"I am in love, I am in love and I can get enough"

Torsdag, en lugn dag i skolan. Hade matteprov idag också, jag som sa att vi inte skulle ha några prov den här veckan, & inga läxor heller.. Men det har vi också, men inte så mycket läxa, kanske tio engelska glosor. Ska alldeles snart i väntan på min Prinsessa kolla igenom glosorna lite, sen kolla på nästa veckas prov, som är SO, franska revulitionen & fysik, läran om ljud.. Inte SÅ kul, men det måste ju också göras, tyvär. Vad blir det ikväll då när det inte är någon träning för oss? Jo, det blir ju självklart att gå ner till sporthallen för att kolla på a-lags matchen som är klockan 20.00 ikväll!! KOM & KOLLA. Silvergruvan - Lekeberg, kvalmatch 5 för denna säsong! I will be there with my funny friends ;) höhöhöhh. Aja, nu ska jag FÖRST plocka iordning på alla kläder i sovrummet SEDAN ska jag plugga..
Puss.
H

"Försök att göra någon glad varje dag om det så bara är dig själv"

Hallåhallååå!
Idag har det varit en lugn dag i skolan. Fick reda på tyska provet som vi gjorde torsdagen veckan innan vi skulle ha praktik i två veckor. Jag klarade mig precis, GUUUUUUUUUD är fan stolt över mig själv alltså!! :o hihih.
Har solat idag också, sköönt! Sedan vid klockan fem hade vi träning, till halv sju, sedan blev det hem, duscha äta lyxmat, KORV med BRÖ! ;) hohoh. Nu sitter jag här vid datorn & samtidigt framför tv:n, hmm.. Har nog inte så mycket mer att säga.. Så ni får ha det bra så hörs vi :) P U S S



H


"My heart is saying boom boom boom"



Idag var det en helt okej skoldag efter två veckors praktik, det var nästan skönt att komma tillbaka till skolan igen :o haha. Inte lika hög ljudnivå där. Aja, denna vecka har vi inga prov eller läxor, riktigt härligt! Så ikväll när jag vanligtvis brukar plugga på massa läxor & prov så ska jag gå på bio med mina underbara vänner, ni betyder ♥
Hmm.. Ja det var nog allt jag hade att säga idag, inte så mycket, men alltid något, hihi :)

H

"Man kan inte göra ont mot andra utan att skada sig själv"

Söndag. Inatt sov jag kvar hos mormor. Vaknade ungefär vid tio i tolv, det var riktigt skönt att lägga sig tidigt på kvällen & att få sova ut på morgonen! Gick ner direkt & år frukost när jag vaknade, mormor fixade, hihihi. Det var mums! Nästan direkt efter frukosten så åkte jag hem för att hinna fixa lite innan mammi & pappi L kom hem, men jag hann inte så mycket, tyvär! Menmen.. Jag fortsatte att STORSTÄDA mitt rum, för nu är våren på G! Har även fått ett nytt vitt fräscht bord att ställa bredvid sängen av mormor, tack så mycket ♥
& snart ska jag gå ut & gå med en av mina väninnor ;) Nu tjatar lillebror om att han ska ha datorn, så nu ska han väl få den, hahah! Ha det bra, puss! Hoppas att ni har haft en underbar helg föressten.

H


"Heartless"

Halloj lördag! Först lite om gårdagens kväll. Var ju med min prinsessa hem från skolan igår, MYS! Så igår kvä'll drog vi till Hällefors & träffade folk, det var trevligt. Hade grymt j*vla roligt där ett tag, men sen blev jag så trött. Så det var skönt som bara den att få komma hem & sova! Vi somnade på direkten typ :o hahah. Hoppas ni också hade en bra fredagskväll!!
Idag, lördag ska jag iväg & spela match som jag kanske har sagt förut? Aja, det är i alla fall våran sista match, vi spelar mot Kumla, som ligger bra till i tabellen.. Men vi ska göra vårat bästa! Snart ner till mormor för att äta lunch tillsammans med henne, sen ner till samlingen vid 13.00! & ikväll ska jag vara hemma & hålla mormor sällskap :) Det var ett tag sen nu.. Aja, ha det gott :*
H

11.57

Hemma en snabb sväng för att pack det jag ska ha med mig till Prinsessan i eftermiddag. Slutar halv två idag, som vanligt.. Sista praktikedagen, kommer sakna ungarna!!! Direkt efter jag har slutat går jag ner till Klockarhagsskolan för att vänta på att hon ska sluta, då blir det sola, sedan hem & göra oss i ordning & ikväll blir det nog Hällefors! ;) Hör av er om det händer något skoj!!! :D PUSSSS
Börjar om 3 MINUTER :O 

H

"Det är vad som finns på insidan som räknas"

HEJ. Idag var vi ju till Örebro på utbildning/föreläsning som ni kanske vet om ni har läst inlägget från igår.. Det var rätt kul faktiskt, man fikc lära sig en hel del om mobbning & sånt. Utbildningen/föreläsningen var på John Bauer gymnasiet, trevlig & fräsch skola ;) heheh. Även RIKTIGT god mat fick vi!! Aja, nog om det nu..
.
Tänkte berätta lite vad som händer denna helg för mig.
Imorgon, fredag ska jag efter praktiken (sista dagen) hem & packa i ordning mina saker sedan dra ner till skolan för att möta upp Prinsessan för att sedan gå & sola, SKÖÖNT! Efter solningen ska vi hem till henne, ska dela säng med henne då, love it! Så ska vi väl duscha & greja lite & på kvällen? Ja, vad ska vi göra på kvällen då? Hör av er om det häner någon skoj,. Sedan på lördag är det tidig säng uppstigning som gäller för att hon ska iväg med konfirmationen till Västerås & göra någonting.. Så då kör dem hem mig vid ungefär nio på morgonen. Då ska jag INTE gå & lägga mig, utan göra klart för att gå ner till mormor & äta lunch & sedan till sporthallen på samling lite senare på dagen.
Vi har våran sista match för denna säsong (?), vi spelar bort mot Kumla. Lycka till till oss! & när jag kommer hem ska jag till mormor & sova kvar där, mysigt! & på söndag då? Vad händer då? Äsch, ska allt se till att ta & ha en myskväll med Prinsessan tror jag, för jag tycker om sånna dagar tillsammans med henne :* WIIE.
Ni får ha det så bra, så hörs vi!
H

"You never get a second chance to make a first impression"

Hittils har dem tre första dagarna av denna vecka varit helt okej. Idag har jag nästan haft en pyssel dag hela dagen med barnen på praktiken, mysigt! Vi har målat, pratat, skrattat & så vidare.. Vi har målat stora kulisser till deras uppträdande dem ska ha med "drama-gruppen". Vi har målat med vattenfärg, träd, blommor, buskar, måln & kök. Det var faktikst roligt att måla med vattenfärg, man kände sig som liten igen. Man blev liksom att längta tillbaka lite!
Slutade som vanligt halv två idag, men vart kvar på fritids en stund. & där gjorde jag vänskapsband med några barn, hihi. Sen gick vi ut en stund & lekte en liten stund innan jag gick hem.
Det var RIKTIGT skönt att få komma hem faktiskt! Snart ska jag äta, sedan plocka iordning lite i sovrummet innan min prinsessa kommer hit för att dela säng med mig inatt, thihi. Det kommer nog bli riktigt mysigt, vi kommer tända lite ljus & bara ligga i sängen & prata lite innan vi ska sova. Det får inte bli allt för sent ikväll, utan en rätt tidig sovdags. För imorgon åker vi till Örebro med våran skola på elevskyddsombudsutbildning. (åker med 08.55 bussen imorgon bitti).
Jag tror vi åker ungefär 4 elever plus en lärare från våran skola, sen kommer det vara massa andra elever från andra skolor där också. Det brukar faktiskt vara rätt så kul på dem här utbildningarna. Vi var iväg till Stockholm på utbildning för två år en (?). Det var faktiskt riktigt kul! Då hann vi gå & handla lite kläder också, hoppas vi hinner & får det den här gången också ;) Men nu ska jag nog kanske ta & göra någon annat än att bara sitta här.. Men vad? (det kommer sluta med att jag sitter kvar här)
Ps. I love you my princess
H


Hel j*vla slut!

Är helt slut efter helgen, har haft fullt upp nästan hela tiden heela helgen, i fredags gjorde jag kanske inte direkt så mycket. Men i lördags var jag först i sporthallen från tre till ungefär halv fem fem? Sen hem & vänta på min söta lilla prinsessa som skulle komma & sova över, MYS!! Vi hittade några pojkspolingar att umgås med, skjutsade lite folk, sen drog vi till Karlskoga & åt på Max, Eller det vara bara pojkarna som åt ;) Sen åkte jag & prinsessan hem & sov, & det tog inte alls lång tid innan vi somnade, hon kliade mej över hela kroppen nästan, sen somnade vi! :D Det var riktigt sköönt att få sova bredvid en mysig flicka ;* hihi. & vad jag gjorde igår vet ni kanske nog redan. Jag har säkert skrivit redan vad jag gjort i helgen, kommer inte ihåg, & orkar inte titta heller :o SÅ trött är jag!!!

Idag slutade jag halv två från praktiden, som vanligt, sköönt! Direkt jag kom hem så la jag mej framför tv:n för att bara slappa som tusan. Är som sagt helt slut efter helgen, helt j*vla utbränd :o Aja idag, nu snart? Ska jag iväg en sväng med mammi, trevlans!! :* Ni får ha en bra dag, så hörs vi väl någon mer dag :)
H


Soffan, solsidan & massa mys!

Hejhopp!
Idag är det söndag & helgens sista dag, tråkigt nog.. Idag har jag i stort sätt varit nere i sporthallen hela dagen, från halv ett ungefär till halv fem. Först vid klockan ett så hade killarna match, mot Lillån. Dem vann! Sedan vid klockan tre så hade vi tjejor match, mot ÖSk, & vi förlorade.. Men vi spelade ändå bra tycker jag! & efter våran match så förlje min prinsessa med hem. Efter ett tag så gick vi ner till viking & åt. Blev en varsin sallad, hon tig kyckling sallad & jag tog en ost & skink sallad, GOOOOTT!! Jag var även med henne igår, det var trevligt :) Vi träffade även några andra :) Hade grymt trevligt & roligt igår!! Tack till er som var sociala ;)

Men NU, nu ska jag krypa ner i soffan, men pyjamas & täcke. & äta lite gott & dricka lite dricka, MUMS! Mys med mammi & lillebror & SOLSIDAN ♥

Hoppas att ni andra också har haft en bra helg osv!
P U S S // H

.


Hej, nu var det ett tag sen jag skrev någonting här på bloggen.. Har tyvär inte orkat. Har varit helt jäkla slut efter jag har kommit hem från praktiken varje dag. Ungar är inte lätta att ta hand om ;) haha. Och i fredags (igår) så hade vi utedag hela dagen med skolan, vi var uppe i Hurtigtorpet. Där fick man göra lite olika saker, åka skidor, åka pulka, is bowlig, skidskytte & leka i snön såklart! Det var en helt okej bra dag, men det snöade rätt mycket, så det var ett minus på dagen.. Aja, jag busade med ungarna & åkte pulka någon gång, haha ;)

& idag ska jag ner till sporthallen vid klockan tre & kolla på Silvergruvan - Pålsboda.Kom ner & titta om ni inte har något bättre för er!!! Men fram till dess ska jag duscha, göra mej i ordning osv ;) hihi.
Imorgon (söndag) ska jag vara nere i sporthallen från halv ett till kanske, ungefär klockan fem? Klockan ett har p96 hemmamatch & klockan tre har brudlaget hemmamatch, vi har mot ÖSK. Heja oss!!!
Aja nu ska jag gå & duscha :) Hejsvejs!
P U S S // H



:')

Första prao dagen avklarad då da, nu är det bara 9 dagar kvar! Finns ju hur goa, söta & charmiga barn som helst, man blir ju helt knäsvag :o hihihi. Man blir speciellt knäsvag för EN liten kille, hur jäkla söt & go som helst, man blir ju nästan kär! ;) Småkillarna är ju fasen sötare, goare & charmigare än vad alla äldre killar är, om man ändå vore några år yngre ;) Aja, var en bra dag idag i alla fall. Tyckte till & med att det var så roligt så blev kvar två & en halv timme längre än vad jag behövde.. Grym är jag! :D Jag satt & målade & pärlade med barnen, trevligt.
Nu är jag hemma & väntar på att moster ska komma förbi en sväng på fika. Ha det gott!
P U S S // H

Lite från helgen

Hejhej!
Idag är det söndag, sista dagen på helgen. Den här helgen har jag gjort rätt mycket faktiskt. I fredags fyllede jag år, så efter skolan kom släkten vid ungefär klockan fyra. Senare på kvällen gick jag hem till syster. Det blev först prat, skratt & musik sedan drog vi hem till en viss honom & kollade på film, trevligt!!
& dagen efter (lördag) blev det att gå upp rätt tidigt för att åka in till Karlstad med familjen, först på lite shopping, sedan kolla på Färjestad - Brynäs. Skulle först ha köpt en dator, men naturligtvis blev det kläder istället :$ hihihi. Hittade två byxdressar till sommarn, skiiiiitfina :D Blev även ett par assnygga solglasögon, bilder kanske kommer någon dag.. & när vi kom hem från Karlstad så kollade jag & familjen på det sista av melodifestivalen, & det var verkligen INTE rätt låt som vann, aldrig.. Den var ju inte ens bra?! hahahaha.
& idag så har vi spelat match, Askersund - Silvergruvan. Vi förlorade med 7 - 2, men vi spelade faktiskt riktigt bra idag. BRA KÄMPAT BRUDAR! Efter matchen stannade vi som vanligt & åt på donken, tjockt.. Men gott ;) & nu är vi hemma igen, sköönt. Nu ska jag sitta framför tv:n & bara ha det gott & vänta på solsidan :D
Ska bli riktigt skönt med prao i två veckor nu, ska praoa på Snäckeskolan. Så har väldigt nära hem.
Aja, nu ska jag fixa lite :) Hoppas ni också har haft en bra helg & att ni får en bra vecka också!
P U S S // H

Grattisgrattisgrattis...

Idag är det fredag & min, Emilias & Johans födelsedag.. Grattis till oss! :D hih. <Imorse fick jag i alla fall ett jättefint sminkbord av mammi, pappa L, lillebror & hunden ;) Senare idag fick jag en pall till sminkbordet & pengar! Men hela släkten har ju inte kommit än ;) hohohoho!! Just ja, jag fick även ett väldigt bra shampoo av storebror, blev faktiskt lite chockad ;) Blev i alla fall väldigt mycket fika, magen är lika stort som ett jordklot ju ;o Men gott var det verkligen, MUMS!!! Nu ska jag göra mej klar & iordning för en kväll med min älskade syster :* Ha en bra kväll!!
GRATTIS igen till både Emelia & Johan :D
P U S S // H

Snö, snö, snö & ännu mer snö...

Hej hopp!
Idag är det onsdag & världens tråkigaste väder ute :o Jag vill ju ha sommar, sol & värme nu nu nu!!
Aja i alla fall har det varit en rätt lugn dag i skolan, inga prov osv. Men det har jag imorgon, både tyska & kemi prov.. UUUSCH! Idag blir det i alla fall att plugga det sista inför proven imorgon, sen även läsa lite so. Ska även lägga mej rätt tidigt idag, eller ja, jag ska försöka. Jag tänker alltid att jag ska lägga mej rätt tidigt nästan varje kväll, men blir det så? Nepp, haha. Hopp,,... Jag har inte så mycket mer att säga ;) Men är ju i alla fall snäll som säger hej, hihi!
P U S S // H

Sista veckan innan två veckor praktik.

Måndag - Slutar halv ett, hem & plugga resten av dagen. Ska plugga hemkunskap, so, tyska & kemi..
Tisdag - Slutar kvart i fyra, gå & köpa något smått att äta innan träningen som börjar vid fem. Till sporthallen, träna från fem till halv sju, sen antagligen hem & plugga resten av kvällen...
Onsdag - Skolan, slutar kvart i fyra? Sen hem & plugga resten av dagen..
Torsdag - (Provdag) Skolan till tjugo i fyra, hem direkt & inte göra så mycket, vad jag vet än,,. Kanske blir plugga då också, men får väl hoppas på det bästa i alla fall!! & på kvällen halv åtta är det träning som gäller!
Fredag - GRTTIS TILL MEJ!! Hihi ja, jag fyller år, sköönt! ;) Först skolan till halv tre, sen hem & göra sej klar tills släkten kommer på kvällningen. & när dem har åkt hem så ska jag nog åka till min lilla skrutt :*
Lördag - Vaknar, säkert rätt sent.. Sen göra sej i ordning för att åka till Karlstad för att kolla på Färjestad - Brynäs men familjen, mammi, pappi L & lillebror :) HEJA FÄRJESTAD!!!!!!!!
Söndag - Innebandymatch Askersund - Silvergruvan. Önska oss lycka till då!?!? Sen hem & ta det lugnt osv..
Ja, det var min roliga vecka innan dem två kommande prao veckorna.. Ska vara på Snäckeskolan i samma klass båda veckorna, med lekisar & ettor. Undra om jag kommer vara slut sen osv ;)
Vi hörs säkrt senare under veckan också :*
P U S S // H

All I need is you

Halloj! Nu är det söndag kväll & helgen är slut om några timmar, tråkigt värre... Men men, det är ju inte sista helgen i livet! Bara måndagen är förbi så går veckan väldigt fort, så är helgen här igen!!
Aja,, den här helgen har jag i alla fall varit med min älskling, som jag inte har varit med på rätt länge. Det har varit en väldigt trevlig helg, även fast vi inte har gjort speciellt mycket.. Vi var mest hemma & pratade om allt som hänt under tiden vi inte har varit med varandra, så det fanns en hel del att prata om :) Sköönt att få prata med henne om allt som hänt osv, & jag tror även att hon tyckte det var skönt att få prata lite. Det har varit en riktigt bra helg för mej. En väldigt efterlängtad helg, speciellt att få träffa min älskling!! Nästa helg blir nog också med henne, hoppas jag på :*
Idag har jag bara legat hemma framför tvn & latat mej tillsammans med mammi. Enda sen jag vaknade ungefär vid halv tolv så var det skidtittade på tvn fram till ungefär klockan tre fyra? Sen kollade jag & mammi på en RIKTIGT bra film hmm.. jag kommer inte ihåg vad den heter. Det var en romantisk komedi film, hur suverän som helst! :D Fick även hur god mat som helst idag, det var pappi L som hade gjort den, MUMS.
Solsidans avsnitt var skitbra idag, även time out var bra idag! :D Nu ska jag kolla på Wallander - Prästen sen hoppas jag på att få se Big Brother också! Natti natti sovgott sen när ni ska sova.
P U S S // H

I am in love!


Idag är det FREDAG & HELG, I love it! Vad ska ni göra ikväll då? :) Själv ska jag vara med min underbara syster som jag inte har träffat på väldigt väldigt länge!! Det ska bli så himla underbart roligt att få träffa henne & vara med henne efter den långa tiden som gått sen sist. & vad ska vi göra? Jani.. Jag vet faktiskt inte vad vi ska göra ikväll,,. Hon kommer inte hem förrens vid klockan sex ungefär, för hon har varit/är i Karlstad. Så fram till dess ska jag duscha, äta & göra mej i ordning!
På tal om något helt annat så har jag fått reda på två prov denna vecka, & jag klarade dem båda, SKÖNT!!
Aja, nu ska jag inte sitta här & slösa bort mer tid utan ska gå & duscha..
Ha en bra helg, så hörs vi!
P U S S // H


"My heart is refusing me"

Idag är det torsdag & snart helg, woohooo!  Ska bli skönt med helg, men det har ändå inte varit typ någonting i skolan den första veckan. Dessutom har veckan gått grymt fort.. Det är bara för vi började på tisdagen & inte på måndag, för det är alltid måndagen som går segt, även fast jag slutar halv ett påmåndagar,,. Aja, den här veckan har vi inte haft direkt mycket i skolan som sagt. Hade en läxa, tyska.. Så har inte behövt plugga direkt mycket denna vecka, RIKTIGT SKÖNT! Det kommer nog rätt mycket pluggande nästa vecka då vi har ett rätt stort tyskaprov *puusssst*. Har även läxor till måndag & tisdag, men då behöver jag bara läsa lite..
& idag då? Idag har jag gjort lite hemkundskapsläxa till nästa vecka.. Men orkade inte så mycket, har världens jävla huvudväääärk!! AAAJJ. Så nu ska jag ta det väldigt lugnt innan jag ska ner & träna..
Ha det gott alla läsare!!

P U S S // H

Tisdag, 1 Mars 2011

(Rätt så gammal bild)
Hej osv..
Idag är det Tisdag & första Mars! Inte så långt kvar till jag fyller år nu, hihi.. Fyller om tio dagar fan!! Jag: WIIIIIIIE!! Ni: K.....t (kbry?!) ?! Men i alla fall, idag var det första skoldagen efter sportlovet, det var väl inte så jobbig dag, pratade mest bort alla lektioner idag också. Haha vi pratade om vad vi hade gjort på lovet & så, blev en hel del skratt åt slalomåkning!! Vi fick även veta att vi ska få en lillebror till klassen också, den skulle heta Kevin eller John, vad tycker ni att den ska heta? :) Själv vet jag inte riktigt vad jag tycker att han ska heta..hmmm? Nog om skolan!!!
Hade träning idag också, skönt att träna. Vi hade en väldigt bra & rolig träning idag, synd att inte alla var där idag bara... Men hoppas alla kommer på torsdag! Blir bättre & bättre på varje träning nu, härligt brudar :D
Vart även kvar på lillebrors träning som var direkt efter våran, som höll på från helv sju till klockan åtta.. E var också kvar eftersom hennes lillebror också tränar i det laget. Vi hade GRYMT jävla kul där ute i korridoren, eller ja först på läktaren ;) Vi pratade lite svängelska med varandra, det här sa bland annat jag " If we talk englisch they maybe think we are fom England" SÅÅÅÅÅ klockrent!! Aja, det var allt jag hade & säga nu, idag, för denna gång..
Vi hörs & syns era små pruttungar :*
P U S S // H


RSS 2.0