammans
Så mycket bättre, för o o o ooh oss

H

Hela vecka 45!

Måndag - Skola, slutar vid halv ett. Fick även reda på SO provet som vi hade veckan innan lovet, & jag klarade det! Så jävla gott!!! Hem & bara ta det lugnt kanske plugga lite.
---
Tisdag - Skola, typ vara i formens hus hela dagen på någon mässa. Gott att slippa alla lektioner ;) & mässan är slut vid halv tre, då blir det säkert en sista vanlig lektion innan man slutar för dagen. Kanske sola sen träning vid fem & sen hem & plugga lite.
---
Onsdag - Skola, slutar vid fyra någon gång tror jag. Sen hem äta lite fort sen iväg till Grythyttan på konfirmations möte vid fem tiden. & det håller väl på ett tag också, & efter det så blir det hem & göra sej i ordning för att sussa säkert, kanske plugga lite också.
---
Torsdag - Skola, slutar tjugo i fyra, elevens val som sista lektion, & det suger verkligen... Har matte, & innan elevns val har vi en matte lektion också, usch! Ångrar att jag valde matte!! Men men, får skylla mej själv eftersom jag valde det. & när jag har slutat för dagen så blir det hem & bara dega framför datorn eller tv:n tills träningngen börjar vid halv åtta, & slutar vid halv nio. Då blir det hem, duscha & sussa direkt!! thihi
---
Fredag - Skola, slutar vid tre tiden. Hem till pappi, duscha, packa & åka upp till mammi! Sen på kvällen blir det att vara med S & E eller bara vara hemma med familjen, har inte bestämt mej vad jag ska göra än, hihi.
---
Lördag - Eftersom jag inte vet vad jag ska göra på fredagen så vet jag inte riktigt heller vad jag ska göra idag. Så om jag är hemma på fredagen så blir det väl att vara med S & kanske E idag, & tvärtom ;) hehe
---
Söndag - Idag blir det nog bara en chill dag, ligga framför tv:n & dega heeela dagen, fy vad gott! Söndag är gott men ändå inte, för då är hela helgen slut & skolan början dagen där på igen, inte lita chill! Men om man inte går i skolan så lär man sej ingenting!! haha
---
Ha en bra vecka, puss :*

Mys med Emmiie ♥

Lördag, en dag tillsammans med Emmiie & hennes mysiga familj!
Blev att följa med till finska föreningen, jag var ett troll utan tänder & Emmiie var en vampyr med vassa tänder;)
Så jävla gulliga var vi! ;*
& sen blev det en liten spökvandring med ungarna, lite läskigt faktiskt ;$ mihi
Men sen så tröttnde vi för det vart så drygt, så vi gick hem :) Sen blev det att ta en promenad igen, fattar inte ens varför vi gjorde det, det var så jävla kallt ute, trodde seriöst att v skulle frysa ihjäl så kallt som det var :o FYFAN!! Men nu är vi äntligen hemma i värmen igen, så jävla gott =)
& snart blir det nog sängen, är rätt så trött plus att Emmiie ska iväg & träna imorgon i Linde ;) hihi



Pusss kram, älskar er mina vänner! :*


Några bilder från Stockholm ♥


Fredag! :*

Idag är det fredag & jag har haft en heeeel skön vecka!
Varit till Stockholm med mammi & blivit fotograferade, roligt vart det. Man blev sminkad & fixad i håret. Sen efter fotograferingen så fick vi sitta & vänta en stund sen kolla & bestämma vilka bilder vi ville ha med oss hem, det vart en hel del skratt när vi kollade igenom bilderna, haha :) Men till slut så kunde vi bestämma oss vilka vi ville ha. Blev väldigt nöjd med bilderna faktiskt! thihi
Sen efter vi var klara med det så blev det att gå & kolla lite i affärerna. Jag handlade, en stickad tröja, en pälsmössa, örhängen & så fick jag ett par kängor av mammi, tack så mycket bästa mammi ♥
& vid nio tiden så gick tåget hem mot Örebro.. Så vi kom hem vid tolv då.
Så har jag haft det väldigt roligt tillsammans med bästa Sofia Larsson! ;*
Mycket skratt, prat & myspys :)
& idag blir det att säkert sova hos Sofia inatt igen, & hitta på något roligt! ;)
Imorgon, lördag ska jag med Emmas familj till Norrgården, & fira Halloween, det ska kul det!
Jag ska vara ett liten gulligt troll ;D hihi
Men ni får ha det så bra ni andra, ha en bra helg! Puss kram på er sötisar :*

Måndag & lovet är äntligen här!

Idag är det måndag & man är hur seg som helst efter helgen!
Idag har jag bara varit iväg & klippt mej sen har jag varit hemma resten av dagen för jag är hur trött som helst & mår inte så bra.. Vill inte bli sjuk ju! :( Speciellt inte innan onsdag!! För då ska jag & mammi till Stockholm ju :) mhihi
Men hur som helst så har jag haft en väldigt trevlig helg tillsammans med Sofia Larsson :D Mycket skratt blev det såklart, sen massa prat om allt & inget.
Sen spelade vi match i lördags också, gick ju inte direkt så bra, för det första så var vi bara sju utespelare plus målvakt, men sen gjorde Palicken sej illa, så då var vi bara sex utespelare :s Så då kan ni nog räkna ut hur det gick... (pinsamt)
Men vi tar allt nya tag tills på torsdag när vi har hemma match mot ÖSK söder klockan 19.00! ;)
Kom gärna & kolla vet ja, thihi!
& snart blir det att åka ner till ishallen & hämta lillebror efter en hel dag med att träna ishockey! :)
Sen vill jag bara säga att jag älskar alla som står mej nära ♥


RSS 2.0