NYÅRSAFTON!

Idag är det nyårsafton, så idag blir det att umgås med massa massa folk!
Är speciellt glad att jag får fira nyår tillsammans med min bästa vän, det betyder sjukt mycket för mej!
& nu snart om ett tag ska jag åka hem till henne & göra mej i ordning, roligare att göra sej i ordning tillsammans med någon än att göra det själv ;) hihi Jag känner på mej att den här kvällen kommer bli ett minne för livet. Det hoppas vi på i alla fall. Vad ska ni andra göra ikväll då? :) Ni får i alla fall ha en underbar kväll tillsammans med dom ni är med! ;) Gott nytt år på er också, så syns & hörs vi nästa år sötnosar :) pusssen till er :*



H

Vänner & kläder är livet, hihi ;)

Hade en jätte trevlig kväll igår, med underbara vänner! Tack för igår hörrni :)
Måste göras om, verkligen!! Skrattade som bara den igår, tror inte att jag skrattat så mycket på länge. Man har alltid så himla kul med er, man blir jämt på bra humör nör man umgås med er. Så underbart härligt! 

På tal om något helt annat så skulle jag & E till Örebro idag. Så blev det också, men med mormor. Vi skulle egentligen ha åkt in med några andra, men vi mådde inte så bra imorse. Både jag & E var/är förkylda mer eller mindre. Men sen ringde mormor & frågade om jag ville bli med till Örebro för hon skulle hämta sina nya glasögon. Så självklart följde jag med & även E följde med :) Trevligt! Så när vi kom till Örebro så gick vi till Smart Eyes för att hämta hennes glasögon. Jag provade även glasögon jag, lite kul ju, haha. Finns så många olika, en del är ju fan skit fula :o haha! Men men.. jag hittade ett par som jag tyckte om väldigt mycket. Dom skulle jag välja direkt om jag ska ha glasögon, hihi. Det är faktiskt fint med glasögon om man passar i det ;) Aja, orka..

Efter vi var klara på Smart Eyes så gick vi till kläd & skoraffärerna. WIIIE!! Men hittade inte så mycket, två par jeans, en halsduk & ett hårband. Men inga skor, som jag verkligen ville ha & behöver :o Så jävla typiskt!! Ville verkligen ha ett par nya till nyår ju :( SUG! Men sånt är livet.

& nu är jag hemma. Sitter & skriver här & kollar på film för mej själv. Resten av familjen sover. Rätt gott att sitta här själv ändå ;) Snart blir det nog att sova, så man orkar med morgondagen också. & snart är det nyår hörrni, gooooooooott!!! Vad händer då förresten? Hör av er om ni vet något roligt :)

Men nu ska jag kolla vidare på filmen, pussar & kramar :*

H

Kvällen igår (måndag) var toppen ♥

Hade en toppen kväll tillsammans med E igår kväll, en riktig mys & ta det lugnt kväll blev det för oss. Väldigt skönt att inte göra någonting! Vi sjöng sing star, lyssnade på musik, tog bilder, pratade, ja vi gjorde bra mycket igår fast ändå inte ;) Många tokiga kort blev tagna igår, bilderna kanske kommer upp lite senare här på bloggen. Kvällen var helt underbar, verkligen! Var skönt att få träffa henne efter lite som har hänt.. Skönt att få prata med en som verkligen förstår en! Du är bäst hjärtat ♥ 

Det blev en väldigt sen kväll igår, vi somnade inte förrens vid klockan fyra - fem? Ja, omkring där. Men det var värt att vara vaken så länge, hade grymt kul!! Vi fick till & med sällskap på msn inatt. Hahaha höll på att dö ju :o Herregud alltså :) Riktigt trevlig var den som höll oss sällskap! & idag vaknade E vid tolv & jag vaknade vid ett. Skönt att sova, finns fan inget bättre! Gick upp direkt jag vaknat, satte på mej kläder & gick ner för att kolla om E var där nere. Självklart var hon det, hon satt där nere framför tv:n, kollade på barnprogram & åt frukost :) & ja, man kollar på barnprogram, det är fan bra!! Aja, så jag satte mej bredvid henne & gjorde henne sällskap. & nu sitter jag här & E klär på sej & gör sej klar för dagen.  Snart blir det hem till mej så jag får duscha & så.

& vad händer idag då? Åka pulka? Nej, hon är naturligtvis förkyld :o SÅ det blir väl att ta det lugnt en stund idag också, men lite senare kanske det blir ut på isen med boysen & åka lite :) Får se om man vågar sätta sej i bilden ens, läskigt det där med is ;) Om man inte vågar så får man väl stå & titta på när dom andra åker.

Vad ska ni andra göra idag då? :) Om det händer något så kan ni ju höra av er. Men ej till min mobil för den är trasig, tyvär :( Ni kan höra av er på datorn om jag är online någonstans, eller så kan ni höra av er till E också! ;)
Ni får i alla fall ha en bra dag, pussar & kramar



H


Måndag

Idag är det måndag & ingenting finns det att göra!
Igår var jag i Karlstad på utematchen Färjestad - Frölunda. Det var värt att kolla på den matchen, verkligen. Spännade & bra match, Färjestad vann, såklart!! Vi kom hem ungefär när klockan var tolv. Då blev det att lägga sej i soffan & glo film. Kollade på I Taket Lyser Stjärnorna & såklart började jag grina, haha! Men sen efter den filmen var klar så gick jag in till sängen & sov. & imorse vaknade jag av att min älskade brorson härjar inne i rummet som ligger vägg i vägg med mitt rum, så blev lite förbannad imorse!! Men sånt är livet ;)
Har legat framför tv:n sen jag vaknade imorse, väldigt skönt. Men hur jävla tråkigt som helst! Någon som vill hitta på något idag? Kolla film, mysa bara ha det gott? :) Hör av er på msn, facebook, inte på mobilen. Den är trasig..
...
Du är den ända jag tänker på, hela tiden finns du i mina tankar.
Det går inte en ända minut utan att jag tänker på dej.
H

Ishockey, Färjestad - Frölunda!

Vaknade vid halv tolv idag,gå ner äta lite frukost sen städa rummet!
Har typ städat klart rummet nu, men har så ont i kroppen så ska lägga mej under mammis värmelampa & vila en stund innan jag fortsätter med städningen. & sen när jag är klar med städningen ska jag väl göra mej lite i ordning för att åka till Karlstad med familjen & kolla på ishockey, Färjestad - Frölunda! Men idag är det match ute, så det gäller att ha varma kläder på sej! Tror ni Färjestad vinner idag då? Javisst gör dom det ;) HEJA FÄRJESTAD!! Det ska bli väldigt kul att åka iväg på match, det var bra länge sen nu jag var i Karlstad på match.
Ha en bra dag, pussar & kramar
H


Lördag & hur....

Lördag & hur jävla tråkigt som helst har jag :o
Mammi & Linus ligger framför tv:n & kollar på fångarna på fortet, lillebror & E spelar tvspel, storebror är, ja? Vart är han? & vad gör han? Jaja, själv ligger man inne på sitt rum i sängen & håller snart på & dör av tristess :o Det här är den tråkigaste lördagen i mitt liv hittills.. Det här SUGER!! Ingen mobil har jag heller, så kan varken smsa eller höra av mej till någon & fråga om den har lust att ha myskväll heller :( Jag har ungefär 40 oöppnade sms & ungefär 5 missade samtal på mobilen, KUL.. verkligen!!! Vad ska man göra när man hare så här tråkigt egentligen? Ge mej ett bra svar på det, snälla.
Aja, ni som inte har tråkigt får ha en fortsatt trevlig kväll, så syns & hörs vi säkert! pussar & kramar
H

JULAFTON ♥

Idag har jag haft en väldigt trevlig dag tillsammans med släkten.
Vaknade ungefär vid halv tio imorse, då blev det att sätta på datorn & lyssna på lite musik så ma vaknade till ordentligt ;) Sen ner & äta julfrukost som bestod av julskinka, limpa, rödbetssallad & julmust, haha! Gott var det i alla fall. Lite senare kom H & L & hålsade på en stund, så det blev lite fika & prat. Sen när dom hade åkt så delade vi ut julklapparna, blev nöjd med det jag fick! :)
Vid klockan ett så kom mammi & Linus för att hämta oss för vi skulle åka ut till Skarped & fira jul med släkten där. När vi kom dit så åt vi massa god julmat & klockan tre blev det Kalle Anka såklart!! & efter Kalle Anka så hade vi julklapps utdelning. Blev väldigt nöjd med det jag fick där också.
Direkt efter vi var klara i Skarped så blev det att åka hem till mormor & morfar för julfirande med släkten där :) Trevligt trevligt! Vi åt även mat & efterrätt där, så har väl gått upp tio kilo redan.. haha ;) Men men! Se kollade vi såklart på Svensson Svensson & Tomten Är Far Till Alla Barnen, så jävla bra! Men sen blev det julklapps utdelning, väldigt nöjd med det jag fick där också.
Så man kan säga att allt jag har fått har jag önskat mej i stort sätt. Tack så himla mycket kära släkt ♥
Men det fortsätter med lite julfirande imorgon också. Men restan av dagen imorgon blir det nog att städa rummet, kolla igenom alla julklappar igen. Resten av dagen blir det bara att ta det väldigt lugnt :)

Ha en fortsatt trevlig jul mina vänner, pussar & kramar till er :*



H

GOD JUL MINA VÄNNER ♥

Då är julen 2010 här!
Ha en underbar jul & hoppas ni får det ni önskat er :) Massa jul pussar & jul kramar till er mina kära vänner ♥

H

Våran egna lilla julafton hemma hos mammi & Linus ♥

Presentkort på HM, femhundra kronor & fransk manikyr.



Mary Kay, parfym, shower & lotion.



Necessär.



Innebandystrumpor.



Sportbh.



Bh.



Linne & trosa.



Tofflor.



Allting.



Blev väldigt nöjd med det jag fick!
H

SISTA DAGARNA INNAN JULLOVET!

I måndags var jag i folketshus hela dagen, från halv nio på morgonen till ungefär fyra på eftermiddagen. Vi skulle träna inför julshowen som var igår (tisdag). Jag & E skulle sjunga, Så Mycket Bättre - Ted Gärdestad. Det gick väl bra, tycker jag i alla fall. Vi gjorde vårat bästa! Men i alla fall, så i måndags när vi skulle träna inför dom andra som skulle ara med på julshowen var jag hur nervös som helst bara då, & det var inte alls många :o haha Men det gick bra till slut. Plus att jag var bra jävla hes i måndags, så det lät väl inte sådär jättebra då, haha ;)
...
& igår (tisdags) så var det dags för julshow då! Jag gick upp kvart över sex på morgonen åkte till folketshus till halv åtta, gjorde mej i ordning sen vid tjugo i nio började den första showen för sexor & sjuor. Var så jävla nervös så jag trodde seriöst att jag skulle spy :s haha Men det gick väl bra, tror jag? Sen hade vi en timme på oss att repa lite till innan den andra showen började vid tjugo i elva. Så jag & E sjöng en gång till för att öva lite så det blev ännu bättre för åttorna & niorna, men vet ej om det gav något resultat ;) Hoppas på det i alla fall! Men i alla fall, när vi skulle sjunga för åttorna & niorna så var jag inte fullt lika nervös som första gången.. Tror att det gick bättre för oss då faktiskt? Men som sagt så vet jag inte det själv, men hoppas verkligen det!
...
Efter julshowen hade vi rast till halv två, sen halv två skulle alla till sporthallen för att kolla på innebandy & vollyboll turnering mot lärarna. Eleverna vann både innebandyn & vollybollen, tror jag ;) haha Vi satt där i ungefär en & en halv timme, inte direkt roligt var det. Bortslösad tid kan man fan säga att det är att sitta där & bara kolla! Hur som helst så blev det att följa med E till hennes, ja någonting & fika. Sen drog vi ner till torget igen för att handla julklapp till bästa V :* Sen hem till Emma, vara där hemma en stund sen hem & kolla på film & sova :)
...
& idag började vi klockan nio, SISTA dagen innan lovet! Hade en mysig stund i klassrummet tillsammans med klassen & våra klassföreståndare. Först hade vi julklappsbyte, sen fika & sist men inte tråkigast så fick vi våra betyg, vart inte så jätte nöjd med mina betyg... Men men.. Får väl göra bättre ifrån mej efter lovet! När vi hade slutat satt jag & E kvar en stund i skolan för att vänta på skjuts hem. Vi tänkte inte direkt gå hem när det är typ -30 ute, aldrig! :o & nu sitter jag här, väntar på att få vara med E & på att V ska komma hit från Karlskoga, har fan inte träffat henne på as länge nu :( Så ikväll blir det mys & bus med brudarna. Vi ska sova hemma hos E, massa mys då :*
Finns på mobilen ikväll sötisar ;) KYSSS
...
H

SÖNDAG & HELGEN ÄR SLUT..

Jag har haft en väldigt bra helg med min underbara bästa vän!
I fredags umgicks vi med lite andra folk, det var trevligt :)
Sen i lördags så var jag först på kalas uppe hos mammi, träffade alla i släkten. Var trevligt, inte ofta man träffar alla samtidigt. Även våran lilla nya kusin på fyra månader var där, ååh så himla go unge alltså!!

& idag blir det att vara med bästa vännen min också, först ska vi ner till niklas & handla lite, sen till sporthallen & kolla innebandymatch, a-laget klockan tre! & ikväll ska vi vara hemma hos mej & baka tillsammans med G. Mysigt! Sen ska min lilla tös sova hos mej inatt :) Jag älskar henne så himla mycket, det går inte ens att beskriva ♥

H

KALAS

Hej hopp gummisnopp!
Idag är det lördag & jag mår hur bra som helst förutom att jag är hur förkyld som helst!
Hur är det med er då? :) Igår hade jag en trevlig kväll med trevligt folk, speciellt med min tjej! :*
Det var verkligen skönt att få träffa henne igen, det var ett tag sen vi träffades sist. Men nu ska det inte bli så något mer, hoppas jag!! Mår så himla bra i närheten av henne. Vi löser allting tillsammans, vi delar glädje, sorg, ilska, ja vi delar allting med varandra! Underbart som bara den!!
Tack för kvällen igår bästa du, jag älskar dej något gryyymt mycket :*
& idag (lördag) blir det att vara hemma hos mamma på kalas för storebror som fyller år. Eller han fyller inte år förrens på tisdag men vi firar honom idag, så släkten kommer snart hit, trevligt! Sen efter jag har varit här ett tag så blir det väl att höra av sej till bruden & hitta på något med henne ;) Wiiie vad skoj!!
Vad händer ikväll då folket?
Ni får ha en fortsatt bra kväll. Puss & kläm!
H

FREDAG & HELG!

Hade hur jävla skön dag som helst idag & än är den inte slut!
På morgonen så kollade vi på film på svenskan, sen idrott. Men var inte med för är så jävla förkyld.. Efeter idrotten hade vi engelska & kollade på film då också, eller jag var inte med på den lektionen för orkade inte kolla på film. Så jag gick & åt istället när lektionen började vid elva. Så hade jag rast till tjugo över tolv, då gick jag & E för att träna inför julshowen som är nästa vecka! Det gick bra, hoppas det gör det då också ;)

Ïdag blir det att vara med världens bästa människa på denna jord! :*
Har längtat som faaaaaan på den här dagen, ska bli så grymt roligt & mys! :)

Ni andra får ha en bra dag & en bra helg!!!

H

H


FÖRKYLD

Var i skolan idag, var rätt seg idag efter jag har varit sjuk. Tror inte att jag är heeelt frisk än, är hur jävla förkyld som helst. Så ingen träning imorgon för mej inte!

Idag blir det väl bara att ligga framför tv:n med datorn & bara dega igen.. Vill ju liksom hitta på någonting, inte bara sitta hemma & typ ruttna bort framför tv:n!!! :o Men som vanligt kommer jag nog inte att hitta på någoting att göra, så blir väl att sitta resten av kvällen också :(
Men, vad ska man göra?

H


SKOLAN IMORGON

Har varit sjuk sen i lördags natt, men börjar bli frisk nu. Så imorgon blir det skolan! :) Har fan längtat att få komma till skolan & träffa alla.

Under de dagarna jag har varit sjuk så har jag bara legat i soffan & kollat på tv & filmer. Lite smått drygt, men men.. Vad ska man göra när man inte orkar någonting annat än att ligga i soffan & dega?! Men när jag blev bättre så försökte jag orka mej på att skriva på uppsatsen, det har gått bra. Så nu är jag klar med den, sköööönt!!
Tror inte att jag har några mer prov eller läxor nu innan lovet, så nu kanske man kan göra något annat än att plugga om dagarna ;) Wiiiiie!!

& imorgon blir det skolan & träffa alla mina gullisar igen, längtaaaar! :* Men nu ska jag gå & duscha sen sussa så jag orkar upp imorgon bitti för att se julkalendern kvart över sju sej fixa & dra till skolan :)
Natiiiiii puss kram

H


Sjuuuk

God kväll!

Idag (söndag) har varit en vääldigt seg & tråkig dag.. Blev dålig efter jag bloggade igår (lördag) kan man säga, fick skit ont i magen & mådde illa, så jag spydde, inte värst kul! :( Så nu är jag sjuk, men vet inte riktigt om det är magsjuken eller inte :o För har inte spytt någonting idag & har varken haft ont i magen eller mått illa. Så jag vet inte vad det kan vara.. Ont i huvudet har jag hela jävla tiden ocksåå :(

Så ingen skola för mej imorgon, tråkigt men samtidigt lite positivt, för då kan jag skriva klart min uppsats!! ;) haha. Får se när jag kommer till skolan igen, vilken dag. Hoppas att det blir den här veckan i alla fall! Hatar verkligen att vara sjuk, är så jobbigt & tåkigt. För man missar en massa i skolan sen får man inte träffa sina vänner heller, & det är rätt så trist!!

Men men, någon gång kanske man ska vara sjuk också, inte vara frisk hela tiden, tyvär.

Men nu blir det nog natten så jag orkar upp till kvart öer sju & se julkalendern med lillebror & L imorgon bitt! Sen efter den blir det att sova igen :)

Natti natti sweeetisar ;*



I mina ögon är du alltid vacker.

H


En riktigmyshelg!

På fredag blev det skolan, sen hem & fixa & så!
Sen dra hem till mammi, kom dit ungefär vid fyra, sen vid halv fem skulle vi åka till Grythyttan för L skulle träna fotboll & jag skulle på konfirmationsgrejs, vi hade film & mys kväll :) Hade verkligen trevligt & roligta alltså!
Först när vi kom dit så gjorde vi i ordning tacos & sen åt & sen gick vi upp på övervåningen & kollade på film, MYS! Vi kollade på massa olika filmer, men skräck filmen slog fasen allt :o Så jävla läskig alltså, den var så läskig så vi låg & höll om varndra under filmen, haha ;)

Så fick tjejerna välja en film & då blev det The Last Song, & som vanligt började jag naturligtvisbörjade jag att tjuta för den är så sorglig ;$ Jag tjöt så mycket så jag inte kunde andas genom näsan plus att jag blev svullen under ögonen, HAHA herreguuud ;) Men så är det när man är känslig för sånt..
& vi la oss inte förrens klockan sex på morgonen ungefär, & jag ångrar det som faaaan! :o

För vi skulle gå upp halv nio på morgonen idag (lördag) för att äta frukost & sen dra till kyrkan & träna på några sånger. Men själv drog jag hem ungefär vid nio tiden för att hinna fixa innan´jag skulle iväg på match i Brickebacken. & matchen gick ju inte såå bra.. Men men!!
Efter matchen blev det i alla fall att dra till marieberg för att handla lite med mammi & L, trevligt!

Haha typ en kvart innan alla affärer stängde så hittade jag lite kläder, en asfin tunika & en par thigts till nyår, tack mammi & L! Sen blev det att åka hemmåt, vi tog vägen mot Karlskoga för att komma fam till Skarped & hämta lillebror hemma hos farmos & farfar.

& nu är vi hemma, sköööönt! Så nu ska vi ha massa mys här framför tv:n med godis, popcorn & dricka, MUMS! :*
Ha en fortsatt bra kväll alla, puss & kram!!

H


...

Tror ni att jag hann klart med uppsatsen idag i skolan eller?! NEJ naturligtvis inte..
På so lektionen så flög bara tiden iväg, men hann skriva lite i alla fall. Sen på elevensval så gick det väl sådär, var så trött plus att A & E satt där också, i datasalen bredvid mej ;) thihi
Så nu får jag skylla mej själv, så får sitta & skriva lite nu idag & i helgen också. Men det ska nog gå bra, för vi har måndagens lektion att skriva på också, sen i slutet av lektionen ska den lämnas in!
Har ju inte så mycket kvar, så tror att jag hinner faktiskt.


Nej, nu kan jag inte sitta här & skriva så jag inte hinner bli klar! Har bara tid att skriva till ungefär halv sju, för halv åtta har jag träning, ska ju äta & så innan också. Sen efter träningen är det för sent att sitta uppe & skriva uppsats!!
Kyss ha det bra, chao!!
H

!

Älskar att blogga, så kände att jag bara ville & måste blogga lite till idag ;$ thihi

Nyss hade jag aptråkigt & hade verkligen ingenting att göra. Men nu, nu är jag i full gång & skriver med uppsatsen till so:n. Eftersom vi har världens bästa so lärare så ska jag försöka att göra den så bra som möjligt! Bäst ska den bli helt enkelt ;) mohaha
Jag har kommit rätt långt på uppsatsen nu, om jag får säga det själv. & det känns som att det går bra, att jag hittar rätt svar & så! :) Så nu jävlar kör vi hårt!!
Eftersom jag har kommit rätt långt nu med uppsatsen idag, så kommer jag nog kanske hinna klart imorgon. För då har jag en so lektion & sen ska jag skriva på uppsatsen på elevensval istället för att ha matte imorgon! :) Hoppas att jag blir klar imorgon så att jag slipper sitta i helgen med den.
Känns bra i alla fall, wiiiie!


Nu snart blir det att sova, natti natti! ♥
H

INTE OKEJ NÅGONSTANS!

Det här suger, jag har inte gjort ett piss sen jag kom hem från skolan vid fyra :o
Bara suttit framför tv:n & slöat mej & nu sitter jag här & slöar mej också! Det här suger, jag har verkligen aptråkigt!!! :( & det är INTE okej, okej?!
Skulle vilja gå ut på en promenad men vet inte med vem, E är ju på träning, så henne kan jag inte gå ut med, *snyft*.
Har så aptråkigt så går snart & lägger mej & sover istället!!

H

SÅ HIMLA SKÖNT!

INGA läxor eller prov denna vecka, så jävla skööönt!!
Vi skulle egentligen ha skrivit en so-uppsats tills nu på torsdag, som vi skriver istället för att göra ett prov.
Men vi har ju världens bästa so lärare så han flyttar det tills nästa vecka på måndag istället, så brutalt snäll lärare! :)
& sen när vi är klara med uppsatsen så ska vi bara kolla på film alla lektioner fram till jullovet, gott!

Fick även reda på tyska provet idag, som vi hade förra veckan. & jag klarade det, fatta vad glad jag blev.. YEAH!!
Nu väntar bara på svar vad jag fick på engelska provet förra veckan & vad jag fick för poäng på omprovet i kemi som jag också hade förra veckan. Vet i alla fall att jag klarade kemi provet, men inte hur mycket poäng jag fick! ;)

Haha & idag på musiken hade vi uppspelning av låtar som vi skulle ha tränat på, så vi kunde både sjunga & spela den på gitarr ;) haha Jag, E & J sjöng & spelade "Lilla Snigel", vadå grymma?! ;) haha Lätt MVG, jag lovar, *host*

---

Förstå att det är du som finns i mina tankar, ingen annan.
KÄRLEK

H



MINNEN FÖR LIVET ♥

H

- You took my heart with you

How wonderful, beautiful, funny, kind
Yes, you are and have everything one can wish for
Love to you




H

RIHANNA - LOVE THE WAY YOU LIE FT. EMINEN (PART 2)

On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your mind

Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Oohh, I love the way you lie

Now there's gravel in our voices
Glass is shattered from the fight
In this tug of war, you'll always win
Even when I'm right
'Cause you feed me fables from your hand
With violent words and empty threats
And it's sick that all these battles
Are what keeps me satisfied

Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Oohh, I love the way you lie, oohh

So maybe I'm a masochist
I try to run but I don't wanna ever leave
'Til the walls are goin' up
In smoke with all our memories

This morning, you wake, a sunray hits your face
Smeared make-up as we lay in the wake of destruction
Hush baby, speak softly, tell me you're been sorry
That you pushed me into the coffee table last night
So I can push you off me
Try and touch me so I can scream at you not to touch me
Run out the room and I'll follow you like a lost puppy
Baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me
Then tell me how ugly I am, but that you'll always love me
Then after that, shove me, in the aftermath of the
Destructive path that we're on, two psychopaths but we
Know that no matter how many knives we put in each other's backs
That we’ll have each other’s backs, 'cause we're that lucky
Together, we move mountains, let's not make mountains out of molehills
You hit me twice, yeah, but who’s countin'
I may have hit you three times, I’m startin’ to lose count
But together, we'll live forever, we found the youth fountain
Our love is crazy, we're nuts, but I refused counsellin'
This house is too huge, if you move out I’ll burn all two thousand
Square feet of it to the ground, ain't shit you can do about it
With you I’m in my fuckin' mind, without you, I'm out it

Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

Love the way you lie
H

BILDEN SÄGER ALLT

H

HELGEN = BRA

Fredag - Skolan först då da på morgonen. Hade även engelska grammatik prov & det känns som att jag klarar det faktiskt! :) Slutade egentligen halv tre då, men fick lov att gå hem tidigare, för mådde så jävla dåligt.. Så det blev att åka hem, lägga sej framför tv:n med en stor kopp te & kolla på något skit. Väldigt skönt att bara ta det lugnt var det!
Men vid kvart över fyra skulle jag iväg på acuounktur, var hur nervös som helst i början. Men det gick väldigt bra & det var inte så läskigt som jag trodde att det skulle vara. Jag fick nålar i fötterna, knänen, magen & ryggen.
Men fick även frön i öronen, som jag ska ha där i en vecka. Det är ju inte direkt skönt, kan jag säga, det gör så jävla ont, kunde ju knappt sova på vänstra örat inatt :o haha Men men... Om det nu hjälper så måste jag tåla lite ;)
Hur som helst, så lev det hem efter behandlingen & packa sen dra till pappi nästan direkt. & när jag kom hem till pappi så stod maten klar på bordet, vi fick tacos, väldigt gott!! Senare blev det att vara med fisen! Hade en väldigt trevlig kväll, men ändå inte..
...
Lördag - Vaknade vid ett tiden idag ungefär, tror jag ;) haha Sov hemma hos fisen inatt.
Tack för gårdagen fisen, hade väldigt trevligt. Är glad att jag har dej! Sen vid tjugo i två kom G & hämtade mej, så jag fick komma hem & ta det lugnt, mår inte så bra idag heller... Snälla du där uppe, jag vill verkligen inte bli sjuk!! :(
Ikväll ska jag bara vara hemma & ha en myskväll med familjen, med film & massa gott till :) Ska bli väldigt härligt att bara ta det lugnt & kolla på film med familjen! & ingen sen kväll idag inte.
...
Söndag - Upp i skaplig tid, så jag hinner piggna till till klockan två! För då blir det att åka till sporthallen för samlingen till matchen som börjar klockan 15.00 i sporthallen. Vi spelar mot Nora då, dom ska vi allt vinna mot! Passa er för oss, för vi är BÄÄÄÄST även fast det kan gå hur som helst! Kom gärna & kolla om ni har något bättre för er!!!



(Gamml bild som bara den)
H

HERREGUUUUUUUD!

Det finns verkligen människor till allt, då menar jag verkligen allt också!! :o
Kan du bara sluta snacka skit bakom ryggen på mej & komma fram till mej & säga det du vill ha sagt. Det blir liksom inte bättre av att du snackar skit. Sen är det väl ändå inte jag som är falsk, utan du. Du kanske inte ens vet vad falsk är?! Eftersom du säger att jag är falsk bara för jag grinar för allt tydligen... haha det är ju fan skrattretade :)
Men visst fortsätt så, men då kanske man inte får så bra rykte sen... Visst, du har dina vänner & jag har mina & jag är väldigt glad över att jag har gjort dom val jag har gjort i mitt liv, ångrar ingenting. Speciellt när det gäller dej! Jag älskar alla mina vänner & kärlek kan ej ta deras plats, aldrig!!!!
Jag trodde inte heller att du var en så känslokall  människa som jag insett att du tydligen är.. Du var så jävla go & snäll mot mej hela tiden i början, men helt plötsligt blev du bara så jävla katig & brydde dej inte ett skit.. & en sån vill jag inte ha i mitt liv!
H

RSS 2.0