Dag 13 - Min favoritglass

BILDEN SÄGER ALLT!!!

Letar mig ut, blinkande ljus

Hej hallå tjena!
Idag har det varit en helt okey dag i skolan faktiskt, men seg som vanligt! Slutade halv ett idag, cuklade hem vid tjugo i då Alice började sin lektion. När jag kom hem så tog jag lite att äta sedan satte jag igång med pluggandet inför sista provet innan SOMMARLOVET. Det är i stort sätt det jag har gjort idag, pluggat. Har provet på onsdag..
-
Den här veckan är vi lediga torsdag & fredag, awsome. + att måndag nästa vecka är vi också lediga för det är nationaldagen, & resten av veckan har vi klassdagar, vårshow, servering & SKOLAVSLUTNING!! & på onsdag är det studenten här i Hällefors, så ska försöka ta mig dit & kolla en sväng! När vi är lediga torsdag & fredag så ska jag i alla fall på torsdagen åka ut till sommarstugan & sova över där med mammi & lillebror. Kanske hjälpa till lite där ute, sedan bara ta det lugnt & mysa! & helgen kommer väl säkert spenderas tillsammas med Alice!! + att Matilda kommer hem den här veckan också, U-N-D-E-R-B-A-R-T!!!!!!!!!!!! ♥

Dag 12 - Min favoritfilm

Jag har ingen favoritfilm direkt. Men dem filmer jag mest tycker om att titta på är drama & komedi.
Till dramafilmerna kan jag sitta & tjuta som bara den, jag är så himla känslig, hihih! & komedifilmerna kan jag skratta så jag håller på att dö! haha Ja, jag har ingenting mer att säga om vad jag tycker om för film ;) P U S S

Marry the night

Lite omvad jag har haft för mig i helgen!!
-
FREDAG
I fredags så var jag med bästa vännen Alice. Hon kom hem vid mig efter att hon hade klippt & färgat håret, hon blev askalas snygg i det!! När hon kom hem hit så gjorde vi oss lite i ordning, sedan åt vi innan vi skulle dra ut. Vi åkte runt med Hanna & Martin. Trevligt. Sedan åkte vi hem till Jimmy där det var lite partaj. Det var inte så direkt roligt, men jag hade ändå trevligt! Vi kom hem vid ett. Vi bestämde oss för att vi skulle kolla på film för vi kände oss inge trötta.. Men där tog vi rätt fel, för vi somnade nästan på direkten, haha.
-
LÖRDAG
När vi vaknade så låg vi kvar i sängen rätt länge, vi var helt slut. Sedan gick vi ner & åt frukost. & efter ett tag så kom hennes pappa & hämtade oss. Då åkte vi hem till hennedär vi skulle ha mys hela dagen. & så blev det!! UNDERBART. Vi kollade på film & åt godsaker hela dagen/kvällen (tjockiiiisar). Vi somnade rätt tidigt. Det var riktigt skönt faktiskt.
-
SÖNDAG
Idag är det ju morsdag så idag ska vi först till Skarped & träffa släkten på pappi Linus sida, sedan ska vi vidare till stugan för att träffa släkten på mammis sida. Vi ska säkert äta på båda ställena också, MUMS. Så det är väl vad jag kommer att göra idag. Grattis på morsdag världens bästa mammiiii ♥
-
Förövrigt känner jag mig som en gammal tant i kroppen, har världens träningsverk :O P U S S

Dag 11 - Fem saker jag inte klarar mig utan en dag

1. Mina vänner & familj.
2. Kolla över mina vänners bloggar & kanske blogga själv.
3. Skulle nog inte klara mig utan min mobil.. HE HE HE.
4. Skulle nog inte klara mig utan att kolla på tv eller sitta vid datorn.
5. & såklart så skulle jag inte klara mig utan att äta & dricka.
-
HAHA inte direkt så viktiga saker jag INTE skulle klara mig utan. Det viktogaste är väl vänner & familj, & som nummer två som jag INTE heller skulle klara mig utan är nog mat.

Dag 10 - Något jag längtar efter

Något jag längtar efter är sommarlovet & till 31 Augusti då jag flyger till Spanien tillsammans med Alice & hennes underbara familj + massa andra trevliga människor & är borta i en vecka. Hinner gå i skolan cirka två veckor efter sommarlovet sedan åker vi. Men som sagt så längtar jag ju efter sommarlovet också, så det måste vi ta först & främst fokusera på sommarlovet & se till att det blir härligt, skojigt osv. Sedan kan vi fokusera på Spanien. Som sagt ska dit med Alice & hennes underbara familj, så jagn kan nästan vara helt säker på att det kommer bli en helt fantastisk utlandssemester!!! Men kommer sakna min egna familj otroligt mycket också, kommer speciellt sakna min mammi! Men det ska nog gå bra, hihih.
-
På tal om något helt annat så åker en av mina bästa vänner utomlands idag, & jag saknar henne redan?! Hur ska detta gå.. Jag älskar dig Matilda ♥♥

Dag 9 - Det här får mig att må bättre

Det som får mig att må bättre är mina nära & kära. Det är speciellt mina två bästa vänner, Alice & Matilda + min familj! Alice & Matilda finns alltid där när jag verkligen behöver dem, kan prata om allt med dem. Vi har alltid roligt tillsammans. Det går inte en ända dag att jag har skrattat för dem är så tokiga, hihi. Dem är bäst & jag älskar dem så himla mycket, mitt liv utan dem är otänkbart ♥

& min familj finns också där när jag behöver dem. Speciellt min mammi. Bättre mammi än henne kan man inte ha! Du är bäst mammi, love you ♥
-
(hade inte tid att göra dag 8 igår)

STOOOOORM

Gud vad det blåser ut idag, det är ju fasen storm?!?! Det är ju nästan så man blåser bort direkt man går ut. haha.
Idag har det varit en rätt så lugnt dag i skolan, började med en svenska lektion, helt okej. Andra lektion hade vi HK, men då fick vi sluta direkt, vi som gjorde provet förra veckan. Så hade rast från tjugo i tio till halv tolv, då började B-språket, rätt lugn lektion. Efter det hade vi rast i en timme, sedan hade vi so & matte kvar bara.
Vi fick reda på so provet idag, klarade det! & om jag räknar ihop poängen från kart-provet & kunskaps-provet så hamnar jag en poäng under VG. Rätt surt, men är nöjd ändå!!
Den här veckan har vi matte -& engelska-prov. Hoppas det går bra, håll tummarna för mig!!?!
NU ska jag i alla fall ta mig nåonting att äta, är vrålhungrig, har inte ätit på hela dagen. Sedan ska jag sätta igång med pluggandet!! Take care. Over and out.

Dag 7 - En bild på mig för 1 år sedan

(Inte så bra bild, men hade inga andra på mig som är tagna förra året)

I staden växer inga blommor

Hej, jag har ju inte berättat vad jag har gjort i helgen direkt, så tänkte att jag kan göra det nu!
-
FREDAG
Jag, Alice & Matilda var hemma hos Alice först på kvällen, gjorde oss i ordning, grillade & sedan drog vi in till Hällefors. & där hände det ju inte direkt mycket. Men det fanns allt några trevliga människor att umgås med. Först satt vi nere i Mästarnas Park med trevligt folk, sedan åkte vi bil tillsammans med Emil & Fredrik. Vi kom hem vid två tiden. Då lade vi oss i sängen direkt för att sova, vi var riktigt trötta alla tre!!
-
LÖRDAG
Vi vaknade upp hemma hos Alice, ute i Bovik runt klockan tio tror jag. Det brukar vi göra. Vi låg kvar i sängen en stund sedan gick vi upp & åt frukost, mums! När vi hade ätit klart & plockat undan all frukost så trängde vi ihop oss i Alice lilla säng & kolla de på film. Det blev 2012. Men ingen utav oss kollade typ, vi var så himla trötta. Sedan drog Matilda hem. Då målade jag naglarna på Alice, sedan på mig själv. Alice gick & duschade, när hon kom ut ur duschen fixade jag hennes hår & hjälpte henne att välja kläder. Hon skulle iväg på 50-års kalas i Skåln. När Alice var klar så gjorde jag fransk manikyr på Helena & hon verkade bli nöjd! & när dem skulle åka till Skåln så släppte dem av mig hemma först. När jag kom hem så gick jag & duschade direkt, efter duschen åt jag & sedan gick jag till Sofia för att vara med henne & folk. Trevligt!!! Vi drog hem till Simon där det var lite folk. Där var vi tills kolckan vart runt elva, då skulle dem till Hällefors, på fest. Men jag drog hem. Kom hem, kröp ner i sängen & kollade på film.
-
SÖNDAG
Vaknade runt tolv. Sedan låg jag & pluggade nästan hela dagen. Tog en paus för att kolla på film, det var skönt. När jag hade kollat klart på filmen så fortsatte jag att plugga. & senare på kvällen så kom Alice, Jocke & Jimmy & hämtade mig. Var med dem en stund innan Alice skulle hem. När hon hade åkt hem så åkte vi & hämtade Sebben. Kom hem runt halv tio tio. Gick & la mig direkt när jag kom hem ungefär!
-

Dag 6 - En dålig vana jag önskar jag inte hade

Hmm.. Jani! En dålig vana, vad skulle det kunna vara?
Tror nog faktiskt att det är att jag biter på naglarna ibland. Men har typ slutat med det för jag vill få långa naglar!!
Men jag har inte direkt någon dålig vana sådär.. Inte vad jag kan komma på nu i alla fall, hehe.

Dag 5 - Typ av alla killar jag faller för

Hmm.. Kollar på utseendet gör man ju, så han måste se bra ut. & självklart måste han även vara snäll, omtänksam & rolig. Bra klädsmak, hålla på med någon sport & kanske gymma. Han ska vara lång, vältränad, stora fina ögon, helst bruna eller blå, något/några år äldre, han ska antingen ha lite halv långt hår, eller så ska han ha rakat i nacken & långre uppepå, helst ljusbrunt eller mörkbrunt hår & någon tatuering på axeln & ner på armen eller en stjärna runt armbågen. ÅÅH! Omn skulle spela gitarr så skulle jag smälta, ÄLSKAR när killar spelar gitarr & sjunger!! Han ska tycka om mig för den jag är!

David Beckham
Fredrik Ljungberg
Jude Law
Robert Pattinson
Orlando Bloom
Adam Brody
Ulrik Munther
GRRR snygga boys hela högen!!

Dag 4 - Någonting jag vill ha mer än något annat just nu

Jadu, vad vill jag ha mer än någonting annat? Jag skulle nog vilja ha sommarlov mest av allt just nu! Det skulle vara så underbart skönt med sommarlov nu. Skulle verkligen behöva ett långt, skönt & lugnt lov. Har varit så j*vla stressad för skolan den senaste tiden nu, usch!! Skolan bränner ju ut en totalt..  Aja, det var nog det jag skulle vilja ha mest av allt nu, SOMMARLOV!!!!

Satan i gatan

FREDAG, me like a lot!!
Idag var det en väldigt lugn dag i skolan, hade tre vanliga lektioner, sedan skulle jag upp till Hurtigtorpet & sitta som funktionär när 9:orna hade skoljoggen. Snacka om att det var drygt.. Aldrig mer säger jag! Sitta & vänta på folk som typ aldrig kommer + en massa j*vla kryp, nej fyf*an!!! Men nu är jag hemma i alla fall & ska alldeles snart duscha, sedan packa allt som ska med hem till Alice. Ikväll ska vi, ja, Alice & Matilda först & främst grilla, chilla & ha det underbart!! Hur mysigt?
& när vi har grillat klart, ätit & osv så får vi väl se vad som händer. Det blir säkert att vi åker till Hällefors & hittar på något. Träffa folk säkert. Aaj ni får ha en bra fredagkväll!!! :*

Dag 3 - Min favorit årstid & varför

Min favorit årstid är ju såklart sommarn! Jag älskar att kunna ligga ute vid stranden i värmen, sedan bara kunna gå i i & bada. Så himla underbart!! Sena sommarkvällar, grillning med trevliga människor. & jag får inte glömma glassen, det är en stor del av sommaren, hihi. Sedan är ju sommaren bästa årstiden för vi har ett långt & skönt sommarlov! & nu är det inte långt kvar tills vi har det, det är ungefär två veckor kvar, lite mindre. Det ska vi så underbart skönt att slippa skolan med allt plugg osv!!! Men jag gillar även vintern, den är rätt mysig. Sitta inne, kolla på film, massa filtar & en kopp te, awsome!

Dag 2 - En person jag vill träffa just nu


En person jag vill träffa just nu är Alice & Matilda!! (Jag vill alltid träffa dem)

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig

1. Jag gillar att sova, så himla skönt!
2. Gillar att lyssna på musik.
3. Jag är för det mesta på väldigt bra/flamsigt humör. Men kan ha väldigt dåliga dagar också.
4. Det värsta jag vet är när någon ljuger för mig, snackar skit bakom ryggen, ja allt åt det hållet.
5. En av dem många saker jag verkligen tycker om är att umgås med nära & kära. Ha det mysigt & trevligt.
6. Tycker även om att mysa väldigt mycket, kolla på film, äta & dricka gott.
7. Jag älskar sol, värme & sommar!!
8. Jag är rädd för stora hundar, hästar & ormar.
9. I LOOOOVE att åka på snabba saker, det är livet!
10. Jag har världens bästa mammi & jag älskar henne mest.
-
Förövrigt har jag klippt mig idag. Men det kommer ingen bild på nya frisyren. Orkar inte ta någon ny bild! Så det får bli en rätt gammal, fast ändå ny!

15 dagar

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 - En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 - Min favorit årstid & varför.
Dag 4 - Någonting jag vill ha mer än något annat just nu.
Dag 5 - Typ av alla killar jag faller för.
Dag 6 - En dålig vana jag önskar jag inte hade.
Dag 7 - En bild på mig för 1 år sedan.
Dag 8 - En bild på mig idag & vad jag hade på mig.
Dag 9 - Det här får mig att må bättre.
Dag 10 - Något jag längtar efter.
Dag 11 - Fem saker jag inte klarar mig utan en dag.
Dag 12 - Min favorit film.
Dag 13 - Min favoritglass.
Dag 14 - En bild på mig själv som är tagen av någon annan.
Dag 15 - En låt som får mig att gråta.
-
Tänkte försöka att göra dem hör 15 dagarna nu. När jag har gjort sådant här förut så har jag inte riktigt hunnit/orkat. Men nu ska jag som sagt försöka i alla fall! Jag börjar med dag 1 imorgon. Hörs då! Over & out.
H

Mitt hjärta blöder

Igår blev det skolan, kom dessutom ungefär en kvart försent för jag försov mig.. Vaknade kvart över åtta & jag börjar halv nio.. Sedan skulle jag få upp lillebror också så han kom iväg till skolan & det var inte så himla lätt! Men tillslut så. Aja, igår efter skolan så åkte jag & bästis Jocki ut till Alice i Bovik. Först pluggade jag & Alice en stund, sedan kollade vi på film också, Barnhemmet. Den filmen är skitbra, inte läskig men den är liksom vidrig eller vad man ska säga, plus att man verkligen måste kolla HELA TIDEN för att fatta den, den är rätt komplicerad. Mammi kom & hämtade mig hos Alice runt sex halv sju. När jag kom hem pluggade jag lite till, sedan gjorde jag mig i ordning för att sova.
.
Idag, tisdag har det varit en rätt skön dag, men ändå inte. Andra lektion hade vi HK-prov, vi fick plugga en halvtimme av lektionen sedan skriva provet. Lektionen är 80 minuter annars. Haha aja big deal. Det provet gick väldigt fort att göra, för det var så pass enkelt! Så hade rast från klockan tio till halv tolv. Sedan hade vi prov igen, i tyska, det gick också rätt fort att göra. Så då hade jag rast från ungefär.. klockan tolv till tjugo över ett. Alie & Matilda hade också prov i språk idag, fast Alice hade i Franska & Matilda i Spanska. Så när alla var klara så gick vi till ica & handlade lite godis sedan åkte vi lite bil med Fredrik. Trevligttrevligt!! Tillbaka till skolan till tjugo över ett, hade so, sedan matte som sista lektion. Hem, & nu ligger jag här & ska alladeles snart ta tag i pluggandet! Har so-prov på torsdag.. The school kills me!!!!!
Take care
H

"It's over, today, tomorrow forever"

Hej. Jag har ju redan berättat vad jag gjorde i fredags. Tänkte berätta vad jag gjorde igår också & vad som har/händer idag.
Vi var hemma hos A i Bovik i lördags tills klockan var runt fem tror jag? Då åkte vi hem till mig, så jag fick duscha & så fixade vi oss lite. Till kvällsmat blev det grillat med familjen. Sedan körde han, våran bästa vän ut oss till Knuthöjden för där skulle vi till P & E som skulle ha grillkväll. & efter ett tag när vi hade varit där kom J, F & M dit också & grillade. När dem hade ätit så satte vi oss framför tv:n & kollade på Eurovision Song Contest, inte det bästa att kolla på direkt men trevligt hade vi! Tror att A också var väldigt trött igår kväll, för jag höll på att somna när vi kollade på tv. Så jag gick & lånade en säng en sväng innan vi ringde efter skjuts hem. Vi åkte hem vid elva & när vi kom hem så lade vi oss i sängen direkt, slog på Björn Bröderna. Men vi somnade naturligtvis direkt. Sedan vaknade vi till en sväng & då var filmen slut sedan somnade vi om igen!
.
& idag har vi inte gjort ett dugg. Vi har bara legat i sängen & haft det mysigt & kollat klart på Björn Bröderna, både första & andra filmen. Det är nog min favorit barnfilm!! hihi A har åkt hem & jag ska försöka att plugga lite nu, har fasen TRE prov denna vecka.. Tyska & HK på tisdag & so på torsdag... Skolan tar ju dö på mig snart!!?!
.
Jag trodde på dig, men allt du gjorde var att såra mig. Dina chanser är brända.

.

Igår var det en hur trevlig kväll som helst! Först så fick jag skjuts ut till Bovik av en underbar vän! När jag hade kommit till Bovik så gjorde vi oss i ordning, sedan drog vi till Hällefors ungefär vid halv åtta. In på ica för att handla kött att grilla & lite tillbehör. & när vi kom hem till L så började vi grilla & när vi hade varit där ett tag så drog vi vidare hem till J som hade lite partyy. Där var det massa trevligt folk! & vi fick skjuts av världens snällaste, bäst är han!! När vi om hem så pratade vi lite om kvälle, vad som hade hänt osv.. Sedan somnade vi rätt så fort! Som sagt det var en trevlig kväll igår. Hoppas att ni också hade en bra fredagskväll!?!

& idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag ska i alla fall vara med bästa vännen A ♥
H

Friday!

Hejhejhej! Idag är det fredag & äntligen helg. Idag ska jag ha grillkväll tillsammans med mysiga flickor, underbart!
Ska alldeles snart gå & duscha, fräscha till mig lite sedan åka ut till Bovik till min favorit tjej & hennes goa familj!
Haha förlåt, det blev inte så långt inlägg, ska försöka skriva lite längre inlägg när jag har mer tid, lovar! Aja, nu har jag inte tid, P U S S take care.
H

Love it!

Hejhejhejhej osv..
Inatt delade jag säng med A & vi hade självklart mysigt, förutom att det var hur j*vla varmt som helst i sovrummet, helt sjukt varmt var det ju!! Men samtidigt känns det skönt att det är så varmt för då vet man att det kommer bli varmt på morgonen & dagen efter! Vi vaknade vid sju, men vi gick inte upp förrens vid halv åtta, eller ja, jag gick upp kvart i åtta.. Var så himla trött, men jag får allt skylla mig själv! Aja, gick upp & gjorde oss i ordning hur fort som helst sedan åt vi frukost & drog till skolan. Direkt vi kom utanför dörren hemma så kändes det att det skulle bli en underbar dag, med underbart väder!! Så himla skön känsla att man till & med måste ha solglasögon på sig redan på morgonen! Resten av dagen har ju varit hur bra som helst. Slutade vid halv ett, cyklade hem, blev med pappi L till soptippen & affären. När vi kom hem så satte jag på mig bikinin, lade mig på stuttsmattan med kemiboken & ett äpple & hade det gott i solen & värmen!
.
Jag somnade även ett tag, en timme tror jag att jag låg & sov på stuttsmattan, haha.. Men skönt var det i alla fall!
Sedan har jag gjort fotbad, rakat benen ute i solen & stekt samtidigt. Jag har även lagat mat idag & plockat bort disk & allt detta i köket så mammi slapp, visst är jag en underbar dotter? ;) Ja, det var väl det jag hade & säga för idag. Vi hörs nog imorgon! Take care.
H

M Y S!


Dela säng med denna filur inatt ♥

"Vi tre mot världen"

Hallå där i det fina vädret! Läget?

06052011
Min helg har varit hur bra som helst! I fredags var jag hemma hos M i Grythyttan med henne & A. Det var meningen att vi skulle ha fredgasmys men så blev det såklart inte.. Istället drog vi till Hällefors på lite partaj & träffade trevligt folk! Vi åkte till Hällefors ungefär vi..hmm kanske tio halv elva & var tillbaka i Grythyttan vid halv två. Tack F som både hämtade & körde hem oss!! & när vi kom tillbaka hem så drog vi igång & kollade på film, vi lade oss i soffan med täcke, kudde & hade det hur mysigt som helst! & på tv-bordet stod det fullt med godsaker.
Vi började titta på filmen Hachiko men kom inte så långt med den.. haha Vi somnade nästan direkt.
07052011
Vi, eller jag vaknade runt tio. Vet ej hur länge dem andra två brudarna hade varit vakna, säkert rätt länge! Aja, när vi vaknade så låg vi kvar i sängen en stund & pratade om fredagskvällen osv. Sedan gick vi ner, åt frukost & pratade ännu mer. När vi hade dukat bort frukosten kröp vi ner i soffan för att kolla klart på Hachiko, det blev även att vi kollade på The Last Song. Ååh, båda filmerna är så bra!! Det är ju drama filmer så det kom en HEEL del tårar vill jag lova.. När vi kollade på The Last Song så tror jag att jag grinade ungefär hela filmen, grinade när det inte ens var sorgligt, haha herregud! Aja, sedan kom H & hämtade oss, åkte till Hällefors, släppte av mig & pratade lite med mammi om Spanien, sedan drog dem hem.
& senare på eftermiddagen så åkte vi på kalas ute Gruvudden hos M & E. Där träffade vi folk & fick lite gottigheter. Vi kom dit vid tre & kom hem vid nio på kvällen. När vi kom hem så satte jag på mig mjukiskläder & kollade på film med mammi & lillebror, mysigt! Men vi var så trötta så det dröjde inte förrens vi lade oss, inte för mig & lillebror i alla fall. Han somnade i soffan nästan direkt & jag gick in till sängen vid elva & somnade ungefär halv tolv, hihi.
08052011
Imorse väckte mammi mig runt åtta & sa att vi skulle ut till Bovik för vi hade blivit bjudna på fika. Så det var väl bara att gå upp ur sängen & göra sig i ordning. Vi kom till Bovik ungefäör halv tio tio & var där till halv två nu på eftermiddagen. När vi kom hem böt jag om till bikiniöverdel & shorts så satte jag & lillebror upp stuttsmattan (med lite hjälp från mammi & pappi L), så nu är den uppe! Ska alldeles snart gå ut & lägga mig på den & steka lite tänkte jag. Men ville bara skriva lite här först.
Just ja, tack min älskade M som har gjort en ny fin header till min blogg, blev askalas nöjd ♥
Då vet ni vad jag har gjort denna helg då! Hoppas att ni har haft en bra helg också! P U S S & take care!
H

Fredagsmys!

Idag är det fredagsmys med bästa flickorna som gäller! Vara hemma hos M i Grythyttan, kolla på film, prata, äta & dricka gott & ha det hur bra som helst. Hur mysigt låter inte det?!
Sedan har jag fått reda på att jag drar till Spanien 31 Agusti i en vecka med bästa familjen Ylitalo/Bergh! Hur underbart?! :* Längtar redan som bara den!!!!! (Stort leende på läpparna)

Jag älskar verkligen mina flickor, dem är det bästa jag har. Jag kommer aldrig släppa taget om dem, dem har & kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta! YOU ROCK

"In my dreams you always be mine"

Hello babeeeees! Allt bra med er? Med mig är det helt okej!
Slutade skolan vid kvart över tre idag, men slutade egentligen tjugo i fyra. Vi fick sluta tidigare från elevensval för vi har världens bästa & underbaraste lärare!!! Så j*vla GRYM är hon! Aja, när vi hade slutat gick jag upp till no:n där A & M var & hade elevensval.. Kult. Väntade på att dem skulle få sluta sedan blev det hem till mitt hem & min andra familj i Bovik, efterlängtat! När vi kom hem dit satte vi oss & pluggade. Jag skrev ner allt jag ska kunna till kemiprovet nästa vecka & A pluggade på geografi provet som hon har imorgon. & på tal om geografiprovet så hade jag det idag, & det gick bra, så jag hoppas & tror att jag kommer klara det i alla fall.
Kom hem från Bovik vid halv sju ungefär. & sedan dess har jag inte gjort ett piss..Så j*vla skönt!
& sist ska jag bara berätta att den här helgen kommer jag nog.. kanske inte ha så mycke att skriva här i bloggen. Men ska i alla fall försöka. För den här helgen kommer vara hur coollugn som helst!! Imorgon efter skolan ska jag med A hem, hon ska rida, sedan duscha osv, sedan drar vi till Grythyttan för att myskväll hemma hos M, UNDERBART ♥♥ Ni får ha en bra helg & var rädda om varandra! P U S S
H

"What are words"

04052011

Har precis kommit hem från skolan ungefär, så snart ska jag sätta igång med allt pluggande.. Har prov imorgon, Geografi kartprov, norden. Men det ska nog gå bra! Idag hade vi första idrottspasset i Hurtigtorpet, vi skulle springa 5 kilometer. Det gick bra, sprang, eller ja, jag joggade nästan hela på 28 minuter. Så nu ska jag allt så den tiden & springa på kortare tid på fredag!! hoho. Är ensam hemma till halv sex då lillebror kommer hem, sedan ska vi bara vänta på att mammi kommer hem vid sju, efter att ha varit på handledarkurs så hon får övningsköra med storebror & föräldra möte för min klass. Intressant va? ;) HAHA. Aja, ha det bra. P U S S
H

29, 30 & 1!

Hejsan. Helgen har varit helt okey! I fredags var det meningen att jag sulle träffa honom men så blev det inte.. Så jag träffade L istället, vi gick ut & gick, blev en hel del prat. Sedan gick vi ner till ica i sista stund & handlade godis, vi var så brutalt godissugna!! Det var riktigt smaskigt! Kom hem runt elva tiden, då kröp jag ner i sängen & somnade nästan direkt. Det var skönt att få lägga sig i tid. Plus att jag skulle upp rätt tidigt i lördags också, för att åka till Örebro med mina flickor. Vi tog åtta bussen in & fem över fyra bussen hem. Handlade rätt så mycket kläder, handlade upp alla mina pengar.. he-he-he.
.
Det jag handlade: Svarta navelhöga jeans, ett grått maglinne med ett färglatt tryck på från MONKI, en tub-bh & en stor ring från GINATRICOT, en blommig klänning, en massmönstrad jumpsuit & svarta cykelbyxor med späts på från HM, svarta hälstrumpor från LINDEX, en mjukisdress i aprikosfärg från CUBUS. Sedan köpte jag en vit blå randig t-shirt från HM till storebror & svarta hälstrumpor från LINDEX till lillebror. Sedan åt vi på donken också! Är askalas nöjd med shoppingturen med mina älskade flickor!!! ♥
.
När vi kom hem, runt klockan sex så gick jag in i duschen direkt sedan duschade A också. Sedan fixade vi oss lite snabbt sedan hem till D. & där satt vi & pratade lite, sedan ut för att kolla läget. Det var inget drag alls ute.. som vanligt. Vi satte oss vi skolan, pratade & sedan gick vi upp till statoil. Där träffade vi massamassa folk. Resten av kvällen så umgicks vi med allt folk, det var riktigt trevligt! Träffade en underbar vän som jag inte har träffat på.. jag vet inte hur länge!! Så det var verkligen trevligt att få träffa honom :) Vi kom hem runt halv ett, då la vi oss i sängen & mös tillsammans! Vi var genomfrysta från topp till tå, så vi kröp under & låg under samma täcke för att kunna få upp värmen i kroppen. Riktigt mysigt var det! Vi somnade rätt så snabbt.
.
& idag har jag inte gjort någonting alls typ. Har varit hemma hela dagen. Plockade i ordning i rummet, pluggat lite, sedan har jag bara legat framför tvn, somnade där en rätt lång stund också. Är helt död! Fick god lunch idag också, det var storebror som fixade lunchen idag, för mammi var ute i stugan & pappi L jobbade. Det blev makaroner & köttfärs. Hoppas att ni har haft en bra helg, & take care!!
.
H

RSS 2.0