Glasögon!

Var i Örebro idag med mormor & morfar. Först åkte vi till sjukan för morfar skulle kolla sina ögon. Sen efter det så åkte vi till stan till Smart Eyes för att jag skulle kolla min syn, har haft lite problem med den. Jobbigt att läsa o.s.v. Så nu har jag kollat ut ett par snygga glasögon! Silvriga, små fyrkantiga & ganska stora :) hihi Hoppas att ni tycker att jag passar i dem sen när jag får dem, men egentligen är det ju skitsamma, det är ju jag som ska ha & trivas i dem ;) mhihi När vi var klara i stan blev det ut till Marieberg en stund. Helt slut i fötter, ben & rygg. Men det går allt att tänka bort när man är i närheten av kläder & allt! Jag fick/handlade lite små grejer bara, det kommer nog upp lite senare här på bloggen :) Det blev i alla fall ett linne, en bh, militär grönt nagelack, deodorant, två ringar & ett par örhängen! Väldigt glad att jag hittade ringarna!! Brukar aldrig hitta några fina ringar annars. Jag är väldigt nöjd med denna dag, tack mormor & morfar. Älskar er ♥
Nu alldeles snart ska jag duscha, sen blir det nog tv:n eller datorn en stund. Sen sova, såååå skönt!
Natti alla :*
H

Söndag = helgen är slut!

Då var helgen slut.. IGEN. Helgen hinner ju knappt börja innan den är över!
Aja, den här helgen har jag inte gjort alls mycket faktiskt. I fredags så var jag hemma hos farbror med familjen & kollade på handbollen, riktigt trevligt! Men hade nog varit trevligare & mysigare om kusinerna & bror hade varit där också! Menmen.. Blev en rätt tidigt kväll då också. & igår (lördag) så var jag med Bästa vännen, underbart! Vid klockan sju så åkte bästa, jag, J & E hem till deras mamma för att äta mat. Det var riktigt gooood mat kan jag lova, MUMS! Kollade på fångarna på fortet gjorde vi där också, sen hem & bara chilla framför tv:n :)
& idag (söndag) gick jag upp ungefär vid tjugo i tio. För att hinna vakna till & göra mej redo för att spela match. Men matchen gick väl inte sååå himla bra.. Men vi börjar spela bättre & bättre för varje match nu. Bra brudar!! :* efter våran match blev det att kolla på a-lags matchen. Det gick inte så bra för dem heller idag, men dem spelade också bra såklart. Inte direkt bra domare hade dem, dem sög verkligen!! :O U S C H.
Nu snart blir det i alla falla att äta något, tror jag dör av hunger snart! SOLSIDAN IDAG, så jeeeeffla bra!! :D
Skola imorgon också.. Ysch! Men imorgon går jag bara till ungefär halv elva elva, sen in till Örebro & kolla synen, hehe! Lycka till till mej ;)
H

29/1-2011

Hade en trevlig kväll hemma hos farbror igår! Men idag är det lördag, & vad händer idag?
Jag ska i alla fall duscha nu alldeles snart, sen hem till mammi & hämta alla mina saker, ner till sporthallen vid två halv tre & peppa brudarna inför matchen som börjar klockan 15.00!! Lycka till brudarna :* Jag ska heja på er ;) hihi Sen ikväll blir det att vara med bästa vännen, ska även sova där inatt. M Y S ♥
H

FREDAG 28/1-2011

Nu äntligen är fredagen här!! Men vad händer ikväll? Förutom hockeyn i ishallen & handbollen på tv:n?
Nu alldeles snart ska mammi köra hem mej till farbror där resten av familjen är, eller inte storebror då. Där ska vi äta gott & kolla på handbollen som redan har börjat. Sen lite senare ikväll blir det förhoppningsvis att vara med bästa vännen & hitta på något roligt :* Ni får ha en bra fredag, pussar & kramar till er!
H

Det gick ju bra också..

Igår skulle jag ha läst på 46 engelska glosor igår, men blev det så? NEJ! För det första så hittade jag inte ens pappret med glosorna på, det fanns ingenstans :o Sen så fick jag hur jävla ont i mellangärdet som helst så jag kunde fan inte röra mej, kunde inte ligga på något sätt utan att det gjorde ont :s Somnade, vaknade & spydde. Så höll det på ungefär hela kvällen & halva natten inatt, inte direkt mysigt eller roligt :( Men nu mår jag bra i alla fall, så snart blir det gå till skolan! Inte roligt, menmen.. & idag är det FREDAG också :*

H

Nödvändigt med läxor? Nej!

Happ, då har man fått ännu mer läxor, kul! Eller inte.. Har att göra tyska glosor & läsa so tills imorgon, hatar tyska så det kommer nog gå rätt så segt med det, men so:n ska nog snart vara klar! Har även ungefär 50 engelska glosor plus en lång jävla text som ska översättas tills på fredag :o Dem får ju fan aldrig nog med att ge oss läxor, assååå shiiiit!! :o Tycker att man kan få lite fritid någon gång kanske, man gör ju fan inge annat än att plugga & träna på vardagarna.. Knappt så man kan vara fri från skolarbeten på helgerna heller ju :s UJUJ!!!!
Men nu ska jag nog ta mej ett varmt bad efter att ha gått hem i den iskalla kylan. Höll fan få att frysa ihjäl nästan, brutalt jävla kallt ute ju.. Kan det inte bara bli sommar NU!!
H

!!

Det här känns riktigt bra ska ni veta!! Jag kan allting till matteprovet som vi ska ha imorgon, helt sjukt ju :o Första gången jag har ansträngt mej riktigt mycket för att fatta ju, haha. Har även gjort klart so läxan som vi fick idag, men den ska ju också vara klar tills imorgon så.. Hemkundskaps läxan skrev jag bara lite på, men gör klart den imorgon på lektionen. Har även en äcklig tyska läxa tills på torsdag som jag måste ta med hem imorgon & plugga på, usch jag hatar verkligen tysta, är den värsta lektion som finns ju!!! :O
Menmen..
Imorgon slutar jag kvart i fyra, eller kommer nog sluta tidigare eftersom vi har mattaprov det sista vi har. Men i alla fall så efter skolan imorgon ska jag vara kvar tills träningen börjar vid klockan fem. Mellan träningen & skolan så ska jag nog sola & äta något litet. Någon som vill med & sola? :) thihi. Sen hem & splugga efter träningen, wiiiiie!! HA-HA
H

Jag är så glad för att just du är min underbara mammi
Att just du är mammis man & min alldeles speciella bästa plastpappa
Jag älskar er ♥

H

23/1-2011

Halloj!
Idag är det sporthallen hela dagen ungefär! Först kolla på p96 som spelar match klockan tre, sen spela match klockan fem, vi möter Kumla idag. Hoppas på det bästa & idag då jävlar ska vi kämpa!?! Lycka till till er pojkar & till oss flickor :) Vi måste ju nästan vinna dem här matcherna eftersom Silvergruvan har vunnit alla sina matcher den här helgen. Bara vi kvar nu av lagen, så kom igen!!
...
Men fram tills jag ska till sporthallen så ska jag nog FÖRSÖKA att plugga lite tror jag. Har matte prov på tisdag, hemkundskaps läxa till tisdag, sen engelska glosor tills onsdag eller fredag & så får vi säkert någon so läxa i veckan också, sååå himla skönt med läxor & prov, verkligen!!
...
& lite från familjemyset igår.. Det började med att vi åt god mat tillsammans, klockan åtta hade vi lagt oss gott framför tv:n i sofforna & på madrassen. Så klockan åtta kollade vi på fångarna på fortet, det var små syskonen som fan. Grymt. När fångarna på fortet var slut så åkte L till jobbet. Så då var det jag, mammi, storebror & lillebror kvar hemma. Blev fortfarande mysigt såklart! Jag & mammi låg på madrassen & hade det mysigt, storebror & lillebror fick ta en varsin soffa. Vi skulle kolla på filmen som gick på fyran efter fångarna på fortet, American´s Sweartheart´s men så blev det icke, vi kanske kollade lite från början sen somnade jag & mammi, sen dröjde det väl inte så långt sen storebror & lillebror somnade, haha. Skönt att sova i alla fall!!
H

22/1-2011

Imorse gick jag & syrran upp vid ungefär halv nio för att göra oss klara & så tills vi skulle ut till sången på folkrace. Riktigt kallt var det, men trevligt ändå. Chockad själv att jag var kvar ända till slutet faktiskt, haha ;) Hem direkt efter att prisutdelningen & anbuden, skööönt! Blev en varm dusch direkt jag kom hem, sen lägga sej framför tv:n & bara ta det lugnt resten av kvällen tillsammans med familjen ♥
Just ja, vill bara säga att jag hade en riktigt trevlig hemma kväll hemma hos syster igår tillsammans med henne, A, E, J & L :) Vi satt inne i hennes rum, lyssnade på musik, kollade på film & pratade. Sen när dem andra hade åkte hem blev det sängen för att orka upp imorse!
Tack till er, ni gjorde min kväll igår :*
Love

H

FREDAG 21/1-2011

Hej hopp gummisnopp!
Idag är det äntligen fredag, yeah! Ikväll blir det att vara med bästa flickan, efterlängtat som bara den! Det blir väl att hitta på något bus tänker jag, thihi ;*MASSA kärlek till henne!
H

Första skoldagarna & helgen

Började skolan i onsdags då. Det var väl roligt att få träffa alla i klassen & så, men inte roligt att börja skolan.. Men vi fick reda på en rolig sak i klassen. Vi ska få en lillebror eller lillasyster i klassen, wiie! Aja, det var naturligtvis en helt vanlig skoldag redan första dagen, men den gick fort, det gjorde även torsdagen & fredagen!

Igår (fredag) slutade jag vid halv tre, men var kvar i skolan till ungefär fyra, för att slippa gå hem ;$ haha. Mamma slutade jobbet vid halv fyra men vart kvar där en stund. Sen när jag ringde henne sa hon att hon skulle åka då. Men när hon hade åkt en bit så glömde hon mej, så hon fick vända igen :) haha. Tror att mamma börjar bli lite glömsk kanske?
Men men, sen när jag kom hem så böt jag om fort som fan & drog ner till sporthallen för att träna innebandy med pojkarna. Det var väl roligt, men trodde att jag skulle dö där ett tag :o
Efter den träningen så åkte jag hem till mamma, duschade, packade & gick ner till pappa.
Min fredags kväll blev framför datorn med film, serier, popcorn & dricka :) Det var rätt skönt att inte göra någon speciellt faktiskt, bara vara hemma & slappa för sej själv! Men det blev en väldigt sen kväll/natt.. Inte bra, inte bra alls!
& idag vaknade jag vid ett tiden, för då kom storebror in & typ skrek att jag skulle gå upp för att det var mat. Lika bra att man lyssnade, så gick ner & åt med dom. Men var inte direkt hungrig.. Nu sitter jag här & ska försöka komma på någonting jag kan göra idag, som inte är så jobbigt & ansträngande ;) Har ju förfan världens träningsverk i hela kroppen :o Först ska jag nog åka upp till mamma & hämta restan av mina kläder & det, sen hem till E & kolla hur hon mår. Resten av dagen blir det väl att kolla på film. Tidig läggdags idag också!
Har match imorgon i Örebro mot ÖSK. Känner på mej att jag typ inte kommer orka så mycket, men jag ska göra så gott jag kan i alla fall! Samling vid kvart över tre & matchen började vid fem eller något tror jag ;) Lycka till till oss brudar :*
Du i mina drömmar, hela tiden.
H

Har inte...

Har inte bloggat på ett tag nu. Så tänkte göra det idag!
& det där med dom där 29 dagarna skiter jag i. Jag orkar inte, haha. Aja, snart börjar skolan igen. På onsdag.. Inte så roligt att komma tillbaka, men ändå är det det på något sätt. Man får liksom träffa alla man inte har träffat under lovet. Men helst skulle jag vilja ha mer lov!! Hur som helst.. Mitt lov har varit toppen, jag har mest varit med syster E & sötnosen E. Så jag har haft mest roligt det här lovet, nästan aldrig haft tråkigt, någon enstaka dag bara. Har varit till Örebro & handlat & varit på gustavsvik. Så jävla roligt!! :D Men självklart så kom jag inte hem där ifrån utan att vara blåslagen & öm i kroppen.. Med det är lätt värt det!

Nu den här helgen som var nyss har jag varit med sötnosen E hela helgen. Ända sedan i torsdags tror jag. Jag sov hos henne i torsdags för vi skulle upp tidigt & åka till gustavsvik. Hade riktigt skoj där som sagt, sen när vi kom hem på kvällen så sov jag hos henne då också. MYS! & i lördags sov hon hos mej, blev en hel del mys då också, kollade på film, pratade, åt lite godis o.s.v. Sedan på söndagen (igår) så vaknade vi vid fem i ett ungefär. Inte bra!! Men då gick vi ner nästan direkt för att äta frukost sen gå er & sola. Bra gott att sola var det!! Sen blev det hem & glo mer film & ha mys. Så den här helgen har jag badat & bara myyyyyst! :*


Nej, nu orkar jag inre skriva mer, ska fortsätta att kolla serier & film nu. pussssen!
H

Dag 3 - Mina föräldrar

Glömde att göra dag 2 igår. Så jag hoppar till dag 3 istället!
Mamma: Bor i Hällefors tillsammans med sin nya man Linus Stenberg. Han har bott tillsammans med oss sedan jag var ett & ett halvt år. Så han är nästan som en riktig pappa för mej. Mamma är väldigt snäll, hon vill mitt bästa. Men vi har väl våra små tjafs ibland.. Men det har väl typ alla med sin mamma ;) Men jag älskar henne väldigt mycket ändå, världens bästa mamma är hon också!! :*
Pappa: Bor tillsammans med sin nya sambo Git Johansson. Har gjort det i några år nu. Är glad att Git kom till våran familj faktiskt. Hon är snäll & så. Men jag har väl haft mina små tjafs med henne också. Pappa & jag, ja. Vi är väl inte direkt bästa vänner, om man säger så. Vi blir osams om det mesta. Men det löser vi fort sen. & jag älskar dom!!
H

Dag 1 - Om mig

Vad finns det att berätta som ni vill veta om lilla mej?

1996 elfte mars Karlskoga BB, så föddes lilla jag. Jag fick namnet Hanna Yvonne Sandberg. Mitt förnamn Hanna vet jag faktiskt inte hur jag fick. Mellan namnet Yvonne fick jag efter min farmor som dog drygt ett år innan jag föddes, sen mitt efternamn Sandberg fick jag efter min mammas släkt. Som liten bebis bodde jag tillsammans med mina föräldrar ungefär tills jag var ett år, då dom flyttade isär. Man var ju så liten då så man förstod ju inte mycket om det då.. Men idag bor jag varannan vecka hos mamma & varannan vecka hos pappa. Det fungerar väl, men rätt jobbigt att åka fram & tillbaka hela tiden. Man hinner knappt komma hem till den ena förrens man ska till den andra.
Innan jag kom till jorden så hade mamma & pappa redan fått ett barn. Min storebror Anton, som är tre år äldre än mej. Han är sjutton & jag är då fjorton.
Jag älskar att umgås med min vänner, ha kul, mysa, kolla på film, shoppa & slösa pengar. Jag älskar helt enkelt att leva livet! Jag spelar innebandy, har gjort det snart i två eller tre år, vet inte riktigt.. haha. Det är nog den bästa sport jag har hållit (?) på med. Den enda sport jag verkligen trivs & antagligen kommer stanna kvar vid länge! Tidigare höll jag på med gymnastik, ungefär från 4,5,6 års åldern. Men slutade med det gymnastiken vid 12, 13 års åldern. Sen blev det lite fram & tillbaka med gymnastiken. Men nu har jag slutat helt & håller bara på med innebandy.
I början när jag började spela innebandy så spelade jag med killar i min ålder för det fanns inget tjejlag i rätt ålder då. Sen när jag spelat med killarna ett tag så började jag spela i damlaget som fanns. Så då började jag träna & spela matcher med dom, riktigt roligt!! Vi spelade rätt bra & jag lärde mej en hel del av dom äldre som spelade i laget. Men nu finns det ingen damlag längre & det är väldigt tråkigt.. För det var roligt & mer matcho att spela med dom än i det laget jag spelar nu. Men det beror ju också på att dom jag spelar med nu är rätt så nya i den här sporten. Men duktiga är dom! :) Det går väl inte direkt så bra för oss i serien med vi kämpar & ger inte upp.
Aja, nog för mej! puss hej
H

29 dagar.

Jag gör väl också det här med 29 dagar då ;)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad åt jag idag
Dag 05 – Mina syskon
Dag 06 – Mina drömmar
Dag 07 – vad är vänskap?
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Barndomsminne
Dag 10 – be en vän berätta om dig
Dag 11 – Min dag
Dag 12 – Min tro
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 15 – Vad är kärlek?
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina vänner
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25
– En första
Dag 26
– Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – ett sista ögonblick

Why should it be...

Why should it be so very difficult to tell someone what you feel for that person?
I have so much I would like to say to a person. But I am so cowardly,so I dare not.
Wish I were a bit more brave! Everything would be so much easier then. With everything,especially with love.
You have to take the first step if it will happen something,not back. Go ahead!
...
...
You are so wonderfully beautiful in my eyes.

H


Nytt år!!

Min nyårafton var väl inte direkt som man hade planerat& tänkt sej att den skulle vara!
Trodde den skulle vara mycket bättre faktiskt.. Menmen! Fick ju i alla fall vara i närheten av bästa vännen. Det var i alla fall det viktigaste!! :* Men träffade en del trevliga människor under kvällen :) Började med att vi var hemma hos E sen drog oss vidare till R & var där en stund, sen kom det så brutalt mycket folk så vi gick ner till F en stund istället. Sen när vi hade skjuts så drog vi hem & sov! Vi kom hem ungefär vid tre. Då somnade jag nästan direkt. Sen kom J & E hem så då pratade vi med J en stund om kvällen. Sen fick vi äntligen somna om igen ;) hihi

Hoppas att ni andra hade en underbar kväll tillsammans med era vänner! :)
Ha ett bra år!!

& idag blir det att bara ha en myskväll tillsammans med bästa vännen, kanske laga mat, kolla på film, äta gott & bara mysa :) Sååååå underbart :*

pussssssssen



H

RSS 2.0