Your kiss is like a drug for me

Godkväll! Idag har jag inte gjort ett dugg. Jag har bara tagit det lugnt, kollat på en film sedan suttit ute i solen och försökt fått lite färg. Och det har faktiskt gett lite resultat. Vid halv fyra fyra tiden åkte jag, lillebror, Philip, mamma och Linus ut till Lilla Hawaii och låg där på den underbara sandstranden. Blev inge bad för mig. Vi kom hem runt klockan åtta ungefär då mamma och Linus började göra mat nästan direkt. Jag plockade in tvätten sedan duschade jag och efter det var det mat. Nu ska vi snart sätta oss framför tv:n, hela familjen, och kolla på film och mysa!!
-
Och på tal om något helt annat så har jag nog faktiskt bestämt mig för att jag ska ta folkracelicens, så jag också kan tävla lite, hoho. Men vi ser väl hur det slutar, om jag tar det eller inte!

Home sweet home

Nu är vi äntligen hemma igen! Jag har inte kunnat uppdeterat något för vi har inte haft något internet i Motala, tyvär. Men nu är vi som sagt äntligen hemma så nu kan jag skriva hela dagarna om jag skulle vilja det, hoho.. Vi har haft en helt okej vecka, även fast det inte har varit det vädret som vi hade hoppats på att få. Utan vi hade regn och rusk nästan varje dag i stort sätt. Men gjorde det bästa av det.
I torsdags var det Anton som tävlade så det blev en hel dag vid folkracebanan. Han gick inte vidare till söndags tävlingen så det blev ingen final för honom. Linus tävlade på fredagen och gick vidare till söndagen, första heatet gick bilen sönder så han fick bara en poäng, andra heatet vann han och fick sju poäng, så totalt fick han åtta poäng. Han blev reserv semifinalen men fick tyvär aldrig åka något där..
Vi hann även med lite shopping i stan. För mig blev det handlat en blus, två bh:ar och ett par trosor. Jag och Alice fick även en övernattare inne i bussen i två nätter. Riktigt trevlig kille måste jag säga!! Så man kan väl säga att vi har skaffat oss en ny kamrat, hehe.
Jag har för ett tag sedan plockat in allt som jag har haft med mig på folkracefetivalen/resan och har även duschat nyss. Så nu ska jag nog krypa ner under täcket och kolla på film och ta det lugnt. Är helt slut efter de här dagarna i Motala. Blev en del lång nätter sedan upp tidigt på morgonen därpå också..

10:23

Godmorgon! Idag vaknade jag riktigt tidigt emot vad jag brukar göra. Men det var bara för jag var tvungen att vakna tidigt idag.. För idag har vi mycket att göra här hemma! Ska snart gå ner och äta frukost, sedan ska vi väl åka iväg och handla massor med mat som ska med på semsestern. Och när vi kommer hem igen ska jag packa det allra sista som ska med. Ska även se till så att Alice har med sig allt hon behöver. Ojoj, det är mycket nu! Ska även hinna med att duscha och raka benen, herregud! Stress, stress, stress.. Aja, nu kan jag inte ligga här i sängen och lta mig längre, upp och hoppa!! Skriver kanske senare under dagen, om jag hinner förstås.. PUSS
-

Old friend, why are you so shy? Ain't like you to hold back or hide from the light

Vaknade tjugo över ett idag.. Så hela förmiddagen var borta. Men så går det när man sitter uppe hela nätterna och kollar på film. Nu har jag kollat klart på andra boxen av Desperate Housewives och väntar nu på den tredje.
Det jag har har hunnit med idag är att hänga tvätt, följa med Linus till Skarped och hämta däck, gastup och lite annat. Senare cyklade jag ner till mormor för att hjälpa henne och klippa gräset. Det gick bra och rätt snabbt. Nu sitter jag i soffan och gör ingenting, men ska alldeles snart duscha, sedan kolla över det sista som ska med på våran lilla semester.
Vi hörs nog imorgon, tjaoo.

Sanningen är den som skadar mest

Idag ska jag ha en mysdag för mig själv i sängen och kolla på en sjukligt bra serie. Desperate Housewives.  Ja, det är väl allt jag kommer att göra idag skulle jag tro. Det är inte direkt så roligt väder ute, så det finns inget annat att göra. Aja nog om det.
Imorgon ska jag börja packa också. Ska bli härligt att komma bort från Hällefors ett tag, slippa tänka på allt som snurar runt i mitt huvud just nu.. Och det bästa med allt är att bästa vännen ska med. Så det här kommer nog bli toppen! Hoppas bara att det kommer bli bra väder, sol och värme så man kan bada och sola bara, hihi.
Nu ska jag fortsätta kolla på Desperate Housewives och äta chokladmuffins, mums! Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon, peace.

Du ger mig glädje lika som du ger mig sorg

Igår var jag och Alice barnvakt åt en av världens gulligaste ungar. Vi fick även besök av Hanna som var kvar hela kvällen ungefär. Det var riktigt trevligt! Vi låg i soffan, hade det mysigt, pratade om allt mellan himmel och jord och kollade på film. Vi kom inte hem förrens vid halv två två någon gång tror jag. Vi somnade nästan direkt vi hade lagt huvudet på kudden.
Idag är det först kalas som gäller, eller ja, jag är på kalas nu. Men istället sitter jag här vid datorn för jag vill hem.
Jag vill hem och lägga mig i sängen med alla dessa tankar som snurrar runt i mitt huvud.. Kanske kolla på film och fixa en ram som ska sättas upp i mitt rum med massa bilder på mig och mina bästa.

Touch and go

Kvällen igår blev inte alls att sitta hemma. Utan jag åkte på lite partaj med Alice, Matilda och massa annat trevligt folk! Det var en helt okej kväll faktiskt, men åkte hem rätt tidigt.
Jag vaknade för ungefär 40 minuter sedan och stuttsade direkt upp ur sängen för att göra mig lite iordning och packa. För idag ska jag ut till Bovik och vara barnvakt åt urgulliga Julia tillsammans med bästa vännen. Hur mysigt?!
Idag är det pådrag i parken och de flesta ska väl dit skulle jag tro. Så ni som ska dit och läser mitt inlägg får ha en superduper bra kväll! Vi hörs imorgon eller senare under dagen. Puss.
Ps. I LOVE YOU BABE.

.

Dagarna efter att vi kom hem från Stockhilm har jag inte gjort något speciellt. Jag har haft myskvällar med Matilda. I onsdags cyklade vi ut till sången, vi hade med oss täcke, filt, godis, chips och dricka. Vi satte oss på bryggan och kollade på den fina solnedgången, pratade och hade det väldigt mysigt. Igår vaknade vi ungefär halv ett. Senare under dagen så åkte vi hem till Matilda där vi bara tog det lugnt, spelade spel och kollade på film.
Idag ska jag nog inte göra någonting. Jag ska bara vara hemma och ha det tråkigt verkar det som.. Inte så himla kul en fredags kväll. Speciellt inte när en väldigt bra vän fyller år idag. Men men, så är det ibland. Jag har nyss duschat och ska väl alldeles snart bädda rent i sängen sedan lägga mig i soffan och kolla på film. Ni får ha en bra fredagskväll, så hörs vi kanske senare ikväll eller imorgon. Over and out.

Never say I love you

Never say I love you
If you really don't care
Never talk about feelings
If they aren't really there
Never hold my hand
If you are going to break my heart
Never say you are going to
If you don't plan to start


Three fucking lovely days

Nu är vi hemma från underbara Stockholm. Jag har haft tre jätte bra dagar tillsammans med familjen & Alice. Vi har skrattat & skojat nästan hela tiden, så himla härligt! Vi åkte ju upp till Stockholm i torsdags & kom fram på kvällen någon gång. Bilresan dit gick bra & väldigt fort faktiskt, skönt det. När vi hade packat upp allt & bäddat sängarna så tog vi en promenad, & vi virra naturligtvis bort oss, haha!! Så vi gick en väldigt LÅNG promenad...
Dagen efter, på måndagen så tog vi tunnelbana in till stan & sedan tog vi Djurgådsfärjan över till Gröna Lund.
Vi åkte massa attraktioner om & om igen, det blev hur mycket skratt & skrik vill jag lova. Jag tror nästan att jag & Alice hördes över hela Gröna Lund, haha. Vi gick även spökhuset, tillsammans med Linus. Jag höll i Linus & Alice höll i mig. Jag har aldrig i hela mitt liva varit så rädd som jag var då.. FY.
Jag & Alice åkte till & med frittfall!!!!! Jag fattar verkligen inte hur vi vågade göra det.. Det var så sjukt läskigt & SÅ JÄVLA HÖGT! Kan ju säga att det var första & sista gången jag åkte den attraktionen.
Igår innan vi åkte hem så åkte vi & shoppade lite i Täby Köpcentrum. Lovely. För mig blev det bara handla på rean. Det var verkligen rea ÖVERALLT. Aja, jag köpte två par örhängen, en jumpsuit & en topp. & så fick jag ett par gladiatorskor av mammi. Tack mammi, älskar dig!!
Idag ska jag & mammi ut till stugan & fixa lite i det härliga vädret, puss.

Gröna Lund

Idag drar vi till Stockholm på en liten semester. Jag, lillebror, mammi, Linus & Alice. Imorgon ska vi gå på Gröna Lund & ha riktigt skojigt!! Vi kanske till & med ska kolla på Allsång på Skansen när de har genrep, grymt. Vi kommer hem på tisdag kväll/natt någon gång. Det ska bli riktigt skönt att komma ifrån Hällefors ett tag & slippa tänka på allt. Bara koppla av & må bra! Jag tar nog med datorn så jag kan blogga & berätta vad vi har gjort & så. Nu ska jag fortsätta packa klart det som ska med. Vi har det, pusspuss! Over and out.

I don't mind if you don't mind

Goddag! Natten till torsdag var jag vaken till klockan fem på torsdagsmorgonen.. För att kolla klart på film, hur normalt? Aja, jag vaknade av att mormor ringde vid halv ett & frågade om jag hade lust att komma ner till henne & klippa gräsmattan. Självklart sade jag ja. Jag kom ner till mormor vid klockan ett, då åt vi sedan satte jag igång med gräsklippningen. Var klar efter en timme. Cyklade hem för Matilda skulle komma. När hon kom hit så skjutsade hennes mammi ut oss till sången direkt, härltigt! Vi var där ute rätt länge. Sedan, resten av kvällen var vi med tokarna Emil & Jonas. Skrattade väldigt mycket igår, haha!!! Kom hem vid halv tolv, då lade vi oss & sov direkt nästa.
Idag vaknade jag & Matilda rätt tidigt. Fast vi låg kvar i sängen en stund. Sedan gick vi ner & åt frukost. Nu ska jag alladeles snart äta mat & om ett tag så kommer Alice mammi & hämtar mig för vi ska dra till Örebro en liten sväng. & ikväll ska vi nog ut & träffa folk skulle jag tro. Ha en bra helg sötnosar.

Pretty Girl Rock

Godkväll! Jag har varit hemma hos Alice sedan fyra halv fem. Direkt när vi kom hem till henne så åkte vi till stallet ungefär. Kollade på Alice när hon red på fina Wicher. När hon hade ridit klart så frågade hon mig om jag ville rida. Först tvekade jag & trodde att hon skjade med mig. Men nejdå, det gjorde hon inte! Så det var väl bara att få det gjort.. Så jag hoppade upp på hästryggen & red en bit. Det var inte så läskigt ändå & kul är det också faktiskt! Jag blev ju lite småsugen på att börja rida igen hih! Min hästrädsla är borta nu, eller i alla fall det mesta av rädslan. Stor respekt har jag för de stora djuren.
När vi kom tillbaka hem från stallet så badade vi i sjön, först var det rätt så kallt, innan man hade doppat sig. Sedan var det faktiskt riktigt skönt i vattnet. Nu sitter jag här & skriver medans Alice ligger i sängen & väntar på mig SÅKLRT! Nu ska vi ligga & mysa i sängen & kolla på Allsång På Skansen. Mys hela natten lååång tillsammans med bästis vill jag lova!!

Länge leve längesen som jag minns det var det lätt även när jag trillade omkull


G
odmorgon! Jag vaknade för ett litet tag sedan & ligger i sängen & lyssnar & sjunger med till underbara låtar av Veronica Maggio. Hennes nya album Satan I Gatan är galet bra!! Jag skulle verkligen vilja åka på en konsert med bara henne, tillsammans med mina bästa vänner. Det skulle vara en sjuuuk upplevelse alltså! Nog om Veronica.. för idag, hihi. Idag ska jag inte göra någonting, eller jag har inget planerat idag mer än att jag ska bli med bästis hem runt fyra när hon har slutat jobbet. Ska sova där inatt & det kommer bli såå mysigt ♥
Kanske skriver lite senare ikväll också, men vi får se. PUSS

Samlar mina tankar i ensamhet innan jag går ut

Idag vaknade jag tjugo över tolv utav att mormor ringde & frågade om jag kunde komma ner & hjälpa till i trädgården. Självklart gjorde jag det! Så från tjugo över ett till tio över tre var jag nere hos mormor & hjälpte henne.
När jag var klar med arbetet hos mormor så cyklade jag hem, duschade, sedan åkte jag ner & handlade med mammi & Linus. & sedan har jag lagat kvällsamaten här hemma ikväll. Jag lyxa till det & gjorde tacos, grymt gott blev det! Så just nu är jag alldeles proppmätt så jag sprängs snart... Nu ska jag nog ligga framför tv:n resten av kvällen & bara gotta mig tillsammans med mammi & lillebror, & Linus en stund som sedan åker till jobbet & jobbar inatt.
Puss, over & out.

Din närhet får mig att le.

God kväll! Jag tänkte bara berätta lite snabbt om vad jag har gjort idag. Jag vaknade runt tolv, då jag gick upp & satte mig i soffan framför tv:n & gjorde mammi sällskap. Sedan åkte mammi & jag ner & handlade lite på Billige. För mig blev det en deodorant & en text i trä som ska sättas upp på väggen, texten är "kärlek" i skrivstil. Tack mammi. Senare kom bästis hit, vi gick ner till Git & hälsade på. Där satt vi ett rätt bra tag & bara pratade massa goja. Väldigt trevligt faktiskt!! Sedan kom Alice mammi & hämtade henne samtidigt som de körde hem mig.
När jag kom hem så åt jag sedan tog jag mig en promenad på ungefär en timme. Det är riktigt skönt att röra på sig, speciellt på kvällen, för då somnar du gott sedan när du ska sova. Duschade när jag kom hem & nu sitter jag här i min säng & skriver om vad jag har gjort idag. Jag ska nog alldeles snart lägga mig till ro & kolla på film. Godnatt, puss.

Singing that melody

Tjena, tjabba, hallå! Igår spenderades kvällen hemma hos Jonas tillsammans med honom, Alice, Matilda, Emil, Marcus, Pontus, Daniel & Kevin. Det var helt okej faktiskt. Det är härligt när man bara är några få som umgås & har det trevligt istället för att vara på någon dunderfest där volymen på musiken är max & där det är övermycket folk!! Tack till er mina underbara vänner ♥
-
& idag då? Idag har jag varit en stund med Matilda, vi drog ner till torget för att kolla på alla coola & snygga bilar, trevligt. Efter allt där nere var klart så fick vi oss en åktur med morfar i porschen. Vi åkte till Grythyttan & släppte av Matilda hemma hos henne. Sedan åkte vi tillbaka till Hällefors & nu sitter jag här vid datorn efter att ha suttit & pratat lite med mammi & hennes vänninor som nu är på 40-årsfest hos Anneli. Linus jobbar så ikväll ska jag vara barnvakt åt lillebror & Philip. Vi får väl se hur detta går.. Men det ska nog gå bra!! Det blir nog massa mys, film & lite småsnask att mulla i sig, hihi. Hoppas att alla får en jätte trevlig kväll ikväll!!
-
Sedan vill jag bara säga att jag saknar min vän Olivia som nu är i USA & lever livet. Massa pussar & kramar till dig gumman ♥ Love ya.

Ber en bön

Det blev en rätt varm dag idag också, men blir inte att sitta i solen eller bada någonting idag. Istället tog jag en timmes powerwalk runt reningsverket. Det kändes verkligen att jag inte har rört mig på ett dag. Är fortfarande helt slut i benen. Men känns skönt att jag har rörtpå mig lite idag! Just nu gör jag inte så värst mycket, utan bara sitter & chillar. Jag ska väl alldeles snart gå & duscha & fräscha till mig lite. Ikväll ska min kväll spenderas med Alice & Matilda, underbart!! Jag vet inte riktigt än vad vi ska göra, men det blir säkert bra det vi hittar på.
-
& idag fyller Emiiil 18 år också, så grattis till dig snygging! ♥

RSS 2.0