Smile

Tjenare! Igår var jag ner till mormor & klippte gräset. Senare under eftermiddagen åkte jag ut till sången tillsammans med Alice, sedan kom Matilda också ut, även Anton & Rasmus. När Alice, Anton & Rasmus hade åkt hem så kom Casper & Jonas ut en sväng. Vi satt & pratade & hade det trevligt. Sedan kom mammi & hämtade mig & Matilda som sov kvar inatt. Imorse vaknade vi ungefär halv tio, gick upp åt frukost sedan cyklade vi ut till sången & kom dit vid halv tolv efter vi hade handlat & lite sådant innan vi cyklade dit. Vi har varit där ute hela dagen, från halv tolv & kom hem runt halv sju sju. Både jag & Matilda är helt sönderbräna i speciellt ansiktet sedan lite här & där.. INTE bra! Så nu har jag riktigt j*vla ont i ansiktet.. Jag kan ju inte ens skratta utan att det gör ont.. Så nu blir det att gömma sig för solen i några dagar istället för att leta efter solen!!!
-
Imorgon ska jag ner till mormor igen för att hjälpa henne med att städa källaren tror jag. Sedan kanske iväg på kvällstävling (folkrace) i Filipstad med familjen. Ha det gott, pussar!!

.

Min midsommar var helt okej! Den tillbringades med underbara vänner & trevligt folk. Det var bara en som fattades & det var Matilda min lilla ängel.. Hon var på ridläger så hon kunde inte fira midsommar tillsammans med mig & Alice, väldigt trist faktiskt. Men men, vi har ju hela livet framför oss & många midsomrar kvar, hihi! Nog om midsommar. Igår, på midsommardage åkte jag ut till sommarstugan tillsammans med hela familjen & hade det mysigt där ute. Vi låg & kollade på film sedan lade vi oss rätt tidigt faktiskt, riktigt skönt! Kom hem under eftermiddagen idag & har legat i sängen sedan vi kom hem. Har legat i sängen & läst & kollat på film.  Nu ska jag alldeles snart gå ut en sväng tror jag i den fina sommarkvällen. Oven and out.

Blixtar & dunder

Godmorgon! Idag vaknade jag inte så himla sent ändå, skönt!
Idag blir det väl en filmdag efter som vi har det vädret vi har.. Jag skulle egentligen ha klippt gräs hos mormor idag, men så blir det ju inte. Skulle redan ha klippt det igår, men så blev det inte. Så igår morse gick jag upp klockan nio i ONÖDAN.. Men då blev det film-mys med lillebror istället. & vid halv tre drog vi in till Örebro, jag, mammi & lillebror. Sedan hämtade vi upp storebror vid hans lägenhet också. Ut till Marieberg köpcentrum där jag skulle kolla efter en fin klänning.. Men fanns det någon? NEJ. Så jag köpte lite annat för pengarna..hihi. Det blev ett par ljusa navelhöga jeans, en typ tunnstickad trekvartsärmad svart tröja, ett vitt linne & ett silvrigt halsband. Är mycket nöjd!
Kanske lägger in bilder senare. PUSS

Breaking up with God

"Godmorgon!" Jag känner att jag börjar komma in i sovalänge perioden.. & det är INTE bra!!! Jag sover ju bort hela dagarna.. & om ni vill veta så var min nya säng helt okej skön. Jag måste väl sova i den några gånger innan den formar sig efter min kropp & blir bra. Idag ska jag i alla fall inte göra någon speciellt förrens ikväll då vi ska till Skarped på 30-års kalas. Det är "farbror" Björn som fyller år idag. GRATTIS till dig ♥
Jag har precis duschat & ska alldeles snart gå ner & äta någonting. PUSS & ha det gott!!

The moment I met you

Hello! Idag vaknade jag halv ett, så hela förmiddagen var ju borta ungefär.. Men det var lugnt, jag hade ändå inge viktigt att göra idag!! Så när jag vaknade gick jag ner & åt frukost tillsammans med lillebror & efter det lade vi oss framför tv:n & hade film-mys. Vi kollade på gamla Beck filmer, riktigt bra är de!!
-
Jag kom väl inte upp från soffan förrens vid klockan fyra.. haha. Då mammi kom hem & vi fikade, bulle & saft, MUMS! Efter vi hade fikat så cyklade jag & lillebror till samhället & fixade present till Björn som fyller år imorgon. Vi var också in på pekås & handlade flingor av Jimmy som satt i kassan med sin fina pekåsklädsel!
-
När vi kom hem så började jag storstäda mitt rum, rensade garderoben, dammade, damsög, skurade, ställde in min nya säng (:-D) & bäddade rent i sängen. Så nu har jag ett väldigt rent & fint rum, hihi. Nu är det ju bara det såra kvar av allt.. Att kunna hålla det såhär mer än bara imorgon!!!
Ja, det är allt jag har gjort idag i stort sätt.

Kalas!

17072011
I fedags fyllde ju Alice 15 år, & det gjorde även Olivia. Så i fredags så åkte jag & Matilda hem till Alice för att fira henne. Jag tror att hon blev nöjd med pressenten hon fick faktiskt! Vi fick en superduper god tårta, det var bara chokladsmet på den! Den var riktigt god för att bara vara choklad på den. Senare så åkte vi till Hällefors för lite partaj! Det blev hem till Anton, sedan hem till Hanna! Tack till er, det var riktigt kul!!
18072011
Igår var det storkalas hemma på Bokvägen! Mammi hade 40-års kalas. Det kom ungefär 40 stycken, så fullt hus hade vi! Men jag & Alice låg mest uppe i en varsin soffa & kollade på Desperate Housewives avsnitt. Alice fick hela boxen när hon fyllde år! Så nu finns det ju att göra under sommarlovet, hoho. Aja, istället för att ligga inne i soffan hela kvällen så tog vi en cykeltur runt Hammara, sedan gick vi till viking & åt. Ungefär vid klockan tio halv elva drog vi hem till Jonas med honom, Emil, Daniel, Marcus, Victor & Anton. Fyra av killarna körde ölspelet så det var roligt att kolla på, hahaha!! Jag & Alice drog hem rätt tidigt & när vi kom hem så var vi lite sociala med folket som var kvar, sedan somnade vi direkt när vi hade lagt oss i soffan ungefär.
19072011
Idag fyller farmor Beda år, så idag ska jag på kalas också! Eller ja, jag är där nu, men gick upp till datorn för att blogga lite, snällt va? haha. Har nyss fått jättegod mat i alla fall & snart blir det kanske nog fika också.. Kommer ju ha gått upp flera kilo innan sommarlovet är slut.. När jag kommer hem så ska jag i alla fall plocka i ordning på sovrummet (om jag orkar) & sedan ska jag bara lata!!
DENNA HELG HAR VARIT SUPERDUPER BRA! TACK TILL ER SOM HAR GJORT DEN, ni vet vilka ni är ♥

You are like a drug for me.



Änglavakt

Igår var jag med om en hemsk händelse. Men jag är obeskrivligt glad att alla klarade sig så pass mycket som vi gjorde. Man kan ju säga att vi hade änglavakt igår!
♥ till er som var med.
-
Inatt har jag inte sovit alls mycket, har bara sovit kanske fem timmar. & jag är verkligen trött men kan inte sova..
Aja, idag ska jag i alla fall vara med Matilda & senare drar vi hem till våran bästa vän Alice & äter tårta & firar henne på sin födelsedag!
Till dig från mig: Du är en obeskrivligt bra & underbar vän. Med dig kan jag prata om verkligen allt. Om jag är ledsen, mår dåligt & behöver stöd så finns du alltid där, hela tiden. Vi har många bra minnen tillsammans, som aldrig blir glömda! Vi har haft våra små tjafs, men har löst det varje gång. & det är för att vi har äkta vänskap, som är så himla s...tark!! Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, för du är en stor del av mitt liv & du har en rikigt stor plats i mitt hjärta gumman. Du betyder allt för mig & jag älskar dig mest ♥
 

-
& så vill jag säga grattis till Olivia, en av de bästa, som också fyller år idag!
Till dig från mig: Du är en speciell person för mig & jag älskar dig!


That's way I say so

Hejsan. Igår städade jag först mitt rum när jag vaknade vid nio på morgonen. Sedan vid klockan tolv gick jag ut med Asta (hunden), sedan gick jag ner till centrumhuset för att åka iväg & äta med Alice & hennes pappi. Vi åkte till Grythyttan & åt där, gott! När vi kom tillbaka till Hällefors så var jag kvar på jobbet med de istället för att sitta hemma helt alone & ha tråkigt. Var där till tre, för sista timmen skulle Alice på fotmassage, gott för henne. Efter hon hade varit på fotmassage så åkte vi hem till henne så hon fick duscha osv. Efter det tillbaka till Hällefors, hem till mig. Åt vi sedan gick vi ner till Hällevi för att kolla på fotbollsmatch. Vi var inte kvar hela matchen. Sista stunden gick vi upp till Klockarhagsskolan för att kolla på bygget.. haha fråga inte varför! Aja, sedan åkte vi hem till Alice, & så sov jag där inatt! ♥
-
Idag väckte Helana (Alice mammi) oss vid halv sex för vi skulle åka tillö Karlskoga. Alice & Oskar skulle till trafikskolan & köra upp till sitt AM-kort. Alice klarade det & det gjorde nog Oskar också! Medans de var ute & körde så har jag inte gjort ett piss.. Det var Oskar som började köra. De körde TRE timmar var ungefär.. I alla fall, när Oskar körde så satt jag & Alice & tränade på teorin. Kul? NEJ. Efter ett tag tröttnade vi, så då tog vi lunch i två timmar. Vi gick runt i alla affärer & kollade sedan gick vi & åt också, på donken.. HEHE. & vid klockan ett så var det Alice tur att köra i tre timmar.. Vad gjorde jag då? Jo, jag satt där inne på trafikskolan, i en liten fotölj som ett mongo & sov nästan.. & jag vet ej varför jag följde med heller, haha.
Men nu är jag hemma & sitter framför tv:n & tar det så lungt som möjligt!!! & det blir nog natten här snart, puss.

13062011

Idag har jag inte gjort någonting alls nästan. Det ända nyttiga jag har gjort är att puttsa lite fönsyer till mammi, plockat ur & in i diskmaskinen. Annars har jag bara legat framför tv:n & kollat på film hela dagen.. INTE okej!! Men runt 19.00 så kom bästis hit så åkte vi ut till sången med Marcus för ett kvällsdopp. Men det var bara jag & Alice som badade. Men trodde att jag skulle få bada själv ett tag, för det tog en stund innan Alice kom i, hehe.
& när jag kom hem så hoppade jag in i duschen direkt, sedan började jag kolla på film igen. Känner mig som en äkta soffpotatis just nu.. haha. Just nu kollar jag på Hannah Montana The Movie, den är fasen askalas bra ju!!
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen. PUSS
-
Saker & ting förändras men du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta min vän ♥

Take a chillpill

Hejhejhej. Igår hade jag en myskväll med sötnosen Matilda. När hon kom hit så cyklade vi ner till ica för att handla godsaker. Det fick bli gurka, morot & dipp, tuttifrutti ringar, pimpim & en dricka. Det var super gott! Vi låg inne i min säng med hennes dator & kollade på film. Vi kollade på I Rymden Finns Inga Känslor, The Hangover & Never Back Down. Tre riktigt bra filmer!! Vi somnade ungefär halv två två tror jag. & imorse ringde hennes alarm kvart över åtta.. Hon skulle iväg på konfirmationsgrejs. Så när hon hade åkt så somnade jag om, skööönt. & idag ska jag inte göra någonting, riktigt härligt faktiskt! Eller jo, jag ska till kusinen & fira honom till studenten. Sedan ska jag bara vara hemma & ta det lugnt idag. PUSS

SOMMARLOV

HEJ. I torsdags hade vi servering för niorna & det gick riktigt bra. När vi var klara med disken & allt så fick även vi vara med & dansa & ha kul, vi som serverade. Det var en väldigt härlig kväll!! Nu längtar man tills man själv sitter där & blir serverad av åttor, hehe. Aja, vi kom hem ungefär vid tolv & somnade vid halv ett någon gång.
På fredag morgon gick vi upp klockan sex, duschade & fixade oss till skolavslutningen. Blev ingen avanserad fixning för vi orkade typ inte, haha! Igår gick vi på sommarlov, så himla underbart!!!! Nu ska man bara ta det lugnt, hela sommarlovet i stort sätt. Slippa massa j*vla läxor & prov, UNDERBAAAART.
-
Igår var jag ute med mina favorit tjejor, Alice & Matilda. Men innan vi åkte till Hällefors så var vi i storsand en stund, badade lite & hade verkligen SKIIITKUL där. Sedan drog vi först hem till Marcus, där han & Emil var. Sedan tog vi en promenad hem till Jonas som hade fest. Det fanns väl en del trevligt folk att prata med. Men det slutade med att vi ville hem för vi inte hade speciellt kul, + att vi nog var rejält trötta. Så vi kom hem rätt tidigt inatt. Vi somnade nästan direkt när vi hade kommit hem. Så himla skönt! & imorse ringde mammi & väckte mig, sa att ja verkligen var tvungen att åka hem för lillebror låg hemme & var sjuk. & mammi & pappi Linus kunde inte åka hem efter som de är på folkrace.
-
Så nu ligger jag här i soffan & kollar på Jönsson Ligan med lillebror, mysigt. Senare idag vet jag ej vad som händer. Ni som vet vad som händer kan väl höra av er? Nu ska jag vara lite social med lillebror, PUSS.
(vårshowen)

N-E-R-V-Ö-S-S-S-S!!!

Nu är jag skapliigt nervös kan jag säga!! Idag ska jag sjungaa för skolan, först för sexor & sjuor sedan för åttor & nior & ikväll ska jag ju servera på niornas middag, då ska jag också sjunga, på den showen de har då.. Ujujuj!!! Kommer knappt kunna äta frukost snart för jag är så nervös så jag typ nästan mår illa ju :o hahah.
AJA, LYCKA TILL TILL MIG.

Wohoo

Assååååå shiiiiit vad underbart väder det är ute idag, sköönt, göött! Idag har jag varit i Folketshus hela dagen & tränat inför morgondagen. Vi har ju vårshow & allt sådant imorgon, så det blir en rätt lugn dag.. eller? Nej, inte så lugn faktiskt, för när vi har slutat imorgon ska jag hem & göra mig lite i ordning för jag ska servera på niornas middag från ungefär fem till tolv. Så jag kommer vara rätt så slut på skolavslutningen på fredag!! Aja, just nu sitter jag med en pimpim påse & en liten loka, ska läsa lite bloggar sedan ska jag nog inte göra alls så mycket faktiskt. Blir väl bara att chilla. Jag som verklugen ville åka & bada idag med någon av mina bästa eller båd två, men NEJ båda två var upptagna med häst & kalas.. Kul? NEJ!!!!!! Aja nu ska jag fortsätta äta pimpim & dricka loka, pusshej.

Hell yeah!

Snart drar jag ner till skolan för att åka iväg & paddla kanot med klassen!! Vi får hoppas att den blir bra denna dag ;) GRATTIIIIS till min bästa mammi, till Jocki, till Jimmy & min klassföreståndare Madde ;) hihi
-
Jag återkommer kanske senare under dagen, kvällen eller så blir det helt enkelt imorgon. Oven and out.

Solstråle

Hejsanhejsan! Idag har det varit en underbar dag, solen har varit framme hela dagen, super härligt alltså! Idag har dagen spenderats ute i Sången på folkrace med bästa vännen. & massa andra trevliga människor! Så idag har man jobbat en del på brännan!! Efter folkracen var slut så drog jag, Alice, Jonas & Marcus ut till storsand. Det var jag & Alice som badade först, för killarna tyckte det var så kallt (fjollor), men till slut så badade de också, haha! Men det dröjde ett tag ;) Nu har jag precis varit & handlat med mammi till morgon dagen då jag ska ut & paddla med klassen. Ser fram emot detta, speciellt att få träffa David som har varit borta en vecka nu!!!!
-
Igår skrev jag ju att jag skulle storstäda mitt rum, men blev det så? Nej.. För jag fick ligga i sängen & ha världens värk i magen istället.. Så jag mådde ju inte sådär jättebra igår. Så det får bli att storstäda rummet någon annan dag, & det MÅSTE verkligen göras snart kan jag tala om!!!!

Dag 15 -En låt som får mig att gråta

What Are Words - Chris Medina
http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4

I feel good, when I am with you

Heej, har inte hunnit bloggat någonting sedan jag bloggade sist, vilket var i onsdags. Så nu tänkte jag berätta vad jag har gjort under de här dagarna.
I onsdags var jag ju i stugan & hade det underbart mysigt tillsammans med mammi & lillebror. Vi åt grillat, satt & pratade sedan kollade vi lite på tv/film & sedan lade vi oss.
-
Torsdag vaknade jag runt tio. Gick upp fick väldigt god frukost, jordgubbar, vattenmelon, fil & massa annat gott!
När vi hade ätit frukost så började jag & mammi att måla stugan, det var rätt jobbigt & fick färg nästan överallt, så nu är min jacka förstörd.. Bra jobbat Hanna, bra jobbat!? Aja, senare så körde mammi hem mig till Hällefors så jag fick duscha & fixa innan Alice skulle komma hit. När hon kom så gjorde vi oss klara så gick vi vidare hem till Sofia. Kvällev var väl helt okej. Blev en hel del skratt faktiskt, tillsammans med Alice, Daniel, Olivia, Jimmy & Sofia! Tack till er ♥
-
Fredag drog jag & Alice med mammi ut till stugan & sov kvar där. Vi hade en toppen kväll med massa fotografering, bad, paddlande, båt åkande & massa annat skoj. Lillebror & Philip var också med & det var naturligtvis trevligt. Det var riktigt skönt att bara vara i stugan & må livet. Ligga i solen & bra jobba på brännan, UNDERBART.
-
Lördag vi kom hem från stugan vid ungefär klockan ett & sedan kom Jarmo & hämtade oss. Åkte ut till Alice, sedan till stallet för Alice hade träning med Wicher. Det såg ut att gå bra för dem. Vi var i stallet ungefär två-tre timmar. Sedan åkte vi hem till Alice igen, vi skulle bada i sjön, men det gick väl inte så bra direkt, haha!! Vi gick i till midjan ungefär.. Så det blev en dusch istället. Matilda kom även & var med igår, det var väldigt skönt att få träffa henne igen!!! & gårdagens kväll spenderades tillsammans med Jocke. Vi åkte in till Filipstad en stund & hälsade på grabbarna i garaget. Det vi gjorde under kvällen var i princip att prata med folk. Det var väl helt okej!
-
Idag söndag ska jag storstäda mitt rum hade jag tänkt, efter jag är klar vid datorn. Det är nog det jag kommer orka/hinna göra idag skulle jag tro.
-
Lite bilder från stugan

I can feel your heartbeat next to me

Hejhejhej! Idag var det sista vanliga skoldagen innan vi går på sommarlov! Så himla skönt!
Vi har inte haft direkt några lektioner idag, utan typ bara lämnat in alla böcker osv. Jag har även kollat på studenten, är så himla glad för mina vänners skull!! Det var riktigt kul att kolla på! Nu är vi lediga torsdag & fredag, & även måndag nästa vecka. Nästa vecka på tisdag ska jag paddla med klassen, onsdag ska jag öva inför vårshowen, torsdag har vi vårshowen & sedan på kvällen ska jag servera niorna på deras middag! & på fredagen är det avslutning sedan SOMMARLOV!!!!!
-
Nu alldeles snart ska jag dra ut till stugan tillsammans med mammi & lillebror för att sova i nya stugan, mysigt!
& imorgon ska jag vara med Alice & sedan träffa sötnosen, förhoppningsvis!?! :* hihi
Ha det bra, puss kram & nyp i stjärten

Dag 14 - En bild på mig själv som är tagen av någon annan

Denna bild är tagen av min bästa vän Alice Ylitalo ♥

RSS 2.0