DU ÄR DÄR UPPE BLAND ÄNGLARNA MEN ALLTID FINNS DU I VÅRA MINNEN

Halloj! För det första vill jag bara säga grattis till Alice som klarade provet idag och har nu fått sitt AM-kort så hon kan glida runt i sin härliga traktor, woop woop haha. Idaf har det varit en helt okej dag i skolan. Haft sista idrottslektionen uppe i Hurtigtorpet innan den riktiga origentieringen (?)är, som är nästa vecka på onsdag. Sen efter det ade jag styrka på elevensval, snacka om att det var jobbigt!! Vi körde bara massa mage idag. Men hoppas att det ger resultat, typ magruter! Efter skolan svängde jag in hos mormor och fikade sen kom även mamma ner och fikade. Och nu sen jag kom hem från mormor har jag pluggat massa engelska glosor som vi har tills imorgon.. Men kan typ alla, så det känns bra. Nu väntar jag bara på att Alice ska komma hit så ska vi hjälpa varandra att plugga och sen dra ner till sporthallen så jag får träna lite till idag.. haha JOBBIGT. Men älskart!
Och sist men inte minst vill jag skicka ett minne till en vän som vi förlorade för ett år sen. Vi kommer alltid minnas dig ♥

I WON'T LET YOU GO

Goddagens! Nyss hemkommen från skolan, haft en riktigt chill dag. Har bara haft matte och no som mer tänk och jobb ämnen, sen har vi haft slöjd och hemkunskap. På dagens slöjdlektion var det inte så direkt roligt, för vi hade bara teori.. Men på hemkunskapen gjorde vi hur god mat som helst! Vi gjorde höstgryta, med köttfärs och massa grönsaker och till det hade vi makaroner och vitkål bredvid.
Idag ska jag hur som helst plugga lite sen ska jag dra till sporthallen och köra lite fysträning med smågrabbarna, hem, plugga lite till sen iväg och träna själv. Nej nu ska jag ta byta om sen plugga, vi hörs, puss och hej leverpassdig!

A GOOD DAAAAAY

Hejhopp! Precis hemkommen från en bra dag i örebro. Har handlat lite grann och har även tagit hål i öronen! Mässan var helt okej, men det var brutalt mycket människor, tror aldrig jag har sett så mycket människor på en och samma gång förut, haha. Fick lite häften om de skolor jag är intresserad av som är Plusgymnasiet och Wadköpings utbildningscenter. Men just nu lutar det mest åt Plusgymnasiet faktiskt, verkligen som en riktigt härlig och bra skola faktiskt! Om ni undrar vilken linje det är jag är intressarad av så är det Stylist, med hår och make-up. Verkar som en super kul linje, så tror att jag ska sattsa på det! Nog om gymnasie!! Idag har jag som sagt handlat lite plus tagit hål i öronen. Det jag har handlat kommer förmodligen upp på bild imorgon eller någon annan dag i veckan, om jag hinner såklart! Men det ska nog hinnas med, ska i alla fall försöka! Nu ska jag ta en kvällsfika tillsammans med lillebror och pappa, sen duscha och i säng! Vi hörs imorgon, pusspuss.

KÄRLEK ÄR GRATIS

Hejsvejs! Just nu sitter jag ute i tv-soffan och har precis gjort klart de flesta läxorna för den här veckan som vi har fått. Den här veckan är det inge prov och inte så mycket läxor verkar det som, riktigt skönt. Och imorgon ska vi till Örebro med skolan på gymnasiemässa så vi får veta mer om de linjer vi är intresserade av, dir vidlunch och slutar runt fyra. Och när vi har slutat så drar jag och brudarna vidare till stan och stannar kvar där ett tag, shoppar och myser lite på något fik, hihi. Sen ska vi möta upp några härliga killar också! Känns som att morgondagen kommer blir super duper bra!! Så imorgon blir det en heldag i Örebro kan man säga, love it! Nu ska jag ta mig ett varmt bad med med tända ljus.

BARA FÖR ATT

BARA FÖR ATT HA NÅGOT ATT FÖRDRIVA TIDEN MED

Vill du ändra ditt namn?: Nej
Vad gjorde du under din förra födelsedag?: Firades av släkten och fikade, skulle jag tro
Vilken tid vaknade du idag?: Runt tio
Vad gjorde du igår runt midnatt?: Kollade på Eva och Adam
Någonting som du längtar till?: Rätt mycket
Senaste gången du träffade din pappa?: Ett tag sen..
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv?: Finns allt en del saker
Har du någonson pratat med en person vid namnet Jens?: Hmm.. Tror inte det
Vad gör dig irriterad just nu?: Fortfarande att vi inte fick spela match igår
Långt eller kort?: Beror på
Vad gillar du gällande dig själv?: Inget, haha

DIN FÖRSTA
Piercing?: Öronen
Tatuering?: Har ingen
Bästa vän?: Emma Kenttälä
Sport?: Gymnastik skulle jag tro
Förälske?: Första och äkta, Emil Westberg
Alkohol du drack?: Cider
Äldsta personen du kysst?: 18 år
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i?: 2
Vad tycker du om kärlek?: Kan både vara det värsta och bästa som finns
När kramade du någon sist?: Igår
Saknar du någon speciell person?: Ja
Har du svårt för att bli kär?: Nope..
När kysste/hånglade du med någon sist?: Marknaden....
Ångrar du det?: JA!!!
När fick du senast en komplimang?: Vet ej, haha

HAR DU NÅGONSIN
Varit medvetslös?: Nepp
Hånglat med fler än 50 personer?: Neje
Gjort något riktigt dumt?: Njaaae, kanske
Något du verkligen ångrar?: Japp
Ambulans?: Nej
Blivit polisanmäld?: Nej
Skämts över dina föräldrar?: Ja, vem har inte?
Över dig själv?: Yes
Sagt jag älskar dig och menat det?: Klart
Droger?: Aldrig
Dricker du?:
Vilka kläder sover du i?: För det mesta är det trosor
Har du varit kär i någon du inte har haft chans på?: Japp
Är du ensam nu?: Ja, förutom pappa
Vill du gifta dig?: Ja, det tror jag nog
Vill du ha barn?: Ja,

SENASTE PERSONEN SOM
Sov i din säng?: Alice
Du fick sms av?: Casper Juhlin
Såg dig gråta?: Var nog mina närmaste vänner
Fick dig att gråta?: -
Du delade en cigg med?:
Du gick på bio med?: Alice, Matilda, Nicole, Rebecca och Pontus
Skällde på dig?: Det var nog mamma
Du kysste?: -



OVER AND OVER AGAIN

Blev ingen match igår, den blev inställd för Sala drog sig ur serien i fredags.. Smått irriterande! Nu dröjer det två veckor till innan vi får spela match.. Så  igår var jag, Alice och mamma till Grythyttan och kollade på sista fotbollsmatchen GIF:s herrlag hade, de vann stort. Så det var kul! När vi kom hem från Grythyttan så hämtade Alices pappa oss. När vi kom dit så var vi ut så jag fick rida en tur på Wischer, försökte även trava igår, grymt läskigt var det. Men fixade det en liten bit i alla fall! Senare drog vi till Hällefors, hem till Fredrik där det var hockey-lördag med massa trevligt folk! Blev tidig hemgång, och det var riktigt skönt faktiskt. Både jag och Alice var brutalt trötta! När vi kom hem så satte vi på Eva och Adam, så skönt att somna när tv:n är på. Alice somnade såklart först av oss och vaknade först också, som vanligt hehe.


När jag vaknade så slog vi på Eva och Adam igen, och kollade vidare. Senare kom pappa och hämtade mig så åkte vi hem till familjen Höök. Jag var barnvakt åt minstingen, världens goaste unge och pappa hjälpte pappa Höök i garaget. Resten av familjen var på simtävling. Och nu är jag äntligen hemma och är så sjuuukt jävla trött.. Vill bara sova, men då kommer jag inte kunna sova inatt, så det blir det inget med! Ska i alla fall snart gå och duscha sen hoppa i myskläder och mysa ner mig i soffan till en bra film. Japp, det är vad jag ska göra nu! Hoppas ni har haft en bra helg, för det har jag haft! pusss.


BÄTTRE EN UPPRIKTIG FIENDE ÄN EN FALSK VÄN

Dålig uppdatering de senaste dagarna. Men har tyvär inte haft tid, har haft massa i skolan och träningar. Men nu är det äntligen helg!!! Den här veckan som har varit har jag inte något att berätta om direkt, igår var jag på innebandymatch när a-laget spelade och vann såklart. Grymt grymma killar det där!
Idag ska jag i alla fall hitta på något skoj med Alice, som jag inte gjort sen vi kom hem från Spanien, typ en månad sen, eller ah i alla fall tre veckor sen.. Vi ska troligtvis ner och kolla på hockeymatchen vid klockan sju ikväll. Sen vet jag inte vad vi ska göra mer. Vi får väl se vad det blir. Hon ska troligtsvis sova här inatt också, så brutaaaaalt mysigt!
Just nu sitter jag i alla fall i sängen med en handduk på huvudet, försöker hitta bra musik som jag kan skicka till Rebecca som ska göra en kalasbra skiva till våran seristart, första matchen hemma mot Sala 12.30. Så ikväll blir det inte alls att vara uppe sent, måste vara pigg till matchen imorgon, så jag kan ge allt jag kan!

FOLKRACELICENS

Blev väldigt sent inlägg idag.. Men är bara för jag inte hann blogga när jag kom hem från skolan idag. Hann bara äta, plugga och byta om lite snabbt sen drog jag till Karlskoga på folkracekurs, som började klockan sex och var slut halv nio. Så rätt lång kurs, men den gick bra! Så nu har jag licensen i handen!! Behöver bara köra en tävling som debutant, sen jävlar! hoho. Blev även ett stopp vid donken innan vi åkte hem, så tjockat har jag gjort idag också, bra gott! Nu ska jag somna till underbart bra musik, så hörs vi imorgon, pusss!

BAD AND GOOOOD DAYS

Godkväll lovers! Idag har jag bara pluggat ända sen jag kom hem från skolan, plus ätit då. Nu känns det som allt börjar gå bättre i skolan, speciellt efter att ha fått reda på att man klarade so-provet som jag skrev i fredags!! Känslan är så jääävla bra när man får ett positivt svar! Den här veckan ska jag förhoppningsvis få göra fysik-provet som jag egentligen skulle ha gjort för två veckor sen... Men det kan ju bli lite hur som helst när man har dom lärarna man har, haha. Plus att jag har några läxor den här veckan också, men har gjort alla förutom en läxa, så skönt att ha det gjort! Bara en läxa plus prov-pluggning sen är det över. Och imorgon hinner jag bara typ hem från skolan, äta lite sen drar jag till Karlskoga med Totto på folkracekurs. Nu är jag farligt nära att komma in i riktiga folkracelivet, woop woop!!

Just nu sitter jag och kollar på tv med familjen, mysigt. Men ska alldeles alldeles snart gå och lägga mig, är så fruktansvärt skoltrött redan, så måste lägga min i tid på kvällarna så jag orkar nogorlunda (?) mycket i alla fall. Sov så sött så hörs vi nog imorgon om jag orkar nör jag kommer hem från kursen. Pusspuss

DEN SOM INTE VÅGAR KAN INTE VINNA

Sorry för jag inte har bloggat någonting sen igår eftermiddag. Jag har inte haft direkt så mycket tid.. Igår kväll hade jag i alla fall en underbart mysik film och goskväll med min tjej Matilda! Hon kom hit runt halv åtta, då cyklade vi ner till ica direkt och handlade massa godsaker sen hem och kolla på film, eller ah, det blev inte så mycket film kollade, vi pratade mest om allt mellan himmel och jord. Väldigt skönt att få prata ut ibland.


Och idag vaknade jag faktiskt väldigt tidigt för att vara jag på en helg. Jag vaknade halv nio ungefär men låg kvar i sängen en stund och försökte somna om igen, men lyckades inte. Så gick ner till mamma en stund innan jag la mig i soffan och kollade på barnfilmer som gick på tv. Men där lyckades jag somna rätt snabbt, så låg där och sov i någon timme. När jag vaknade klädde jag på mig sen gick jag ner och åt frukost tillsammans med pappa som precis hade vaknat efter sitt nattskift. När vi var klara med fukosten drog vi och hämtade kärra, lastade på folkracebilen och drog ut till sången och körde lite med Opel Astran som vi fick i somras. Det var lite läskigt i början men sen var det bara brutalt roligt att köra, ville bara köra mer och mer! Sen åkte vi och lämnade allt och hälsade på hos farbror och familjen Höök. Alltid lika trevligt!! Så bestämde jag med herr Höök att jag ska med honom på folkracekurs på tisdagkväll i Karlskoga, så nu är jag på G!!

Nu har jag för en liten stund kommit hem från bion, har varit på filmen "Jag saknar dig", verkligen värd att se. Så den rekomenderar jag absolut!! Ena stunden var det glödjetårar och andra stunden var det sorgtårar. Väldigt bra men riktigt sorglig film. Kan ju säga att jag ska kolla på den igen direkt när den kommer ut som dvd! Och alla låtar som var med i filmen var brutalt bra också, plus snygga killar, mjaau!

FANTASI ÄR VIKTIGARE ÄN KUNSKAP

ÄNTLIGEN hemkommen efter den mest tråkigaste och drygaste dag jag har varit med om.. Suttit utanför ovaka i lite mer än fem timmar idag, från nio tills nyss.. Kan ju säga att det var första och sista gången jag gjorde det här i alla fall! Fyfan vad jag har frösigt också, har varit svinkallt att sitta där ute och vänta på att det ska komma massa folk som ska hoppa på bussen. Men nu är jag som sagt äntligen hemma och ska nog snart åka och hämta en kärra med pappa, för imorgon ska jag ut till sången och köra lite folkracebil! Woop woop. Första gången jag ska köra så börjar redan nu bli lite nervös. Men det ska nog gå bra, hoppas vi! Ikväll ska jag ha myskväll med min älskade Matilda! Det var ett tag sen så ska bli riktigt mysigt!! Få prata lite med henne om allt och lyssna på allt hon vill prata om. Det här blir nog en toppen kväll med min brud ♥
(gamla bilder)

LIVET BESTÅR AV ÖGONBLICK

Gokväll! Idag har jag haft saker att göra ända sen jag kom hem från skolan. Först när jag var påväg hem från skolan så kom mormor ifatt mig på cykel, hon bjöd på fika så blev ett stopp hos henne innan jag gick hem. Väldigt trevligt! Och när jag kom hem så ville mamma ha med mig till knuthöjdsmossen, så blev med dit och gick runt där, åkte och handlade direkt efter. Ikväll blev det pitabröd med kycklingröra i, super gott. Och resten av kvällen har jag städat mitt rum, riktigt ordentligt, underbart skönt att ha det riktigt städat! Har plockat ur mitt röda stora skåp som morfar ska lacka om till vitt, plus att han ska lacka om min korjstol så den blir mer vit. Jaja, har precis duschat och sitter nu framför tv:n med mamma sovandes i den andra soffan, såå söt! Det är någon engelsk film på tv, vet inte riktigt vad det är. Men verkar rätt bra i alla fall.
Dröjer inte förrens det är sovdags nu, ska upp vid sju halv åtta imorgon för att hjälpa till på öppet hus för innebandyn, så vi drar in lite money. Ska stå nere vi ovako från halv nio till två.. Inte direkt kul, men vill ju hjälpa till så mycket jag kan. Plus att jag blev tvingad av min mamma att hjälpa till imorgon, för det är hon som har fixat det här, haha. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen en stund innan jag ska sova. Hoppas ni har/har haft en bra fredagkväll babes! Nattiii puss.

GÅR OCH SJÄLVDÖR ETT TAG

Sitter och har grymt tråkig lektion just nu... NO, massa fakta som vi ska hitta om malm och metall, hur tråkigt?!??!?! Fast jobbar tillsammans med Emelie så lite kul är det!! Puss hörs senare under dagen när jag kommer hem från äckliga skolan.. Bara så ni vet så hatar jag verkligen skolan just nu, fyfan!!

I WILL LEAD YOU HOME

Sitter just nu och äter vaniljyoghurt och flingor och lyssnar på lite musik och är grymt sugen på att träna NU!! Idag ska jag i alla fall plugga på det sista som ska vara klart och intjatat i huvudet tills imorgon. Har två läxor och ett prov imorgon... Hur ska detta gå? Hoppas på det bästa i alla fall! Skulle egentligen ha gjort fysik provet från förra veckan idag men då fick jag flytta det till nästa vecka istället.. ujujuj. Jaja, då har jag ju mer tid att plugga till det som jag typ inte fattar ett piss av.. Och det passar mycket bättre nästa vecka för då har vi inga prov och typ bara två läxor eller något. Nu ska jag börja plugga så jag kan det mesta innan träningen ikväll, puss!

VARJE MOR HAR VÄRLDENS VACKRASTE BARN

Precis hemkommen från skolan typ. Har bara hunnit fika lite, pratat med mammi och bötit om till träningskläder så jag är klar redan nu. Nu är det i alla fall bara att fästa ögonen och tankarna på fysiken, so:n, engelskan och tyskan någon timme innan det är träning! Har längtat som fan att få träna igen, har inte tränat på två veckor nu.. Jag kommer säkert typ inte orka någonting idag, men ska köra så hårt som möjligt! Vi har ju våran första seriematch för den här säsongen nästa helg på lördagen 12.30 i sporthallen, KOM OCH TITTA. Nej, nu ska jag inte slösa bort min viktiga pluggtid..

MATILDA ÄR MIN ÄLSKADE FISLORT


BIG LOOOOOVE ON OSS ♥

ATT BÄTTRE SIG ÄR ALDRIG FÖRSENT

Tjena! Idag var det en helt okej dag i skolan, men INTE okej väder ute.. Fy vilket trist väder det är ute nu. Bara massa regn, blås och iskallt. Ända sen jag kom hem från skolan har jag pluggat typ. Bara ätit lite sen tillbaka till pluggandet. Hur trist? Jo, det är hur jävla trist som helst och inte direkt intressant heller.. Den här veckan har jag två prov och läxor på det. Det är inte lätt asså! Men det ska nog gå bra! Nu ska jag fortsätta plugga och lära in allt i min tomma skalle.. Puss så hörss vi.

OUTFIT IDAG

Cardigan Only linne Gina Tricot tröja Bikbok och strumpbyxor

09 12 2011

Kom hem från skolan för en stund sen, så nu har jag fyllt magen med lite smörgås och mjölk och ska precis börja plugga.. Har hur mycket som helst den här veckan, två prov och tre eller fyra läxor tror jag.. Inte kul att börja skolan igen, nej usch!  Och idag fyller bästa Nicole år också, grattis hjärtat, älskar dig ♥ Hörs kanske senare, pussss

ME TODAAAY

Tröja Rut.m.fl och jeans Cubus.


NEEEEEW

NYA SKON, LOVE IT.
-
FILT OCH TOLVPACK DOFTLJUS MED DOFT AV VANILJ OCH KANEL FRÅN IKEA.

VI LÄR OSS AV VÅRA MISSTAG OCH BRISTER

Dålig uppdatering nu igen. Men det är bara för jag inte har haft tid att blogga, har varit upptagen ända sen ag kom hem från Spaninen. I torsdags när jag kom till skolan fick jag reda på att vi skulle ha prov på fredagen. Men pratade med läraren och fick flytta på provet till den här veckan istället, väldigt skönt. Men har även so prov den här vecka, plus en massa läxor och sånt som jag måste komma ifatt med... Inte direkt så roligt, men så är det när man tar ledigt i en vecka för att bara ha det underbart!
Nu i helgen har det varit marknad här så har varit nere på den fredag kväll och lördag förmiddag. Fredagen blev inte direkt så bra... Usch. Lördagen gick jag runt med Alice och kollade i stånden. För mig blev det handlat en väska, en svart axelväska med döskallar på, skitsnygg! Igår kväll satt jag hemma och pluggade, men la mig väldigt tidigt, var helt slut.
Vaknade tidigt imorse och frågade mamma när hon och farmor skulle dra till Örebro och handla, och jag hann som tur va att göra mig i ordning och bli med. Vi gick på ikea i två timmar ungefär, sen vidare till skopunkten. Det blev handlat på båda ställena och är nöjd med dagen. Jag lägger nog ut bilder lite senare på vad jag handlade. Nu ska jag fortsätta plugga. P U S S

I AM HOME BABES

Hemkommen från en underbar vecka i Spanien med ett härligt tokgäng! Men har naturligt haft hemlängtan, rätt mycket också faktiskt.. Till familjen, vänner och min älskade säääääng!!! Men som sagt det var en underbar vecka, vi haft haft ungefär 32 grader varje dag och legat vid havet hela dagarna och jobbat på brännan. Och på kvällarna har vi gått ut och roat oss. Jag, Alice, Bea och Marika var på disco och det var awsome! Eller i alla fall den andra gången. Sen har vi kollat i lite affärer och det blev självklart lite mer att ta med sig hem. Till mig själv har jag köpt ringar, halsband, klocka och en kjol. Sen handlade jag med en varsin sak till familjen + presenter till Matilda som fyllde år två dagar innan vi drog. Så det ska hon nog få i helgen! Några bilder har jag tyvärr inte tagit, hade inte med någon kamera, men Alice, Bea och Marika hade det så kan nog ta någon bild av dom.
Och nu är man tillbaka till verkligenheten igen.. Massa skola, plugg och träningar. Samtidigt som det är så frukansvärt att komma tillbaka till en del saker så är det bra härligt också, hehe.
Nu i helgen blir det troligtvis att gå ut med brudarna eftersom det är marken här. Men det får vi se hur det blir med det.. Nu ska jag i alla fall äta lite innan jag ska plugga, och ikväll är det träning också, LOVE IT!

RSS 2.0