SPANIEN HERE I COME!!!!!!!!


TIDEN ÄR SNART HÄR, AWSOME

Inte så bra uppdatering de senaste dagarna.. Men det är bara för jag inte har haft något att skriva om direkt, sen har jag har fulla händer hela tiden. Har packat resväskan, pluggat så jag inte ska ligga så mycket efter när vi kommer hem från Spaninen. Igår pluggade jag bra länge! Gjorde klart nästan allting till provet som vi har den 16 september, hoho. Idag har vi i alla fall tagit skolfoto och jag blev faktiskt rätt nöjd ändå. Både med klassfotot och enskildafotot. När jag kom hem från skolan idag så följde jag med mammi och skjutsade ner lillebror till hockeyträningen, sen åkte vi och gjorde lite ärenden och sen till mormor. Där fick vi en bit äppelpaj och vaniljesås, MUMS vad gott det var!!!! Fick med lite grejer hem också, bland annat en super fin kristallkrona! När vi kom hem packade jag det allra allra sista inför resan imorgon, det kändes riktigt bra men ändå känner jag att jag har liiite ångest för att åka för jag kommer sakna min familj, speciellt mammi (en riktig mammagris är vad jag är) och självklart kommer jag sakna alla vänner också!!
Hur som helst så har Alice och hennes mammi precis hämtat min resväska så det bara är att åka imorgon när vi slutar.

Nu ska jag snart gå och duscha, sen ska jag mysa lite med mammi, lillebror och vänta på att pappi kommer hem. Sen ska jag lägga mig, och absolut inte för sent!!! Och bara så ni vet så kommer jag inte blogga under hela den tiden som vi är borta. Men kommer göra ett tidsinställt inlägg tills imorgon, tror jag! Om inte så får ni har det så otroligt bra här hemma och var rädda om er, massa pussar och kramar.

COCNUT TREE

- FOTOGRAFERING IDAG.

SET FIRE TO THE RAIN

Det fanns mycket gott att välja mellan på kalaset, och är inte direkt glad över allt som jag tryckte i mig.. Men det var helt sjukt vad sugen jag var på sötsaker alltså. Vi hann inte vara där länge förrens brorsan ringde till pappi och sa att han hade fått bil åt honom i Karlstad på folkracetävlingen. Så det var bara att koppla på kärran, åkte hem först och släppte av mig och lillebror hemma sen drog mammi och pappi till Karlstad för att hämta bilen. Sen dom åkte har jag tagit fram och börjat packa resväskan, svårt att välja vad man ska ta med sig och så. Började nyss kolla på Desperate Housewives också, och är inne på näst sista boxen innan jag har kollat på de 87 timmarna av Desperate Housewives. Vad ska man kolla på sen då? Jaja, det löser vi då! Nu ska jag i alla fall ta mig en varm dusch, är riktigt frösen, BURR!!! Tidig läggdags ikväll också så jag orkar upp till skolan imorgon. Så jag säger natti nu, sovgott babes :*

.

Godmorgon sötisar och alla andra! Vaknade runt halv elva idag, i Alice sköna säng. Våran kväll blev inte alls som planerad.. Utan det blev en hemmakväll med lite bilåkande, musik och filmtittade. Men det var faktiskt skönt det också! Idag ska jag i alla fall på kalas hos Erik som har fyllt år, men tror vi ska dit senare i eftermiddag. Fram till det vet jag inte om jag ska vara hos Alice eller om jag ska åka hem och börja packa min resväska. För på onsdag drar vi till värmen!!!! Ska bli så sjuuukt skönt att få komma bort här ifrån och bara ligga på stranden och må underbart bra. Men kommer sakna min familj, speciellt mammi och mina vänner också såklart. Men ska dit med den bästa vännen. LOVELY. Nu ska vi gå ut till Alice snygga traktor och lyssna på musiken vi har laddat över på USB. Bey bey.

MAKE YOU FEEL MY LOVE

Morgonmorgon! Vaknade av att lillebror sitter och höjjar när han spelar tv-spel.. Inte direkt roligt att vakna till det, haha. Men nu har jag i alla fall precis ätit frukost och ska alldeles snart göra mig i ordning. Jag skulle egentligen ha gått på fotbollsmatch vid elva men har ingen att gå med, och det är inte direkt roligt att gå själv.. Så det skiter vi i. Men ska i alla fall på hockeymatch i ishallen klockan tre tillsammans med bästa vän. Nu ska jag göra mig i ordning, puss.

KÄRLEKEN ÄR BLIND

Godkväll alla goa och glada! Ikväll har jag hemma- och familjemys. Vi har för ett tag sen ätit grillat för sista gången i år och det var verkligen hur gott som helst! Nu ligger jag framför tv:n och kollar på film med mammi och pappi medans lillebror spelar tv-spel. Är riktigt trött så kommer nog somna rätt tidigt ikväll. Det är faktiskt bra om jag somnar tidigt ikväll också för ska upp rätt tidigt imorgon. Ska upp vid nio halv tio för att göra mig i ordning, äta för att sen gå ner till Hällevi och kolla på när Nicole har fotbollsmatch. Ska även på ishockeymatch imorgon vid klockan tre och efter den är slut ska jag hem och fräscha till mig sen ska jag ha en underbar brud kväll med mina fina brudar! Först ska vi laga mat och äta sen ska vi se om vi hittar någonstans att ta vägen resten av kvällen. Puss.

HOMETOWN GLORY

Hej hopp! Har precis kommit hem från skolan och vädret är hur bra som helst, värme och sol + att det är fredag och helg. LOVELY. Men idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, ha hemma mys med familjen. För imorgon ska jag umgås med mina snygga brudar!! Sista helgen innan jag och Alice drar till Spaninen en vecka och mår livet. Det ska bli så grymt skönt att komma bort en stund från Hällefors, till och med att komma bort från Sverige. Men kommer givetvis sakna min familj och mina andra vänner. Nu ska jag snart följa med ner till ishallen och släppa av lillebror som ska träna. Sen ska jag hem igen och bara ta det lugnt.

THE LOVE IS POWERFUL

Idag slutade vi vid halv tre istället för tjugo i fyra. Så skönt. Gick hem direkt vi slutade och när jag kom hem så drog jag hem till Dennis med han och Rasmus. Vi tog det bara lugnt, kollade på pistvakt och pratade lite smått. Och vi fick även sällskap av Dennis söta lillasyster Ronja. Just nu sitter jag och läser jag levande historia.. Nu känns det verkligen att skolan har börjat igen. För nu drar alla läxor och prov igång.. INTE skönt. Och ikväll är det träning igen, och jag känner att jag inte kommer kunna springa eller ens kunna röra mig direkt mycket.. Har hur jäkla mycket träningsväsk som helst efter gårdagens träning.. USCH. Kom knappt upp ur sängen imorse eller ner för trappen. Och på idrotten stod jag typ bara stilla för det gjorde så ont, hahaha!! OCH IMORGON ÄR DET ÄÄNTLIGEN FREDAG ♥

PLEASE DON'T LET ME GO

Godmorgon sweathearts! Klockan ringde 06.10 idag men låg kvar i sängen till 06.30 sen var det bara att gå upp för att göra sig i ordning till skolan. Började med att sätta upp håret i en knut och bittmeda, men håret rätt löst på sidorna med ändå uppsatt. Sen tog jag fram kläder och idag fick det bli rätt ljusa navelhöga jeans och en grå stor tröjja instoppat i jeansen. Smycken har jag tre ringar och svarta stora örhängen. Japp, min outfit i ord. Kanske laddar upp någon bild efter skolan idag. Frulle är redan klart och ska alldeles snart packa idrottskläder och så. Sen ska jag väl ta och gå till skolan.
Igår hade vi ju första innebandy träningen för den här säsongen, herregud vad grymt det var!! Vi har fått en ny tränare som kör fys med oss och det behövs verkligen i vårat lag om jag ska vara ärlig. Det var faktiskt roligt med hur jobbigt som helst och känner direkt jag rör mig vilken träningsvärk jag har.. Så har vi fotboll på idrotten idag och träning ikväll igen, wohoo! Hörs senare i eftermiddag/ikväll. Kyss
(Rätt så gammal bild)

HAPPY GIRL

Skoldagen idag var rätt lugn och okej. Hade inte direkt några lektioner utan pratade mest igenom vad vi ska göra under nian osv. Slutade ungefär en timme tidigare idag men satt och väntade på Nicole och Matilda i en timme tills de hade slutat. Sen gick vi ner till Järn och Bygg för de skulle köpa hänglås till skåpen i skolan. Sen gick jag och Nicole hem till mig och har legat i soffan och myst. Vi ska alldeles snart åka ner till sporthallen för första innebandy träningen den här säsongen. Glad tjej som är taggad till tusen!! Ska blir så grymt skönt att komma igång med träningarna nu igen, och längtar speciellt mycket till alla matcher. Ja, nu ska jag fylla i vattenflaskan och plocka fram mina trollspön, sen dra. Puss.

INNAN JAG KÄNDE DIG

Precis kommit hem från "lära känna" dagen som vi hade idag. Började med att vi gick till Hurtigtorpet, sen via 2½:en gick vi in i skogen upp till toppstugan. Sen vidare ner för slänten genom skogen ner till kaffesumpen där Ronny bor ungefär. När vi kom fram till Ronnys hus så började vi med att ha en liten tävling. Vi blev uppdelade i fyra lag och vi hann med fem grenar. Det laget jag var med i förlorade.. Men grymt roligt var det! Sen blev det korv och hemgång. Så idag har vi fått oss en riktigt lång promenad. Rätt skönt faktiskt men är helt slut i fötterna och benen nu. Roligt har vi haft det också!
Nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Kanske läsa lite bloggar och ta en kopp te. Ja, så får det nog bli.

VANDRA, LEKA LEKAR, GRILLA KORV

Godmorgon! Har precis vaknat och ska alldeles snart göra mig i ordning och äta frukost. Idag har vi inte någon vanlig skoldag, utan vi ska vara ute hela dagen. Min klass ska gå hem till en av våra klassföreståndare, Ronny och leka lekar, grilla korv och hade super bra. Slutar tidigt idag också, runt tolv tror jag att det va. Gött!

VÅRA BRISTER GÖR OSS TILL MÄNNISKOR

Första skoldagen avklarad som 9:a och "nya", ombygda skolan. Det var bra och en riktigt kort dag eftersom vi bara fick lite information. Vi började halv nio som vanligt och slutade halv tio tio redan. Gick in en sväng på Thomas Kläder innan jag, Matilda och Nicole gick hem till mig. Det blev handlat två toppar för mig, väldigt sngga och sköna, bilder kommer.

När vi kom hem till mig tog vi oss en varsin varm kopp te och satte oss framför tv:n och pratade om det mesta. Och nu har både Matilda och Nicole åkt hem, så nu ska jag inte göra direkt mycket, bara ligga framför tv:n och ta det lugnt, är bra jäkla trött faktiskt. Usch, det här är inte bra.. Och imorgon har vi lära känna dag, så vi ska vara ute hela dagen. Vi ska gå hem till en av våra klassföreståndare, leka massa lekar, grilla korv och bara ha det allmänt trevligt.
DE NYA TOPPARNA:
Har även tänk att fixa en liten egen typ av tygväska, eller ja det är ju en tygväska men min alldeles egna. Mamma har en hel låda med massa tygbitar, så rotade i den och hittade massa skinbitar som jag tog vara på. Nu återstår bara att sy fast allt, och som tur är så har jag en farmor som är snäll och ska försöka hjälpa mig att sy fast skinbitarna. Inte så direkt lätt att sy fast skin, och speciellt inte på en väska heller. UNGEFÄR SÅHÄR SKA DEN SE UT:



MONEY CAN'T BUY HAPPINESS

Gårdagens kväll var faktiskt rätt så skoj! Först så gick jag, Alice och Matilda ner till viking och åt, det var riktigt gott! Sen var vi hemma en stund och sen ut. Igår var det faktiskt mycket folk ute vad emot det brukar vara.. haha. Vi gick en sväng sen träffade vi Dominic, Emil och Pontus som körde hem oss igen för mina flickor frös. Så satt vi här hemma en tag med alla knäppgökar som var här igår. Hahaha men efter ett tag så tröttnade jag och Matilda på att sitta är hemma så vi gick ut ännu en gång.. (Vilket liv) Aja, hur som helst när vi kom ut så hoppade vi in i Fredriks bil och åkte en stund med honom, Linus och Robin. Men hoppade ur efter ett tag för det var så trångt, så då hoppade vi in i Emils bil för att göra honom sällskap som åkte helt själv, stackarn! Så åkte vi med honom tills han skulle hem och sova för han skulle upp tidigt imorse och jobba. Ah det var väl vad vi gjorde igår.. Haha. Men jag hade i alla fall väldigt trevligt, det blev mycket skratt och tok i bilen!!

Idag vaknade vi runt elva, åt frulle sen gick vi ner och solade. Det var riktigt gött måste jag säga! Och när vi gick hem så stannade vi till hemma hos moster som har sex veckor gamla hundvalpar hemma. Så blev kvar en stund där och gosade med dom. Så blev det ett stopp hos mormor också innan vi gick hem. Och nu har jag precis duschat och fräschat till mig lite och har inte en aning om vad jag ska göra idag.. Hmmm?!? Jag kommer förmodligen att hamna framför tv:n.. Som vanligt! Tidig sängdags är det som gäller idag i alla fall så man orkar upp till första skoldagen imorgon. Hörs senare eller imorgon, puss.

ALLTING KAN GÅ I TU, MEN MITT HJÄRTA KAN GÅ I TUSEN BITAR

Halloj! Nu ligger jag här i min säng med mina två favoriter, Alice och Matilda. Vi var ut till foklracebanan en sväng i det tråkiga och gråa vädret.. Började verkligen ÖSREGNA när vi var där ute. Så vi satte oss i bussen och sen i kaffeterian en stund när det var prisutdelning. Och nu har vi varit hemma ett tag och ligger som sagt här i sängen och gör ingenting.. Och ikväll kommer det hit massa folk för mammi och pappi ska ha typ ha fest, hehe. Så om det inte finns något annat att göra ikväll så blir det att sitta hemma och umgås med de som kommer hit.

Men det blir nog att ta det lugnt ikväll, som resten av helgen eftersom man helst ska vara pigg och glad när vi börjar skolan på måndag. Det ska bli väldigt skönt och rätt skoj att börja skolan, få se hur det nybyggda ser ut och att träffa alla som man inte har träffat under sommarlovet! Så ska det naturligtvis bli skönt att ha någonting att göra om dagarna, inte bara ligga framför tv:n och dega dag ut och dag in.. Och så börjar innebandyträningarna på onsdag också, UNDERBART. Ska bli så obeskrivligt skönt att få börja träna igen, springa runt och leka med bollen, wiiie!!! (Glad tjej) Men nu ska jag vara lite sociala med brudarna här och hitta på något som vi kan göra. Puss så hörs vi senare ikväll eller imorgon.

IBLAND SÄGER MAN INTE SANNINGEN FÖR MAN INTE VILL SÅRA

Bussresan till Karlstad i torsdags gick bra. Men hatar verkligen att åka buss. Aja, när jag kom fram i Karlstad så stod mammi vid busstationen och väntade. Vi gick och åt direkt, och det blev donken. Sen åkte vi till ishallen och kollade på lillebrorsans ispass som han hade i en timme och en kvart, träffade tränarna som är gamla färjestadspelare Jonas Höglund, Tomas Rhodin och även NHL spelaren Marcus Johansson som var på besök då. Sen åkte vi till kampingen som vi bodde på och gjorde inte något speciellt. Senare på kvällen grillade vi och tog en promenad innan läggdags. Finns otroligt fins hus där alltså!
Igår gick vi upp tidigt, plockade i ordning allt sen åkte vi till Bergvik för att köpa en present. Men vi hittade även en riktigt fin stickad tröja på vero moda som jag fick. Tack mammi ♥
Sen satt vi i ishallen resten av dagen, från elva till tre eller något sånt. BRRRR!
Och idag är det KM ute i sången men ska nog inte dit p.g.a vädret.. Så stället ska jag vara hemma och städa mitt rum sen kommer Alice och Matilda skulle jag tro. Då blir det nog en kopp te och prat. Ja, det är nog det jag ska göra idag. Puss.

A LITTLE KISS

Nu är det viktigaste nedpackat i väskan som ska med till Hammarö. Bussen går tio över elva så ska åka ner till busstationen om en stund. Hittills idag har jag gjort mig i ordning och ätit fruksot, har även kollat en stund på tv. Uppdaterarbloggen när jag kommer hem! Har även glömt att uppdatera dag 8.. Det får också bli när jag kommer hem. Puss ha det gott!
HAHA bjuder på en gammal bild!

DU SÄGER DU ÄLSKAR MIG

Borta bra men hemma bäst. Japp, det är en sak som stämmer! Alltid skönt att komma hem, även fast man trivs väldigt väldigt mycket på andra ställen också, nu i detta fall hemma hos bästis. Men som sagt det är alltid skönt att få komma hem till sin egna säng, alla sina saker osv.. Idag har jag inte gjort så mycket, har hängt tvätt, blockat ur diskmakinen, suttit framför tv:n och sen har jag fixat mina nagalr, det blev även att sätta på lösnaglar idag. Är faktiskt nöjd med resultatet! Nu ikväll ska jag kolla på film medans pappi sitter nere i köket och kollar på fotboll. Ska även försöka att lägga mig i skaplig tid idag så jag är uppe tidigare än vad jag brukar vara, som är runt klockan tolv eller något liknande.
Och imorgon får jag äntligen trägga mammi och lillebror också, för jag fäljer nämligen med till Hammarö. Ska bli skönt att få träffa dem. Har faktiskt saknat dem! Natti ♥

SEG DAG.. SOM FAN

Idag har jag verkligen inte gjort ett piss.. Har bara legat hemma hos Alice i hennes säng och varit helt äcklig och trött, kollat på film och sovit. Har inte riktigt hämtat mig efter en av de jobbigaste nätterna jag varit med om. Hade ont i magen osv så har inte sovit direkt.. Och Alice är en sån underbar vän som hjälpte mig och var vaken hela natten med mig. Vad skulle jag göra utan henne??! Hon är för bäst. Ja som sagt så har jag legat i sängen hela dagen och bara tagit det lugnt för jag fortfarade har lite ont i magen. Men nu får jag i alla fall sällskap av Alice som har varit iväg till stallet tidigare idag medans jag stannade hemma. Jaja, nu ska vi i alla fall kolla vidare på Desperatde Housewives, love it!
Det kanske var rätt världelöst att läsa det här men ah, är i alla fall trevlig som skriver och uppdaterar så gott jag kan! Puss så hör i imorgon.


Bild sen vi var i Stockholm!


GALEN

Har sovit hemma hos mig inatt, hade huset för hos själva. Gott.  Vi hade väldigt mysigt igår, tända värmeljus, godsaker, film och massa skratt när vi kollade i gamla skolkataloger, haha herregud! Senare å kvällen kom äen Jocke en stund och höll oss sällskap, men jag somnade direkt vi började kolla på film.. Var sjukt trött. Vaknade inte förrens Jocke väckte mig vid halv ett då han skulle dra. När han hade dragit så slog vi på en ny film men båda somnade typ direkt. Men jag vanade efter ett tag och fixa sen la vi oss. Vaknade flera gånger imorse men somnade om och vaknade till ordentligt vid klockan ett..
Och nu är vi hemma hos Alice igen och gör inte mycket alls. Eller Alice ska snart iväg och rida, och jag ska lägga mig i hennes säng och kolla på Desperate Housewives och ta det hur lugnt som helst. Resten av dagen kommer nog tillblingas framför tv:n skulle jag tro. Pusspuss.

GAMMAL KÄRLEK ROSTAR ALDRIG

Konfirmationen höll på i två och en halv timme.. Så det blev rätt drygt efter ett tag, men men man vill ju vara där när bästa vännen konfimerar sig! När vi kom hem så åt vi först smörgåstårta sen blev det pärontårta, så nu har man lagt på sig lite mer fast det egentligen var slut med alla dessa godsaker osv.. Jaja, vi ska nog alldeles snart åka hem till mig i Hällefors och ha en myskväll. Familjen är inte hemma så det blir huset för oss själva. Så det blir som sagt en myskväll ikväll, MYSPYS.


VART SKA JAG I VÄRLDEN VÄNDA MIG

Godmorgon! Vaken och inte pigg.. Har sminkat klart mig och nu är det bara hår och kläder kvar, sen är jag klar för att åka till kyrkan med Alice redan nu till klockan nio. Men självla konfirmationen börjar klockan elva. Så ska vara där borta i två timmar innan det börjar då. Nepp, nu har jag inte tid med det här haha. Puss hej, så hörs vi nog senare idag!!

Life is goooood

Det här sög verkligen... Vi skulle fasen ha stannat hemma ikvll istället. Det var inte direkt roligt i Hällefors om jag säger så haha, som vanligt typ. Vi hann typ vara i hällefors två timmar sen ville vi hem för det verkligen var så tråkigt och drygt där. Innan vi åkte hem så öpte vi med oss chips och dipp, så nu blir det film mys!! MYCKET bättre än att sitta på en dryg och tråkig fest i Hällefors. Nu ska jag i alla fall ta och sätta på mig min pyjamas och krypa ner i sängen tillsammans med Alice. UNDERBART. Godnatt och sov gott darlings!

Var ute och fotade lite idag, här en av bilderna.
Tagen av: Sofia Hautanen


SOM TONÅRSBARN PÅVÄG HEM FRÅN GÅRKVÄLLENS DEBUT

Tjaa! Nyduschad, sminkad och nu är det bara klädernasom fattas! När jag är klar drar jag ut till Bovik på 10 års kalas hemma hos Alice. Hennes lillebror fyller nämligen år idag! Senare blir det nog utgång med mina brudar, wooopwoop! Sover hos Alice inatt också för att bli med henne till kyrkan imorgon bitti för imorgon ska hon konfimira sig. Det var allt jag hade att säga nu, kanske hörs senare, puss.

FRIDAY

Ja, då var kvällen här. Chips, dricka, film och barnvakt plus en cupcake ikväll också (tjooockt). Japp, det är min fredagskväll det.. Har hyrt Åssa-Nisse och Tamara Drewe. Hoppas bara att de är bra nu också!
-

SANNA MINA ORD

Godmorgon! Vaknade för ungefär tjugo minuter sen, gick upp direkt och åt frukost tillsammans med lillebror. Och nu ligger jag och piggnar till lite. Idag ska jag inte göra något speciellt direkt förrens efter fyra då vi ska iväg på 1 års kalas hos lilla kusinen Linnea i Brattfors. Och när vi kommer hem ska jag förhoppningsvis hitta på något med Alice. Ja, det är väl vad jag ska göra idag. Hejsvejs

CUPCAKES

Har precis bakat cupcakes tillsammans med mammi för första gången. De blev att se bra ut och nu återstår bara att vi får äta av de!! Men jag tror allt dett de ska smaka bra.. För det gjorde smeten, thihi. Ikväll blir det myskväll med familjen och de nybakta cupcaksen, MUMS.

FÖR DET ÄR HOS DIG JAG SKA VARA

Jag var tvungen att gå upp runt klockan åtta imorse för Matilda skulle iväg på jäkla konfirmationsmöte klockan nio.. Inte direkt skönt att gå upp så tidigt när man egentligen kunde ha legat kvar i sängen ungefär två tre timmar till! Men men, man måste ju vänja sig att gå upp tidigt och lägga sig i tid nu eftersom skolan börjar om ungefär en vecka.
Det var faktiskt kul att träffa alla konfisar efter som det var ett tag sen jag hoppade av.. Om ni undrar varför jag hoppade av var för det var väldigt mycket i skolan just då, plus alla träningar och matcher som vi hade då. Och skolan och hälsan kommer självklart före konfirmationen! Jaja, pappi kom i alla fall och hämtade mig runt elva. Åkte direkt hem, hoppade in i duschen det första jag gjorde, sen hamnade jag här, framför datorn och tv:n som alla andra dagar.. Usch, det här är verkligen inte bra, inte alls okej!!!

ALEX PETTYFER



-

-

-

-
SÅ FRUKTANSVÄRT ÄCKLIGT SNYGG, HET, SÖT.. ÅH HAN ÄR VERKLIGEN EN DRÖMKILLE! RAWR

SÅ LÄNGE VI BÅDA ANDAS

Nu är vi hemma hos Matilda där jag slaggar över inatt. Vi ska alldeles snart gå ner och steka pannkakor. Efter vi har ätit ska vi ladda ner massa skräckfilmer och bara ha det allmänt mysigt! Vi köpte en varsin liten godispåse innan vi åkte hem till henne så vi har lite gottigottgott att äta till alla skräckisar.. Jag kommer nog vara räddast, HATAR verkligen skräckfilmer. Men är ändå kul att titta på, haha. Speciellt när det är så trist, grått och ledsamt väder ute idag.. Jaja, nu ska jag gå ner och hjälpa henne att göra pannkakor!


LOVE YOU BABE ♥

MAGEN SKRIKER

Har duschat, sminkat, blåst håret och ska snart platta och fixa håret lite. Lika dåligt väder idag som de senaste dagarna.. Så idag blir det väl att ligga inne och kolla på film tillsammans med Matilda som kommer hit om ett stund. Äta frukost måste jag också försöka att göra.. Inte direkt gott med frukost. Men måste försöka att få i mig lite i alla fall!
Hmm.. Det var väl allt vad jag hade att säga för det här tillfället, kanske hörs senare. Puss.

TIDEN ÄR SNART HÄR

Hemkommen från Örebro och lika mycket kläder nu också.. Åkte dit vid halv tio imorse tillsmmans med pappi och lillebror som skulle köpa en ny cykel för pengarna han fick när han fyllde år i lördags. (Inte ett dugg avis på pengarna) Åkte först in till stan och kollade, men där hittade han ingen. Men jag hittade ett par joggingskor som blev köpta, tack pappi!! ÄNTLIGEN. Vi åkte vidare ut till Marieberg och de affärerna som ligger där. Oliver hittade en cykel han köpte på Cykelringen, efter det åkte vi till Marieberg och gick där en stund. Och nu är vi hemma. Pappi och Oliver sitter nere och sätter ihop cykeln medans jag liuggen framför tv:n och glor. Tar mig kanske en promenad och går in nya skorna lite senare idag. Men får se vad det blir med det.. haha. Puss.
-
UNGEFÄR TRE VECKOR KVAR TILLS JAG DRAR TILL SPANIEN TILLSMMANS MED BÄSTA VÄNNEN OCH HENNES FAMILJ, LOVELY

I HAVE NEVER EVER FELT LIKE THIS BEFORE

I fredags blev det fest tillsammans med Alice och Matilda. Festen vad helt okej bra.
Och i lördags fyllde lillebror 11 år så det var kalas för honom hela dagen ungefär. Senare kom Alice och på kvällen åt vi tacos. Efter maten cyklade jag och Alice ner till ica och handlade lite godsaker. Cykladehem igen sedan spelade vi kubb med mammi, pappi, storebror och Linus. Det var killarna mot tjejerna och vi tjejer förlorade de två gångerna vi spelade. För lillebror åkte och sov hos någon kompis.
När vi hade spelat klart så gick mammi och pappi och la sig och kollade på film, jag och Alice gick upp och kollade på film och Anton och Linus gick ut. De kom hem runt två tiden, då vi fortfarande var vakna och kollade på film. Så de satte sig uppe i soffan och höll oss sällskap. Eller en stund i alla fall.. haha. När Anton hade somnat så tog Linus mitt röda läppstift och målade honom i ansiktet, han blev så fin så!! Somnade klockan fem på morgonenen och vaknade vid nio, bara tre timmar senare ungefär... haha. Så igår var jag lagom trött och utsliten. Hela gårdagen låg jag framför tv:n och bara latade mig i det trista vädret. Ja, det var min helg det. Hoppas att ni också har haft en bra helg. Puss.

500 Cocktails

Kvällen spenderas med mina två bästa, Alice och Matilda. Just nu sitter vi och äter glass i mitt kök och kollar ut på regnet.. Kul. Vi ska väl säkert sitta här hemma en stund till innan vi ska träffa skojigt folk! Och inatt sover vi hemma hos Alice ute i fina Bovik. Puss ha en bra kväll. Hörs imorgon.

2011-08-05

Har varit ner till mormor och klippt gräset som jag egentligen skulle ha gjort igår. Var helt slut efter att ha klippt färdigt, haha.. Vadå dåligt tränad eller något? Aja, har duschat och ätit nyss och nu ska jag väl inte göra något speciellt. Men senare ska jag i alla fall vara med Alice och Matilda. EFTERLÄNGTAT. Men vi har inte en aning om vad vi ska göra ikväll. Någon som vet vad som händer ikväll kan väl höra av sig på något vis!!??!! Vi vill i alla fall hitta på något skoj, eller det vill jag, men det tror jag nog att de också vill! Jaja, kanske uppdaterar senare igen om vad vi hittar på ikväll. Puss. 

Picasso

Ojojoj vilken härlig eftermiddag och kväll jag hade igår tillsammans med morfar! Vi var ju till Karlstad på porscheträff, eller det var typ "samling" i Karlstad och sen åkte vi till Kristinehamn och fikade på Picassoudden, det var hur fint och mysigt som helst. Dit ska jag verkligen åka igen! Hur som helst, det var väldgt snygga och coola bilar med på mässan igår. Jag tog några kort, men bara på typ fyra stycken eller något, hehe. Alltid något.

Goodbye my lover

Vaknade för ungefär 45 minuter sedan, kände en bulldoft redan uppe i mitt frum. Gick ner och såg att mammi håller på att göra massa bullar till lillebrors födelsedag som är på lördag. Han blir hela 11 år den plutten!
Nu har jag precis ätit frukost och ska snart klä på mig och cykla ner till mormor för att klippa gräset och tjäna lite pengar, kan behövas!! För snart åker jag utomlands med familjen Ylitalo. Hur underbart?!? Vi åker till Spanien och är borta en vecka.
Idag ska jag ju som sagt klippa gräset hos mormor. När jag är klar med det så ska jag cykla hem, äta, duscha och göra mig iordning. Jag ska nämligen iväg på porsche mässa i Karlstad tillsammans med morfar. Ja, först till Karlstad för att möta upp alla andra porsche gubbar sedan vidare till Kristinehamn för en fika tror jag. Vi åker från Hällefros vid halv fyra i eftermiddag, så det kommer bli en helkväll tilsammans med porsche gänget, trevligt!! Over and out.

Leendet på mina läppar är inte alltid det goda leendet

Igår var det en riktigt bra dag, jag fick äntligen träffa Alice! Jag mötte henne sedan gick vi hem till mig igen. Då satte vi oss och pratade om allt som har hänt under den veckan hon har varit borta. Så en hel del prat blev det väl. Jag fick lite presenter av henne och Matilda. Av de två tillsammans så fick jag en urgullig pyjamas, spetstrosor och ett spetslinne till och av Alice fick jag en leksaksbil, men inte vilken bil som helst, utan en minicooper med englandsflaggan på taket!! Tack mina underbara vänner. Senare cyklade vi ner till DG's för att äta glass, då vi träffade på Marcus och Rasmus och prtade med de två en stund innan vi åt glass. Och när vi åt glass kom min saknade David ner och var lite social. Hur trevligt?
Efter vi hade fikat och pratat klart så kom Alice mammi och hämtade oss. Åkte hem till Alice, slängde oss i badet och hade det härligt. Resten av kvällen låg vi i hennes säng och kollade på Desperatde Housewives. Älskar verkligen den serien!! Hon somnade rätt så snart och jag somnade ungefär halv fyra.. hahah.
Idag sov jag längst, naturligtvis. När jag vaknade åt vi frukost sedan badade vi med Albin. Blev även en vilostund i hennes säng framför tv:n och Desperatde Housewives, mysss. Pannkakor till lunch sedan hem. Och jag har inte gjort et piss sedan ag kom hem, har bara legat framför tv:n och kollat film. LAAAAAAAAT. Puss.

Vi lever bara en gång

OJ, nu var det ett tag sedan jag bloggade.. Men det är bara för jag typ inte har varit hemma någonting. Jga har varit iväg på folkrace för den mesta delen. Det har varit riktigt kul faktiskt! Jag är väldigt taggad på att ta licens nu så jag också för börja tävla lite.
Idag är jag alldeles ensam hemma, resten av familjen är i Leksand på Leksand sommarland. Jag skulle egentligen blivit med men stannade hemmma för att ÄNTLIGEN få träffa bästa vännen som har kommit hem från sin komfirmationsresa till London. Lite avis är jag allt, hihi. Just nu sitter jag och väntar på att hon ska på massage sedan ska jag gå och möta henne. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi hittar väl på något. Vi kommer säkert prata om allt som har hänt när hon har varit borta och kanske åka ut och bada i sången. Ja, det blir nog bra. PUSS.

RSS 2.0