GOTT NYTT ÅÅÅÅRRR

När jag hade vaknat imorse så kom mamma in i mitt rum och var helt mupp. Hon var uppspelt som bara den och tvingade med mig och lillebror ut i skogen, till Kullberget. Det var bara massa uppför.. fötterna började värka och det var kallt! Lillebror hade med sig lite nyårs smällar och mamma hade packat ner lite glögg och bullar. Mormor och morfar blev också med upp till Kullberget, trevligt. När vi kom hem från skogen så åkte jag och mamma ner och handlade sen ner till graven och tände ljus vid farmor, gammelmormor och gammelmorfar. Nu sitter jag hemma i soffan, kollar på Gönssonligan dyker upp igen med lillebror och väntar på lite mat.
Efter maten ska jag ta mig en dusch och sen kolla på hur jag ska sminka och fixa håret ikväll. Vet bara vad jag ska ha på mig än så länge, eller det är väl knappt så jag vet det heller.. haha. Sen vid 17.30/18.00 så kommer Matilda och Nicole hit så ska vi göra oss i ordning tillsammans innan vi drar ner till Emma. Jag hoppas på en toppen kväll med bönorna och att vi kommer fira in det nya året riktigt bra!! Hur ska ni fira in dewt nya året?
Jag kommer uppdatera och lägga ut en bild på min nyårsoutfit lite senare, men sen kommer jag inte blogga något mer idag, och inte något mer det här året. Utan vi syns nästa år godingar!! Ha en underbar nyårsafton. GOTT NYTT ÅÅÅÅRRRR ♥

DON'T MAKE ME BRING YOU BACK TO THE STARS

Me todaaayy!
Kom hem från Brattfors för ungefär en timme sen. Har varit på kalas hos farbror Jonas som fyller 39 år idag som jag totalt hade glömt bort och blev påmind om det när ja vaknade idag. Fick massa gott. Först fick vi tacos sen fick vi superod tårta. MUMS. Åkte hem tidigare än resten av familjen, eller ja, inte storebror då eftersom det var honom jag åkte hem med. Det var en trevlig åktur med bror för båda satt och sjöng, hur gulligt? hihi. Han kan allt vara go ibland. Nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på kusinen som ska komma förbi och låna en bikini (om jag har någon som passar) till nyårskryssningen hon ska på imorgon. Ska bli trevligt att träffa henne en snabbis också. Det är ju inte så ofta jag träffar henne annars eftersom hon bor i Örebro.
Påtal om nyår!! Vad ska ni göra på nyår, hur ska ni fira in det nya året? Och vad ska ni ha på er? Har ni hittat något snyggt? Själv ska jag fira in det nya året med tre härliga brudar. Det ska bli underbart. Känns som det kommer bli mitt bästa nyår hittills faktiskt. Det jag ska ha på mig får ni se och vet imorgon, thihi.
Nu ska jag ta och läsa lite olika bloggar och vänta på kusinen. Sen ska jag nog krypa ner i sängen och läsa i min bok. Eller kolla på film, men det lutar mest åt att jag ska läsa lite så jag kommer någon vart i boken.

DEN LEVER

Sovit lika länge idag.. Men vad gör det när jag endå inte har något viktigt att göra. Idag är alla bönorna borta. Dom är och shoppar eller hos tandläkaren. Så idag blir det väl bara att vara hemma skulle jag tro. Nu ska jag alldeles gå upp ur sängen, tvätta bort årdagens smink och sen gå ner och äta lite frulle. Är grymt hungrig, så ska bli gott att få lite i magen!

THE BOO BROTHERS

Kom hem för en halvtimme sen, kvällen med bönorna har varit riktigt bra. Vi har pratat gamla minnen och skrattat som bara den. Riktigt härligt! Vi var också ner till sporthallen en sväng och kolla på innebandy, sen tog vi oss en rundtur i kronhagen och då blev det ännu mer flams och tok. Fick även min julklapp av Alice idag, fick en Britney Spears parfym, åååh herregud vad gott den luktade!! Tack hjärtat. Nu ligger jag i sängen och försöker bli lite varm.. Var iskallt ute ju, burr. Ska alldles snart slå på en film, och inte vilken film som helst.. utan Scooby-Doo möter bröderna bu, var sjukt längesen jag kollade på Scooby så nu kände jag att det var läge att göra det. Och till det har jag en skål med gröna oliver. Natti natt, puss

SAMLAR MINA TANKAR I ENSAMHET INNAN JAG GÅR UT

Då var det slut på degandet för idag! Har precis fräschat till mig och gjort mig lite iordning för att om ett dag dra ner till Emma med Matilda för en goskväll. Kommer nog bli en trevlig och rolig kväll, känner på mig att det kommer bli massa tok. Men först ska jag se till att få mat, för jag är bra hungrig och har varit hemma själv hela eftermiddagen.. Och ni kan ju tänka er hur det är för mig att vara hemma själv.. INGE MAT.

CHILLAR GALET

+ en koppp te, tända värmeljus och lite lugn och bra musik i bakgrunden, nerbäddad i sängen. Mysigt.

DET ÄR SVÅRT ATT FÖRSTÅ HUR DU KUNDE GÖRA SÅ

Vaknade 11.57 idag, så har sovit rätt länge fast jag la mig rätt tidigt igår. Bra skönt att sova i alla fall, bland det bästa som finns typ. Och vad händer idag då? Vädret suger, det är gtått och trist med massa regn ute hela tiden. Så man bli ju inte direkt sugen på att göra någonting.. Idag ska jag inte göra någonting faktiskt. Inte vad jag vet just nu i alla fall. Så nu ska jag snart gå upp och lägga mig i sängen igen och börja läsa på Elsas Mode, det verkar vara en riktigt bra bok! Någon som har läst den? Ska nog även hoppa i nya skorna och gå in dom lite idag också, hihi. Måste ju kunna gå perfekt och snyggt i dom på nyår you know. 
Jag vet att min blogg är väldigt tråkig att läsa och besöka.. Ge mig tips om vad ni tycker/vill att jag ska blogga om så kanske den blir bättre!! I need some help. PUSSEN

HELLO NEW

Hade en väldigt trevlig stund med Matilda idag på eftermiddagen/kvällen. Färgade håret, dansade, sjöng och hade även lite seriöst snack såklart! Och nu har jag precis kommit hem från träningen ungefär. Nu sitter jag hemma i soffan och skriver lite här men ska snart ta mig en skön dusch. Sen ska jag lägga mig och sova, gymt gött!
Här har ni resultatet efter Matilda färgat mitt hår idag. Blev faktiskt riktigt nöjd, blev den färg jag ville ha. Tack älskade gullungen min!!

I LIKE CRAZY

Precis kommit hem från bion som var grymt bra. Blev mycket skratt, och nästan så det kom lite tårar haha. Så den rekommenderar jag att se, Alvin Och Gänget 3. Nu går jag runt här hemma i mina nya superläckra och väntar på Matilda som ska komma hit en sväng. Vi ska färga håret och göra oss snygga till nyår, blir nog en hel del prat också. Det brukar det bli. Och det är så grymt skönt att kunna prata ut om allt mellan himmel och jord med denna underbara tjej! Henne kan man verkligen lita på!! Älskar dig min flicka! Senare ikväll vid 20.30 har jag träning enda till 22.00.. Egentligen alldeles för sent att träna till den sena tiden.. Men så är det när alla andra tider är upptagna. Nu ska ja fortsätta gå runt i mina läckra skor och vänta in Matilda så vi kan gå ner till ica och köpa hårfärg. Läger upp bild sen på hur resultatet blev! puss

BIO DAGS

Väntar på att Alice ska komma och hämta mig. Vi ska ner och kolla på bio och mysa lite, så hoppade i lillebrorsans mysdress.

GODMORGON

(TRÖTT TJEJ, MEN BJUDER PÅ EN MORGONBILD)
Precis vaknat och har sovit hur skönt som helst inatt. Ska alldeles snart försöka ta mig upp ur sängen och gå ner för att äta lite frukost. Hatar när man går upp ur en varm och skön säng och det blir iskallt så man håller på att frysa ihjäl.. Men förr eller senare lär man ju gå upp i alla fall. Efter frukosten ska jag ta och göra mig i ordning för idag blir det bio med Alice. Vi ska se Alvin Och Gänget 3, GRYMT. Haha jag älskar faktiskt barnfilmer, bästa filmerna som finns ju, eller typ i alla fall. Efter bion ska jag köpa hårfärg för nu ska den fula utväxten bort!!!! Ska bli skönt att göra lite förändring också och göra sig lite snygg inför nyår.

SOMEONE LIKE YOU

Orkade inte börja läsa någon bok idag. Så istället så har jag myst ner mig i sängen under täcket med tända värmeljus till en film. Slog på en gammal film, Tonårsliv. En helt okej film faktiskt. Och när den är slut ska jag nog somna till filmen Legally Blonde2. Och imorgon kan jag sova hur lääänge jag vill, så himla gött!! Natti natt, sovgott sötnosar. PUSS

HUNGRIG

JAG ÄR SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄVLAAA HUNGRIG OCH MIN MAMMA ÄR INTE HEMMA. JAG KAN INTE LAGA MAT!!

JAG DÖÖÖÖR

JEANS cubus 399:- REApris 199:-




SKOR city bird 499:-

MORE MORE MORE

Dagen i Örebro har varit trevlig. Men när man är iväg med två pojkar så får man naturligtvis stressa arslet av sig för dom vill bara hem när dom är klara med sitt.. haha. Men hann i alla fall köpa det jag verkligen skulle köpa idag! Ett par jeans och ett par skor. GRYMT SNYGGA. Kommer självklart upp bilder! Har precis duschat också, så himla gött!! Nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag hoppa över till en bok och läsa lite. Ska börja på att läsa Elsas Mode. Har faktiskt inge mer att skriva, så det blir inte så direkt roligt inlägg.. Men ah! pusss

HERE WE GO

Då drar vi alldeles snart till Örebro. Och såhär ser jag ut idag!

MORE, GIVE ME MORE

Precis klivit upp ur sängen och nu ska jag börja göra mig i ordning för en till dag i Örebro med lite shopping! Det spelas härlig musik ur högtalarna och jag är på toppen humör. Blir bara ett kort inlägg nu på morgonen, har inte så mycket att skriva direkt, hehe. Uppdaterar med när jag kommer hem från Örebro. Ha en super bra dag! puss

KLAPPARNA

Här är dom julklapparna jag fick på mini-julen 23 december. Det var ungefär sånt som är på bilden jag fick på julafton också.

REA REA REA

PÄLSJACKA ginatricot 699:- REApris 349:-
TOPP ginatricot 299:- REApris 99:-


KUVERTVÄSKA ginatricot 199:- REApris 99:-
BH lindex 179:-
SMINK hm
compact powder 49:-
blusher 49:-
stor borste 39:-
liten borste 29:-
LÖSÖGONFRANSAR lindex 69:-

WHEN WE STAND TOGETHER

Har varit i Örebro hela dagen på mellandags rean och shoppat tillsammans med mamma, lillebror, Matilda och Philip och haft en toppen dag. (Därför jag inte har bloggat något idag). Grymt mycket folk bara, så det var ju rätt jobbigt, trångt och varmt!! Men vad gör man inte för att få shoppa liksom? haha. Fick med mig en pälsjacka, en topp, en kuvertväska, lösögonfransar, en BH och smink och puderborstar. Är riktigt nöjd med allt jag fick med mig hem. Ska försöka ta kort på det och lägga upp här på bloggen. Men imorgon drar jag in till Örebro igen men då åker jag dit med Jocke, Viktor, Alice och Matilda. Men ska FÖRSÖKA att INTE handla något då.. Men det kommer nog bli lite svårt, haha. När man liksom har pengar så vill man ju bara handla och handla. Men sen, efteråt, svider det ganska så mycket i plånkan.. Aja, nog om det! Nu ska ja ta mig en dusch, sen läsa lite bloggar och efter det är det nog sängdags för mig. Är grymt trött. Och måste ju energi tills imorgon, hihi. Hur har ni haft det idag då? puss

AVE MARIA

Direkt jag kom hem från Matilda tog jag tag i mitt sovrum och städade riktigt ordentligt! Plocka ut alla mina kläder ur garderoben, och plocka ut alla grejer ur sminkbordet, dammade och torkade av så det blev riktigt rent och fräscht, gjorde även lite ändringar i garderoben. Så nu är det ordning och reda på rummet. Känns skönt. Och alla julklapparna har fått en plats nu också, en del har ersatt gamla, tråkiga och dåliga saker. När jag var helt klar med rummet så tog jag mig en skön dusch och nu har jag landat i soffan. Sitter och lyssnar på när storebror och hans vänner spelar sällskapsspel, HAHA det är grymt roligt att lyssna på! Dom är ju så dåliga och så dåliga förlorare, speciellt Jonte! Just ja, jag har inte hunnit eller jag har inte direkt orkat att bry mig om att ta kort på mina julklappar jag fått. Så det får vara. Men om ni vill se vad jag har fått så får ni slänga in en kommentar! Så kanske jag tar mig tid och ork till att ta fram kameran och trycka lite på knappen.
Ska bli riktigt skönt att bara koppla av, mysa med familjen och kolla på film ikväll. Hela familjen fick Jägarna 2 i julklapp så ikväll ska vi kolla på den. Hoppas den är bra! Ikväll är det juldans här i byn och jag kan tänka mig att det flesta ska dit ikväll, eller ja de flesta som är 18 år och äldre. Ni som ska dit ikväll får i alla fall ha en superduper bra kväll och dansa lugnt! puss

A THOUSAND YEARS

Nyvaken och typ död.. Somnade riktigt sent inatt så får skylla mig själv att jag är dödsrtött! Ligger just nu och myser lite med Matilda i sängen med härlig musik men vi ska väl snart gå upp ur sängen och ta oss en skinkmacka och glöm inte senapen! Det är så brutali gott med skinkmacka med senap på, typ det bästa med julen! Och vad händer idag då? För min del blir det nog bara att ta det lugnt och inte göra något speciellt. Ska försöka fota mina grejer jag har fått i julklapp så får ni se vad jag har fått. Jag är riktigt nöjd med allt jag har fått. Tack alla ♥


WILD ONES

Sorry för jag inte uppdaterade någonting igår, på julafton. Men jag hann verkligen inte, var full rulle från att jag vaknade tills typ nyss. Först på morgonen var jag och storebror hem till pappa och åt lite julfrukost och öppnade julklappar. Blev väldigt nöjd. Sen for vi mot Beda och B-O ute i Skarped och fick först i oss lite julmat och efter en stund hade vi julklappsutdelning. Blev lika nörja med julklapparna där. Efter ett tag åkte jag och bröderna hem och gick ner till sista stället att fira jul på, ner till mormor och morfar. Och där blev det ännu mer julmat och såklart blev det ännu mer julklappar också, hihi. Blev givetvis nöjd för dom julklapparna också! När vi hade fikat och kollat klart på Svensson Svensson körde storebror mig till Grythyttan. Jag var nämligen till kyrkan på nattvard tillsammans med Matilda, Alice och Olivia. Det var faktiskt rätt mysigt och helt okej. Vinet och brödet var väl dock inte direkt det godaste.. Men ah! Jag och tjejerna ska nog fortsätta med det här att gå till kyrkan på julaftonskvällen och ha det som en lite tradition för oss liksom. Och även ha lite julklappsbyten! Låter inte det mysigt?
Sitter just nu, mitt i natten i Matildas säng och ska alldles snart borsta gaddarna sen ska vi sova. Är grymt trött!! Somnade när vi kollade på det 24:e avsnittet av julkalendern och det är ju bara en kvart.. Då kan man snacka trött om man somnar på mindre än en kvart! Jag kom ju på att jag inte ens hälsade God Jul till er igår.. Skäms faktiskt lite, men så kan det bli när man inte riktigt hinner med allt som man tänkt sig.. Men nu måste jag fixa mig innan jag ska sova. Natti, sovgott och hoppas ni har hft en super bra och mysig julafton fast det kanske inte direkt har varit så mycket snö ute.. puss

KÄRLEK

Jag och mina älskade bröder. Är så glad att jag har dom!
Nu har vi precis haft julklappsutdelning och alla verkade bli nöjda och glada för allt de fick. Och jag kan säga att jag blev superglad för alla mina julklappar! Vi ska snart parkera och mysa ner oss i soffan framför en bra film. Vi ska inte kolla på något julfilm utan istället slår vi på Herbie. Uppdaterar mer imorgon, när jag vaknar och det är den 24:e och julafton. Puss.

VÅRAN ALLDELES EGEN JULAFTON

Ikväll har jag på mig TOPP ginatricot - JEANS ginatricot - HALSRING pieces - RING old, när vi firar jul hemma hos mammi, med massa julmat, mys och julklappsöppning! Kommer bli en toppen kväll tillsammans med världens bästa familj ♥

SEXY AND I'M HOMELESS

Har precis städat klart mitt rum, så nu ser det väldigt mysigt och bra ut! Passade även på att vara en underbar dotter och dammsög hela övervåningen + undervåningen, så jag har dammsögit hela huset åt mamma och Linus. Hur underbar dotter kan jag inte vara liksom? hihi. Nu när jag har städat så ska jag ta mig en förtjänad skön dusch! Just ja, Matilda kom förbi en sväng också och hämtade sin tröja, hon fick även med sig sin julklapp hem och hon blev glad och nöjd med det hon fick, och det gör mig så himla glad! Aja, nu har jag inte tid att sitta här och skriva något med just för tillfället.. Kanske uppdaterar lite senare. puss

NYTT NYTT NYTT

Halsringen på närmare håll. GRYMT SNYGG. Tack babe!



TOPP ginatricot 249:-

YOU ARE MY HEAVEN ON EARTH

Blev dålig uppdatering både i förrgår och igår, sorry! I förrgår spenderade och inledde jullovet med en myskväll tilsammans med Matilda. Fick även en julklapp av henne, en skiiitsnygg halsring. Bild kommer! Hur som helst så hade jag en underbart mysig och rolig kväll med henne. Somnade nog dock lite försent eftersom jag skulle upp rätt tidigt för att dra till Örebro och julhandla de sista julklapparna. Har handlat klart alla julklappar till mina fyra favoritbrudar, hoppas bara de blir nöjda och glada för det de får! hihi. Kom hem från Örebro vid fyra tiden igår och då var det bara att börja slå in alla klappar! Det är faktiskt lite roligt att slå in klapparna men är inte så direkt himla duktig, haha. Men det får allt duga, papret ska ju ändå slitas av snart! När jag var klar med det så var det bara att vänta på att storebror sulle hämta mig så vi kunde åka ner till pappa och fira storebror som har fyllt år. Fick god tårta, bullar och kakor, mums! Trevligt var det också!!
Och idag ska jag hjälpa till här hemma med att göra i ordning all julmat. Vi ska ha julbord här hemma, men vi ska även ha våran egen lilla familje julafton här ikväll, som vi har varje år. Vi hinner inte med att bara vara vi i familjen på självaste julafton, vi har så stor släkt och är på ungefär tre-fyra olika stälelt på julafton. Så ikväll får jag öppna mian julklappar, om jag ens får några, hehe. Ska även julstäda mitt rum idag. Det behövs verkligen!! Ser ut som en klädbomb har exploderat på golvet.. Men är det inte så ett äkta tjejrum ser ut? hoho. Aja, ska ta kort på min halsring jag fick av Matilda nu och lägga upp. JUST JA!! Köpte en supersnygg topp igår när vi var i Örebro. Bild kommer på den också såklart.
Bild från igår! Här ser ni även halsringen jag fick. Men ska lägga ut en lite bättre bild.

I WANNA GROW OLD WITH YOU

Har precis kommit hem till bästa Matilda och ska inleda jullovet med en supersupermysig kväll tillsammans med henne!! Sjukt underbart. Vi ska nog göra pannkakor om en stund också, hungriga som fan är vi! Blir även massa prat om allt mellan himmel och jord. Det är så sjukt skönt att ha vänner som lyssnar och alltid finns där när man behöver dom. Och det är precis en sån vän som Matilda är. Världens gosigaste tjej är hon också. Massa pussar och kramar på henne!! Nu ska vi mysa vidare till julkalendern innan vi ska göra super pannkakor!



Bjuder på en gammal bild från i somras, SNYGGA BRUDAR.

EARCUFF, TACK OLLE

Tog några snabba bilder på earcuffen jag fick av Olivia idag. Visst är den supersnygg?! Tack gumman, love ♥

SLEEPING SUN

ÄNTLIGEN är det jullov! Nu är det julafton man längtar efter bara, men det är ju bara fyra dagar kvar! Och efter julafton är det nyår man kommer längtar till! Sen då? Ja, då kommer jag längta efter min födelsedag, hehe. Hur som helst så är jag faktiskt nöjd med mina julbetyg. Men ska kämpa på ännu mer till våren! Nu ska jag alldeles snart kolla på gårdagen avsnitt av julkalendern som jag inte hann göra igår, men ska även kolla på dagen avsnitt. Vad händer idag då? Jag ska nog bara vara hemma och välkomna jullovet. Rätt tidigt i säng ikväll också, ska mänligen till Örebro imorgon bitti med pappa och lillebror för att handla de sista julklapparna. Och idag när vi satt nere i matsalen och åt våran årliga lussebulle med varmt choklad till så kom en av mina kära vänner fram och gav mig en julklapp. I paketet låg det en earcuff som själv har gjort och herregud vad glad jag blev!! Den var supersnygg! Nej, nu kan jag inte sitta här och skriva mer. Måste ju kolla på julkalendern nu. Hoppas alla får ett superbra och härligt lov! Uppdaterar kanske lite senare, annars uppdaterar jag imorgon efter vi har varit i Örebro. puss

STOREBROR ♥

Du är den bästa storebror man kan få. Visst har vi haft våra tjafs och bråk och varit näst intill som fienden. Men det är äkta syskonkärlek. Jag är så glad att jag har dig, att du är min storebror. Du finns alltid där för mig, ställer jämt upp och är pålitlig till 100%!  Vi kan prata om lite allt möjligt och det känns skönt. Vi kanske inte visar för varandra hur mycket vi betyder för varandra men jag vet att vi betyder så j*ävla mycket för varandra och att vi älskar varandra. (Haha oj vad mycket varandra det blev). Du är helt enkelt bäst. Grattis på din 18-årsdag och ha en riktigt bra födelsedag och grattis till körkortet också!! :) Massa bamsekramar till dig, love you ♥

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU

Dagen har varit hur bra som helst! Började 10.15, eller det blev att vi började 10.30 istället.. Så fick sitta i skolan och vänta ett tag. Men det gjorde mig inget alls! Julshowen var helt okej, det bästa var ju naturligtvis när brudarna körde sin sexiga dans, woop woop! När showen var slut gick jag ner till matsalen och åt en snabbis sen gick jag upp till folketshus igen där Emma väntade på mig så vi kunde göra oss i ordning inför vollyboll turneringen. Vi var ju helt klart dom snyggaste ute på plan men hur det gick är väl en annan sak.. Hade i alla fall grymt roligt och det är väl ändå huvudsaken? Slutade runt halv fyra tiden, fick mig en promenad hem, tog följe med tre härliga grabbar! Duschade direkt när jag kom hem typ och nu sitter jag och väntar på mat. Stört hungrig är vad jag är just nu!! Till kvällen, senare, ska jag ner till ishallen och kolla på hockey tillsammans med min babe Matilda. Nu ska jag kolla på dagens avsnitt av julkalendern, puss hej

BRUTALI

Skönt med lite sovmorgon idag! Gick upp 08.40 för att hinna äta lite frukost och packa ner allting som ska med till skolan idag. Idag taggar vi för både julshow och sen vollybollmatch mot lärarna! Ska bli grymt kul!! Sen vill jag önska mina flickor lycka till som ska dansa på julshowen idag, ni är brutali brudar!! Ska åka till skolan om ungefär en halvtimme då vi börjar 10.15 men har lite ärenden att fixa först. Uppdaterar mer om dagen när jag kommer hem i eftermiddag, pussss

LIKE A PRAYER

Drog ner till solstudion idag istället för att fixa allt annat jag skulle göra, hehe. Det var grymt skönt att sola. Ligga i ett varmt solarium och bara slappna av och lyssna på den härliga musiken som spelas på radion, men även roligt att lyssna på kanalpunkten Chans til romans. Jag blir alltid lika nervös för om det ska bli en dejt eller om den uppringda ska ta pengarna istället.. Efter jag solade blev det en promenad hem sen hoppade jag in i duschen direkt jag kom hem. Gjorde mig lite i ordning sen gick vi ner till moster. Där fick vi supergod mat och fika. Är fortfarande proppmätt! Hade trevligt där nere med Sandberg familjen, hihi. När vi kom hem ifrån moster så började jag genast ta fram allt som ska med till skolan imorgon, allt smink, alla kläder och lite sånt. Ser verkligen fram emot morgondagen och den kommer nog bli riktigt bra!


Nu ligger jag framför tv:n i soffan och kollar på Den som dräper med familjen. Mysigt som vanligt. Men även fast jag har sovmorgon imorgon så ska jag alldeles snart gå och lägga mig.. Eller jag ska väl i alla fall se klart Den som dräper, men efter det är det allt läggdags! Natti natt sovgott läsare, hörs imorgon. Kanske även lägger upp lite bilder ifrån morgondagen! puss


MONSTER

Har nyss kollat på dagens avsnitt av julkalendern och ska alldeles snart ta fram allting tills imorgon. Det laget som jag är med i ska klä ut sig till "rockstjärnor/hårrockare" på vollybollen imorgon, det kommer bli grymt roligt!! Senare ikväll ska vi ner till oster och gratta henne som fyllde år i lördags. Sen blir det nog inte så mycket mer gjort idag! Har sovmorgon imorgon också, så jag börjar kvart över tio, skööönt! Nej, nu ska jag först och främst ta mig lite fika sen ta fram alla kläder och sånt tills imorgon! puss


STJÄRNORNA FINNS HÄR

Födelsedagskalaset för storebror var väldigt trevligt. Vi åt tacos och sen fikade vi, och det fanns en hel del godsaker att välja på! Mycket prat och skratt också såklart. Så himla mysigt att träffa hela släkten samtidigt! När alla hade åkt hem så hoppade jag i myskläderna direkt och landade i soffan framför tv:n med mamma, pappa och storebror. Har suttit i soffan fram tills nu och nu sitter jag på storebrors rum och ska kolla klart på Beck-Sista Vittnet innan jag går in och lägger mig. Sista vanliga skoldagen imorgon också, känns underbart! Sista tiden så har skolan verkligen tagit över ens liv.. Så det ska verkligen bli ljuvligt med jullov!! Som sagt imorgon har vi vanlig skoldag, på tisdag har vi julshow och vollyboll match mot lärarna och på onsdag ska vi bara träffas en liten stund, fika lite och få våra betyg, (nervös som bara den) sen får vi gå hem och bara njuta av jullovet!! Nu har filmen börjat igen så nu ska jag kolla vidare på den. Natti natti snyggingar





Några superhärliga bilder på goa kusinen som var här idag!!


NEVER HOLD MY HAND IF YOU GOING TO BREAK HEART

Vaknade för 20 minuter sen ungefär så nu har jag precis ätit lite frukost. Och efter frukosten landade jag i soffan med datorn i knät. Eftersom jag vaknade så sent så missade jag dagens avsnitt av julkalendern, så det ska jag kolla på alldeles snart. Vad händer senare idag då? Vi ska ha födelsedagskalas här hemma för storebror som fyller 18 år på onsdag. Han är inte hemma på sin födelsedag så vi firar honom idag istället. Så jag ska väl  hjälpa mamma och pappa och fixa lite inför kalaset innan hela släkten komer hit. Måste även snygga till mig lite, hihi. Men nu ska jag kolla på avsnittet av dagens julkalender. Kanske uppdaterar lite senare under dagen, annars hörs vi imorgon, puss


IF IT MEANS A LOT TO YOU




Nu--> Myser ner mig i sängen, lyssnar på lite härlig musik och snart ska jag kolla på film!

I WILL FALLOW YOU INTO THE DARK

Har precis ätit från det nya matstället Kina Tai eller vad det heter. Alla i familjen tog en varsin kinesisk fyra rätter oh herreguuud vad mat det var!! Helt sick ju.. Orkade inte ens äta hälften. Så just nu sitter jag proppmätt och kollar på Så Mycket Bättre. För min del ser det ut att bli en hemma kväll med familjen ikväll. Kanske ut en sväng med Nicole om hon ska ut. Annars blir det som sagt en hemma kväll med massa mys!
Min kväll igår var helt okej. Umgicks med härliga vänner, så det blev en hel del skratt och tok!


GIVE ME WINGS SO I CAN FLY



Myser lite under täcket framför tv:n i väntan på att åka ner och kolla på innebandymatch!

TALK THAT TALK

Nyduschad och fräsch! Var och tränade vollyboll idag efter skolan till nästa vecka på tisdag då vi ska möta lärarna! Grymt roligt, woop woop!! Hamnade i ett grymt lag också. Det kommer nog gå toppen! Nu ska jag alldeles snart blåsa håret och fixa till mig lite. Sen ska jag vänta på Nicole och Matilda som jag ska umgås med ikväll! Efterlängtat som bara den!! Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll, men det får vi väl se då! Det var allt jag hade att säga idag, hörs imorgon, puss

SVALKAR VINDEN

Dagens träningen gick super! Men var dock väldigt jobbigt.. Har ju precis kommit igång med träningen igen efter min paus från all träning. Så konditionen är väl inte den bästa direkt, haha. Jaja, kul har vi på träningarna i alla fall!! Ni är så härliga brudar! Nu ska jag ta mig en lång skön dusch sen ska jag plugga lite inför engelska och det absolut sista provet innan vi går på julllov nästa vecka på onsdag! Längtan efter lov är enorm, och längtan efter julafton är obeskrivligt stoooor!! hihi. Säger godnatt nu, för kommer inte blogga något mer idag. Så vi hörs imorgon sötnosar, sovgott

ONE DAY

Riktigt lugn och skön skoldag idag! Inge arbete på någon av lektionerna idag förutom idrotten och elevensval då. Slutade tjugo i fyra, drog och solade med tildusen sen hem! Tack för skjutsen Nicöööle!! Nu har jag precis bytt om till träningen som börjar 19:30, haha lite tidigt att byta om kanske, men hade tråkigt.. Ska alldeles snart ta mig lite fika och plugga stenhårt tills vi ska äta.. pizza. Inte direkt det godaste men ibland får man äta och se glad ut! Mamma är iväg på syjunta (?) och pappa jobbar. Och farfar är hemma hos oss! Trevligt. Puss hej!



Bild från idag.

MORNING

Godmorgon! Sitter just nu och kollar på julkalendern tillsammans med lillebror och pappa. Mysigt. Efter julkalendern är slut så ska jag göra mig lite snabbt i ordning sen dra till skolan! Ha en bra dag, puss



TRÖTT TJEJ.


I CAN FEEL LOVE I THE AIR

Klar med all pluggning för idag, ska bara plugga in allt lite mer i huvudet imorgon. Har precis duschat och nu är det mys framför tv:n med mammi och lillebror med lite fruktsallad! Natti sovgott babes





MUMS.

GO GO GO!



Kör plattan i mattan med engelskan!

THE WAY I LOOK

Hemkommen fån skolan, nu ska jag ta något att äta sen ska jag dyka ner i engleka boken! Matteprovet gick väl sådär idag. Blandar ihop allting typ.. Men gjorde ju i alla fall mitt bästa!

DAGENS



ARMBAND
ginatricot // LINNE ginatricot // TRÖJA old // JEANS ginatricot



Dagens sminkning

TOMTAR

Målade dessa på bildlektionen idag och är faktiskt nöjd! Jag är inte direkt bra på att måla faktiskt.. haha. Är mest nöjd med bilden längst ner, tomten med boken, så himla gullig bild!

MISS ME

Precis fikat lussebulle och saft med mammi efter en okej dag i skolan. Det bästa var nog när jag fick reda på resultatet på so-provet och vad jag har för betyg i bild! Det gjorde mig riktigt glad! Sen finns det ju sånna som kan ändra på den gladheten... Vi har även haft lite luciafirande på skolan idag men det var inte det bästa.. Man hörde knappt vad de sa eller sjöng.. Men förstår att det var lite nervöst att stå framför hela skolan! Nu väntar engelska boken att jag ska dyka ner i den!

(några veckor gammal bild)

WE ALL WANT LOVE

Pluggandet idag gick faktiskt väldigt bra. Blev klar med ett helt häfte med grammatik som ska lämnas in på b-sråket på fredag. Känna skönt att det är klart! Plua att jag har gjort lite i engelska boken också och nötat in massa saker inför provet på fredag. Var ju även ner till kyrkan med Alice och kollade på luciakröningen, helt okej. Blir bara lite småplutt för jag inte hann anmäla mig till Hällefors lucia i år, ett fint minne att ha med sig. Får väl anmäla mig nästa år eller något. Nu ligger jag nyduschad och fräsch i sängen och lyssnar på musik, underbart med musik! Ska alldeles snart sova, är grymt trött.. Måste ju hinna upp i tid imorgon bitti så jag hinner fixa mig lite innan julkalendern börjar! Är det någon som kollar på den förresten? Om ni inte gör det så missar ni något, den är faktiskt riktigt bra och spännande!! Sovgott snyggingar!


DU KAN FÅ MIG SÅ LÄTT

Blöt, slickat hår och hemkommen från skolan.. Inte alls roligt väder ute nu alltså. Man blir verkligen pissblöt om man är ute och går! Den här veckan är det två prov som ska göras, matte och engelska. PUH vad tråkigt! Idag ska jag försöka plugga lite och sen ska jag ner till kyrkan och kolla på luciatåget tillsammans med Alice. Annars har skoldagen varit helt okej idag! Nu ska jag ta och fika med familjen, puss hej!

TONIGHT TONIGHT

Blev bara en film kollad, men kanske blir att somna till en till efter jag tagit mig en skön dusch! Ni får sova så gott så hörs vi imorgon sötnosar! KYSS

ONE AND ONLY

Kom hem från Alice för en liten stund sen. Skönt att komma hem faktiskt. Men har haft en riktigt rolig förmiddag ute i Bovik! När vi hade ätiti lunch så tog vi oss en lektur på fyrhjulingen, HERREGUD vi blir ju hel vilda båda två! Haha men roligt som bara den när vägen är lagom isig! Nu ska jag precis krypa ner under täcket och kolla på någon bra film, lånade hem The wedding date, It's a boy girl thing, Tonårsliv och Legally blonde2 från Alice. Så ska kolla på någon av de filmerna. Har tänt lite ljus och har en kopp te, så nu ska det mysas!

.

Du var allt jag någonsin önskat mig.
Du tog mitt hjärta och gick din väg.

MOTALA 2011, JAG LÅTER BILDERNA TALA
































FIX YOU

Godmorgon! Trött som ett as.. Kvällen igår var okej. Blev dock väldigt sent, inte okej. Har sovit hemma hos bästa vän inatt och har precis vaknat. Jag sitter här, framför datorn och hon är ute i stallet skulle jag tro. Jag ska alldeles snart kolla på gårdagens och dagens julkalender avsnitt som jag har missat! Sen ska jag väl åka hem någon gång också. Har ni haft en bra fredag och lördag?


Kollade i Alice bilder och hittade den här fina bilden på oss från skolkaalongen från förra året. Jag älskar dig bästa vän, du gör mitt liv ♥

JAG VILL HA DIG BABY

Årets gymnastikuppvisning var väl sådär, väldigt mycket småbarn hela tiden. Är ju roligare att se dom äldre som är grymma! Man blir ju även lite sugen på att börja att träna gymnastik igen, det är ju faktiskt bra roligt!! Har tränat gymnastik många år, sen när jag har slutat så får jag tillbaka suget och har börjat träna igen och så har det blivit många gånger, haha. Hur som helst så var jag där med Matilda, Albin och Rasmus och nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att få mat. Är hur hungrig som helst!!! Och ikväll blir det tacos, MUMS. Kvällen ska jag tillbringa med Alice och Jocke. Får se vad vi ska göra. Känner på mig att jag kommer skratta mycket ikväll i alla fall, som man alltid gör när man umgås med de där två mupparna! Man blir så glad av dom!!

KLÄNNING


HM 199:- (finns även i svart)
Kanske inte så bra bild, men den får allt duga! Fick denna underbara och snygga klänning av mammi igår! Så nu är jag klar med klänning inför jul och nyår! Och jag är veeeeeerkliiigen nöjd! Tack mammi, love you ♥

ALL THIS WAY

Även fast inte allt är precis exakt som det ska så orkar jag inte låta bli att blogga längre faktiskt! Den här veckan har varit lite framoch tillbaka, både bra och dålig/jobbig. Men har kämpat på så gott jag kan och nu är det äntligen helg!! Lite snabbt om lite roliga händelser i skolan den här veckan, i onsdags så var det riktigt bra snö ute för snöbollskrig, så hade lite snöbolls krig med killarna, väldigt roligt faktiskt! Senare på onsdagen när vi hade hemkunskap så hade jag och Wille lite mjölkrig, så var vit i hela ansiktet och kläderna var fulla med mjöl ockå, haha grymt roligt hade jag i alla fall, men kände mig inte direkt fräsch!
Igår hade jag fredags mys med familjen. Det var riktigt mysigt och roligt! Vi kollade på idol och i pausen innan resultatet vem som skulle vinna, spelade vi sällskapsspel och det var riktigt roligt!! Sen kollade vi vidare på idol och min favorit vann, AMANDA FONDELL, en så grymt häftig och snygg brud alltså! Älskar hennes stil och att hon vågar ha så grymt coola frisyrer och kläder! Men Robin var riktigt duktig också såklart! Efter idol blev det sängen nästan direkt, och det var riktigt skönt att lägga sig tidigt och komma upp rätt tidigt. Jag ska alldeles snart ta och göras lite frukost sen ska jag börja göra mig i ordning innan tildus kommer hit vid tolv för vi ska ner på grymnastikuppvisningen. Ska bli roligt att se alla duktiga gymnaster. ÅÅÅH jag saknar faktiskt gymnastiken lite, är så himla roligt!! Aja nu ska jag fixa lite frulle, puss hej så hörs vi senare under dagen!!

AMANDA FONDELL IDOL 2011, JAAAAAAA


BACK, BACK, BACK

Nu är det väldigt mycket som händer hit och dit. Så tar mig en paus från bloggandet ett tag och försöker tycka upp mig lite! Vi hörs om ett tag.


GÖR MIG TILL DIN MAN

Godmorgon! Har nyss vaknat och sitter just nu i sängen och lyssnar på musik med gull-Matilda. Sovit hur skönt som helst inatt!! Kvällen igår var helt okej, först blev det hockey med Matilda, Albin och Rasmus sen käka vi på espana. Sen drog vi hem till kusinen där det var lite folk. Helt okej trevligt var det! Komhem tidigt, var grymt trötta. Och idag blir det innebandy med både Alice och Matilda, trevlans!!! Och bara så ni vet så har Alice fått en pojkvän nu och det är Jocke :D Och jag är så glaaaaaaaad för hennes skull!!! Aja, nu ska vi nog gå ner och äta frukost sen ska jag ta mig en dusch och sen göra mig i ordning!

MY HEART - BOOM BOOM BOOM

Då var julklapparna till brallis och tildus färdiga då, skönt att slippa tänka på det något mer!! Skolan var helt okej idag. Och nu ska jag snart gå och ta en dusch sen bara ta det lugnt, lyssna på musik och så småningom göra mig i ordning. Ikväll spenderar jag INTE kvällen med brallis, eftersom hon ska gosa med sin pojk! Utan ikväll spenderar jag kvällen tillsammans med tildus. Ska bli roligt att spendera kvällen med henne eftersom det var väldigt vääldigt längesen nu... Först ska vi på hockey, sen vet jag inte vad det blir. Kanske träffa lite folk eller något. Man vet aldrig. Nu ska jag gå och duscha!

D-A-G-E-N-S.


STICKAD TRÖJA only - JEANS only


TJUVARNAS JUL

Godmorgon! Sovit gott? Själv har jag sovit som en liten gris inatt, jag har sovit så himla skönt verkligen!! Just nu sitter jag i soffan och kollar på julkalendern med lillebror. Julkalendern i år är lite läskig tycker jag nog, hehe. Men rätt bra än så länge. Jaha, och där var den slut för idag. Ska gå och göra mig i ordning nu. Och idag är det ÄNTLIGEN fredag!!!! Men skriver senare idag, efter skolan vad jag har tänkt att göra ikväll, puss

THE DAY BEFORE TOMORROW

Usch vad mörkt och trist det är ute nu alltså, helt sjukt! När man slutar skolan vid halv fyra så känns det ju som att klockan ät typ åtta eller något. Inte kul. Tråkigt väder är det också, massa regn och rusk.. Fy bubblan! Skoldagen har varit helt okej idag. Hade skridskor på idrotten, fick brutalt ont i fötterna men höll ut hela lektionen! Det är ju så fruktansvärt roligt att åka skridskor! Kom hem pissblöt för ungefär en halvtimme sen och har nyss tagit mig lite fika. Nu ska jag snart köra igång med lite plugg. Och imorgon är det äntligen fredag och HELG!!! Såååå jäääääääkla härligt!! Umgås med vänner och familj utan att känna att man är tvungen att plugg.

D-A-G-E-N-S.
PANNBAND monki - T-SHIRT old - JEANS gina tricot
JACKA stadium.

RSS 2.0