KOM TILL MIG BABY

Lite snabbt om gårdagen på Philskolan.. Började halv nio och slutade halv fyra. Vi fick stå och lyssna på massa olika lärare om den linjen som de undervisade i. Smått jobbigt det var allt stå hela tiden, haha.. Det bästa med hela gårdagen var i alla fall den goda bullen vi fick, MUMS.
Idag har vi haft en helt vanlig skoldag och dagen har varit helt okej! Hade textilslöjdsprov idag också, och det kunde väl ha gått bättre... På hemkunskapen gjortde lussebullar, och guuud vad goda mina och Adams bullar blev! Vi är verkligen grymma tillsammans i köket alltså!! Som jag sa förra gången så har vi även riktigt riktigt roligt på våra lektioner så tror att det har med det att göra också. Att man har roligt tillsammans! Hade hemkunskap som sista lektion, hem direkt och börja skriva på NO uppsattsen som ska vara inne på fredag. Är alldeles snart klar med den och ska sen börja läsa på SO:n och sen kanske gå vidare med engelskan, om jag orkar. Just ja!!! Har hjälpt mamma att skaffa en blogg också. Så ta och kolla en titt på den! http://carolastenberg.blogg.se Där får ni läsa och se bilder på hennes pyssel och inredning hon gör här hemma. Nu ska jag dra mig tillbaka till köket och göra klart min uppsats.

.....

Kul att vara på öppet hus på Philskolan hela dagen då.... Nej inte direkt!!!! Har hellre lektioner ju..

LIVET BLIR VAD DU GÖR DET TILL

Blev en riktig myssöndag igår (glad tjej)!!
Precis kommit hem från skolan och ska nu börja med allt plugg.. Det är väldigt väldigt mycket nu innan jul, så det gäller at hänga med och sådär. Måste även komma på någon slags övning som jag ska ha med klassen på idrotten nästa vecka.. Någon som har något förslag kanske? Nej, nu måste jag verkligen dyka ner i alla anteckningar och bäcker.. puss

UTSIDAN ÄR INTE ALLT

Har inte haft tid eller ork att blogga. Så tänkte berätta lite om min helg nu.

I fredags var det myskläderna som gällde och mys med familjen och Alice till idol. Skönt att Molly åkte ut.. Dom andra är ju superduper bra!! Mig kvittar det vem som vinner, alla är lika mycket värda att vinna! Grymt grymma. När idol var slut drog vi ner till Jocke och var med honom, Marcus och Viffa en stund. Dock inte så sent. 
Och igår, lördags var jag till Örebro med familjen och lillbrors innebandylag som hade match och den vann dom med 3-15 mot Hovsta. Men det var ju bara för jag var med som ledare då, heheh. Efter innebandyn var slut blev det julshopping på Marieberg Galleri. Hittade inte alls det jag ville ha, så fick bara med mig två bh:r och en jacka hem (men alltid något). Men ingen klänning.. Besviken! Just ja, handlade även födelsedagspresent till storebror!
När vi kom hem från Örebro var jag med Dominic och Kevin. Väldigt trevligt måste jag säga!! Hamnade även hemma hos Jocke en stund och där det var lite folk. Men drog nästan hem direkt. Och idag, söndag vaknade jag kolckan tolv, trött som fasen.. Har nyss ätit lite mat och ska nu alldeles snart försöka plugga.. Eller jag MÅSTE plugga..

GOOD GOOD GOOD

Sorry för sent inlägg idag. Men hann verkligen inte blogga när jag kom hem från skolan. Slutade tidigare för att hinna hem och så innan vi skulle dra till Örebro på öppet hus på Wadköpings Utbildningsutbildningscenter. Var dit med Alice och våra mammisar. Det var riktigt bra faktiskt så tror jag vet vad jag ska gå och sådär nu. Så nu känns det riktigt bra! Och nu känner jag att jag bara vill sluta nian och börja gymnasie, haha. Blev även donken ikväll, grymt gott var det! Nog om det. Nu sitter jag framför tv:n och ska alldeles snart gå och borsta gaddarna sen lägga mig i sängen och läsa lite läxa. Hoppas ni haft en bra dag!! pusssss sovgott.

DE STARKA BÄR ÄVEN PÅ EN SVAGHET

Precis städat klart sovrummet så nu är det fräscht igen. Har även gjort det mysigt och fint och ställt fram lite julpynt. Även bytt kläder på skyltdockan, så nu är hon också så fin! Nu ska jag alldeles snart ta mig en dusch sedan dyka ner i biologi boken, so boken och fylla i någon lapp om ergonomi som ska lämnas in imorgon.. DRYGT! Men så är det. Idag på HK:n så gjorde vi super god mat. Det blev wook. Guuuud vad gott det var! Är i ett riktigt bra lag alltså, Adam och Albin är ju två riktiga mästerkockar, hihi. Vi har även jäkligt roligt på lektionerna, mycket skratt och fjant men grymma är vi ju såklart!! Aja, nu ska jag ta mig en dusch.
Bjuder på en bild som tog i februari i år, så rätt gammal.

I WONDER WHY

Godkväll! Sent inlägg idag, sorry. Haft fullt upp sen skolan faktiskt. Har haft en toppen bra dag idag. Fick reda på resultat av några veckor gamla uppsattser jag skrivit, en i svenskan och en i NO och fick riktigt bra resultat på dom båda! Så är superduper glad över att det gick så pass bra och det känns som att jag är på G uppåt med skolan nu! När jag kom hem från skolan så fikade jag en liten stund sen har jag pluggat och tränat lite innebandy med lillebror och laget. Det var riktigt skoj faktiskt!! Och nu sitter jag framföt tv:n med mamma och Linus och kollar på filmen Killers. Men ska alldeles snart gå och lägga mig så jag orkar upp i tid till idag. Nattiiiii sovgott, puss.

JAG ÄR PÅVÄG TILLBAKA DIT JAG EN GÅNG VAR

Första skoldagen efter tre veckor var väl helt okej faktiskt. Men nu drar alla prov och sånt igång igen, jobbigt nog. Och nu gäller det ju verkligen att kämpa på så man klarar sig i alla ämnen. Jag har fem prov kvar innan jul, vad jag vet nu i alla fall. Kan ju komma något mer, det vet man ju aldrig.. Så nu ska jag fan verkligen försöka kämpa och göra mitt bästa! Idag slutade jag i alla fall 14.55 och gick direkt och solade tillsammans med Emma och Oliven, blev även en sväng ner till Thomas Kläder med flickorna. Och när jag kom hem så blev det en riktigt trevlig fikastund tillsammans med mamma, farmor Beda och Monya. Sen dess har jag inte gjort så himla mycket, bara varit med ner och hämtat lillebror från hockeyträningen. Och just nu sitter jag och kollar efter en fin klänning till jul och nyår. Någon som har ett tips var det finns fina klänningar som inte är allt för dyra?! hehe. Vill verkligen hitta en innan julavslutningen!! Nu ska jag kolla vidare sen ska jag ta mig en dusch innan det är dags att lägga sig.
GODNATT SOVGOTT SEN, PUSSAR! (jag vet att min blogg är väldigt tråkig utan bilder och sådär, men hinner aldrig ta några nya ju..)

NÅT ANNAT ÄN DET HÄR

Helt okej dag och kväll igår. Blev bara masa sport på förmiddagen och en tund på eftermiddagen också. Efter innebandyn med det käk med Alice, på espana....... Under kvällen umgicks vi med Jocke och åkte runt med honom, vilket liv vi har alltså!! Och mitt humör var vekligen upp och ner igår vet inte vad det var med mig? Kom hem ungefär halv två inatt, trötta som fan så vi kunde ju knappt sjunga fan, orden bara snubblande över varandra hela tiden haha. Borstade tänderna och tvättade bort sminket sen sängen direkt och John Blund kom på direkten!
Idag vaknade vi ungefär vid tio tiden och har bara ätit frukost och suttit i Alice rum och gjort ingenting verkligen. Bara skrattat åt typ ingenting. Nu väntar jag på att klockan sa närma sig halv fyra så jag får åka hem och städa lite och sen måse jag verkligen ta tag i pluggandet idag.. SKÄRPNING HANNA!!! Och imorgon är det skola som gäller, har inte längtat tillbaka ett dugg, usch nej.. Och nu innan jul har vi rätt många prov också, så nu är det hård press alltså så man måste verkligen ligga i och plugga och hänga med som fan! Längtar till snön och jul så jag blir tokig. Aja nu ska jag ta och klä på mig lite och packa ner alla mina saker så jag är redo att dra hem sen när skjuten går.

THIS YEARS LOVE

Godmorgon! Idag vaknade jag tidigt, redan vid 08.00 och har redan duschat och ska snart äta frukost tillsammans med mamma och lillebror. Sen göra sig i ordning för att åka ner till Hällevi och kolla när lillebror spelar match 11.00. Efter den matchen så ska jag och Alice vara kvar på ännu en match, när hennes lillebror spelar 14.00. Och när den hockeymatchen är slut drar vi upp till sporthallen och kollar på innebandy, a-laget i Silvergruvan-KFUM Örebro 16.00. Haha mycket sporttittade idag, men kul är det ju! Och ikväll ska jag träffa en saknad vän också som är här och hälsar på wooop!! Och ikväll? Ja, det är väl som vanligt.. INGET.  Kanske sova hos bästis inatt också, superdupermegamysiiigt! Men nu ska jag gå ner och äta frukost. Hörs kanske senare idag, eller så blir det imorgon. PUSS

DET BOR EN ÄNGEL I MITT RUM

Nyduschad och fräsch efter sista praktikdagen som var den mest slitsamma av dom alla faktiskt, hehe. Men det har varit en bra och rolig vecka nere på Thomas Kläder. Mycket skratt, tok och fika! Som tack för hjälpen där nere fick jag ett presentkort av dom, väldigt snällt. Nu har jag som sagt precis duschat och fräschat till mig lite och ska snart börja föna håret och göra mig i ordning. Ikväll blir det ner till ishallen med Alice och kolla på HIK-NORA. Sen händer det väl inte så mycket mer ikväll skulle jag tro.. Som vanligt här i hålan Hällefors, hahah.. Det var väl allt jag hade att skriva om nu. Ni får ha en bra kväll vad ni nu ska göra. PUSS

THE LAST DAY

Godmorgon sötisar! Sovit gott? Det har i alla fall jag gjort, ganska i alla fall, har frösit en hel del, BRR. Vaknade vid sju idag, onödigt tidigt, för idag sista praktikdagen orkar jag fan ionte sminka mig och fixa mig typ, haha.. Det sparar vi tills ikväll istället, hehe. Nu ska jag bara platta håret lite sen ner och få något i magen, eller i alla fall försöka att få i mig något. Ha en bra dag! Hörs i eftermiddag när jag kommer hem, pusss

THE DAY YOU ARE GONE

Rätt seg dag idag på praktiken. Fanns inte så värst mycket att göra.. På lunchen var jag i alla fall med Alice ner en sväng till Hällevi där alla småungar hade olympic day. Alice hjälpte till vid hästarna så satt där och kollade på alla ungar när de red en stund innan lunchen var slut för mig. Efter jag slutade praktiken så la jag mig i en varmt och skönt solarium och förbättrade brännan lite. Det var så brutalt skönt eftersom det är så fruktansvärt kallt ute nu.. Och när jag kom hem så åt jag lite mat sen blev det ut på en timmes promenad idag igen. Riktigt härligt att röra på fläsket ibland. Och nu har jag ätit igen, haha. Ska snart ta mig en dusch och sen kanske läsa lite biologi som aldrig blev gjort igår, förrgår osv.. Måste allt ta och skärpa till mig lite nu känner jag. Är alldeles för lat.. puss

ÄNGLARNA VAR MED OSS

Någon hade önskan om att jag skulle berätta om trafikolyckan (singelolycka) jag var med om i somras. Det kan jag gärna göra men kommer ej nämna några namn på någon annan som var med i olyckan eller så!! Det var en helt vanlig dag mitt i sommarlovet. Jag var ute i sången och babade och mådde underbart med en av mina bästa vänner, Matilda. Sen kommer massa andra härliga vänner ut och Matilda drar hem efter en stund för hon skulle iväg någonstans tror jag. I alla fall så stannar jag kvar med dom andra och ska åka med dom hem en lite senare. När vi väl skulle dra hem så skulle dom ta en liten på skogsvägen först och sen när vi kom lite längre in på vägen så var det ett stort hål där, och den var tvugen att väja (?) för hålet och sen blev det svart för mig.. Jag vaknade upp av att en skrek att vi måste ut ur bilen. Jag får panik och bara knäpper upp bältet och faller rakt ner.. Vi låg på tak så om det hade velat sig rikigt illa så kunde jag ha brötit nacken för jag inte tog imot mig när jag knäppte upp bältet. Alla var chockade och jag tror inte att någon av oss rikigt fattade vad som hade hänt först. Vi hade landat på ett eller flera träd så hela taket var intryckt i mitten, kan ju säga att det var tur att INGEN satt i mitten då.. Då hade den kanske inte klarat sig så pass bra som vi gjorde. Föräldrarna och kom boxerade bort bilen så det belv inge polis sak av olyckan. Och det var faktiskt skönt att det inte blev det. Senare på kvällen åkte vi in till Linde för att några av oss hade fått ont i rygg/nacke och någon hade en glasbit i benet.
Och nu, idag är det exakt ett halvår sen det hände. Jag blir alldeles skakis och stel när jag tänker på vad vi har varit med om. Man kan verkligen säga att vi hade änglavakt då. Och jag är så frukansvärt glad att vi kalade oss så pass bra som vi gjorde. Vet inte vad jag hade gjort om någon hade blivit allvarligt skadad.. Kan ju säga att jag inte känner mig säker i nästan någon bil längre. Den ända bil jag känner mig mer avslappnad i är med mina föräldrar, Alice föräldra och med Alice i hennes traktor. Kanske någon mer. Men känner av rädslan nästan hela tiden. 
Det var allt vad jag hade att berätta om olyckan som jag kommer på nu i alla fall. Hoppas du har fått svar på alla dina funderingar och frågar som ville veta mer om olyckan.

STAY

Hejhej, rätt sen bloggning idag. När jag hade slutat praktiken tog jag vägen förbi mormor och morfar och stannade och åt mat tillsammans med dom. Riktigt trevligt och gott var det! När morfar hade kört hem mig så hoppade jag i joggingkläderna och tog mig en timmes promenad. Väldigt skönt med dock väldigt halt ute på vägarna nu.. Så man lär allt passa sig så man inte glider till och hamnar på backen och drar sig i riktigt illa. Har även varit med ner till ishallen och kollat en stund på lillebrors hockeyträning och nu har vi precis ätit kvällsmat. Ska alldeles snart gå upp och duscha och greja innan jag ska lägga mig. Är grymt trött faktiskt. Hoppas att ni också har haft en bra dag idag!! Godnatt och sovgott så hörs vi imorgon, pussen.

61 BARA FÖR ATT

1. Hur gammal är du om fem år? 20 år

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Maggan på Thomas Kläder

3. Hur lång är du? Vet inte rikigt, ungefär 1,70 cm tror jag

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Kommer fasen inte ihåg, haha

5. Vem ringde du senast? Dåligt minne alltså..

6. Vem ringde dig senast? Alice

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Gött :) Åker bil :)"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på vem det är och vad det gäller
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda

10. När såg du senast din mamma? Nu


 

11. Vilken ögonfärg har du? Blå/grön

12. När vaknade du i dag? 07.00-07.30

13. Vilken är din favoritjulsång? Dom flesta

14. Vilken är din favoritplats? Sängen och hemma hos familjen Ylitalo

15. Vilken plats föredrar du minst? Kalla/mörka platser, ett hus helt ensam och skolan

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Örebro eller något, inte Hällefors i alla fall

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Ingenting faktiskt

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Skämt och tokigheter från mina vänner

19. Hur stor är din säng? 120 cm

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar


 

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Om trosor räknas som kläder så sover jag i så fall med kläder

22. Hur många kuddar har du i sängen? Fyra som jag har när jag sover

23. Hur många landskap har du bott i? Ett

24. Vilka städer har du bott i? Hålan Hällefors

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor

26. Är du social? Ja, rätt så. I alla fall med mina närmaste, sånna jag kännt länge och umgåtts med mycket. Är rätt blyg och tyst av mig annars faktiskt.

27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry's och Grythytteglass

28. Vilken är din favoritefterrätt? Hmm.. Har nog ingen favorit

29. Tycker du om kinamat?  Ja

30. Tycker du om kaffe? Ibland


 

31. Vad dricker du till frukost? Te, juice eller mjölk

32. Sover du på någon särskild sida? Mitten

33. Kan du spela poker? Nepp

34. Tycker du om att mysa/kela? ÄLSKAR

35. Är du en beroendemänniska? Nja, eller jag vet inte

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej

37. Vill du ha barn? Ja

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och lite tyska

39. Har du någonsin åkt ambulans? Neppnepp

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet såklart


 

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, skor osv

42. Äger du dyrbara smycken? Kanske något men annars bara massa skit

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Desperate Housewives och Filip och Fredrik,

44. Kan du rulla med tungan? Nonono

45. Vem är den roligaste människan du känner? Finns rätt många som är roliga i min omgivning

46. Sover du med gosedjur? Nej

47. Vad har du för ringsignal? Vanliga Sonny Ericssons ringsignal

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Ett hjärta som mamma har sytt

50. Flirtar du mycket? Det tror jag väl inte


 

51. Kan du byta olja på bilen? Haha kanske, har aldrig försökt

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej

53. Vilken var den senaste boken du läste? Skadad-Cathy Glass

54. Läser du någon dagstidning? Nej

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nooo

56. Dansar du i bilen? Ibland hihi

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Hatar att lyssna på radio

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Skolarbete antar jag

59. När var du i kyrkan senast? Alice konfirmation

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Håkan, Maria och Cissel

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? En helg, tror jag


JAG HAR GÅTT FRÅN VÄLDIGT KÄR TILL OBESKRIVLIGT ENSAM

Idag var det nog lite roligare på praktiken faktiskt. Fick inte bara stryka skjortor, plocka upp och sortera nya varor utan fick också prova på att ta betalt. Lite nervöst oc läskigt i början men blev bättre och bättre för varje gång. Och det är ju bara tisdag än så länge, så har ju tre dagar till att träna på, hehe. Nu har jag precis kommit hem ungefär och sitter just nu och lyssnar på musik och diggar och sjunger med! Älskar verkligen att sjunga, även fast det kanske inte låter så bra.. Håller ni inte med att det är superroligt att sjunga?! Tanken brukar slå mig att livet utan musik skulle vara SÅ TRÅKIGT alltså!! Lite senare ska jag plugga lite på mitt prov som ska göras när vi kommer tillbaka till skolan nästa vecka. Men först ska jag nog spela lite tvspel och ha det roligt för mig själv idag igen, hur normalt?! Ska även försöka ta mig ut på en promenad ikväll också, fast idag UTAN mamma. Hon går ju så snabbt så en annan får springa för att hänga med, hahaha.
Och förresten sorry för mig blogg är så tråkig, enformig och aldrig några bilder.. Men det är typ sån jag är, eller nått? Ni får säga till om ni vill att jag ska blogga om något speciellt eller så. Tänkte lägga ut en sån där med massa "fakta" saker om mig sen bara för att liksom.

WHEN WE FIRST MET

Första dagen på praktiken på Thomas Kläder gick bra. Fick packa upp och stryka nya varor, klä på skyltdockor och fika, hihi. Började 09.30 och slutade 15.40. När jag kom hem så började jag spela lite tvspel, Crash Nitro Kart, haha jag är grym!! Sen blev det en promenad med mamma i kylan och nu har vi precis kommit hem från affären. Och jag sitter återigen framför tvspelet och har roligt för mig själv. Vilket normalt liv.. Snart blir det lite macka och te. Och senare mys framför tv:n med glögg och gifflar, MUMS.
SÅ JÄKLA BALLT TVSPEL!!!!!!!

KÄNSLAN BÖRJAR SAKTA KRYPA FRAM NU

Godkväll! När jag kom hem från bästis idag så la jag mig framför tv:n och råkade somna, så somnade bort någon timme. Bra gött var det i alla fall! Sen gick jag upp och tog mig en dusch innan maten och innan vi drog ut till stugan och hälsade på mormor och morfar eftersom mammi skulle fira morfar på farsdag. När vi kom hem från stugan började vi städa, flytta möbler och grejat här hemma, jag, mammi och lillebror. Vi ska nämligen göra om lite här hemma, typ riva väggar och sätta upp väggar, jag vet inte allt vad dom ska göra. Storebror har i alla fall fått flyttat upp till övervåningen nu och ska ha sitt rum där medans hans gamla rum ska bli en del av köket, tror jag. Nu är vi alldeles snart klara med städandet och det och ska snart beställa en familjepizza och ha lite söndagsmys. Säger godnatt och sovgott redan nu. puss

I CAN DO WHAT I LIKE

Ligger just nu i Alice säng och lyssnar på musik medans hon är ute i ett iskallt stall och grejar med hästen osv innan hon ska ha träning för Susanne. När hon har träning så ligger jag kvar i sängen och tar det mega lugnt. Ska väl antagligen åka hem snart också, städa rummet och greja lite skulle jag behöva göra. Och imorgon börjar sista praktikveckan som jag gör på Tomas Kläder här i Hällefors. Det blir nog helt okej! Börjar 09.30 och slutar ungefär 16.00, helt okej tid faktiskt.


Kvällen igår var helt okej den också. Fast jag såg typ inte till Alice någonting under hela kvällen, hehe.. Och det var faktiskt rätt tråkigt!! Medans hon var någonstans så åkte jag lite traktor med Albin som var så snäll och stod ut med mig och mina FINA sånger, hahah. Alice kom tillbaka vid ungefär kanske halv tolv eller något och då drog vi hem direkt, och det var bra jäkla skönt att dra hem tidigt! När vi kom hem blev det att laga våran vanliga nattmat, NUDLAR med iste till. Sen blev det natten för oss.


Bild sen igår morse när jag var RÄTT så död...

TÄND ETT LJUS

Hejhej! Kvällen igår med bästa vän var helt okej. Men det blev dock väldigt väligt sent.. Inte bra. Vi borde ha åkt hem mycket tidigare faktiskt. Vaknade ungefär 10.00 idag, helt lagom tid att vakna en lördagmorgon. Åt frukost direkt, sen har vi suttit och pratat och tagit det chill. Nu har vi en smulpaj i ugnen med äppel i. Alice har precis gjort köttfärssås, haha allt på samma gång var det ja! Idag blir Det rätt chill skulle jag tro. Ska sova hos bästis inatt också. Det var så längesen så sover här hela den här helgen, hur myigt?! Nu sitter vi i hennes säng och sjunger till härliga låten Tänd ett ljus-Triad. Man blir så himla glad av att höra den låten och julkänslan kommer fram direkt!! Och vet ni eller?! DET SNÖADE INATT NÄR VI VAR UTE, JAAAAAAAAAAAAAA. Hörs senare, puss.

EN MILJOR NOLLOR

Provet gick väldigt bra idag, det gick faktiskt super! Kändes det som i alla fall. Efter jag hade varit nere på skolan en stund och umgåtts med Alice och Matilda vid deras lunchrast så cyklade jag hem till mormor. Där fick jag lite fika. Limpa med julskinka och senap på + en burk coca cola, MUMS vad gott det var alltså!! Sen cyklade jag hem och hamnade framför tv:n och datorn.. hehe. Så det blev varken städat eller någon promenad. Fy skäms Hanna!! Men det får vi ta igen någon annan dag såklart. Nu har jag i alla fall duschat och gjort mig i ordning.
Om ni vill veta så ska jag även äta som en häst sen. För jag är så in i helvete hungrig nu alltså!! Kan ju liksom inte äta nu heller eftersom det inte finns någon mat och sen är inte mammi eller pappi hemma just nu.. Så ah, jag får väntaaaaa. Och ikväll tillbringar jag kvällen tillsammans med min prinsessa, som alltid, hihi. Ska sova hos henne inatt också, mysigt värre. Får även träffa hennes familj, saknar dom enormt mycket faktiskt. Dom är så goooooaaaa :* 
HAHA mina fingrar..

ÅTTA FAVORITER

Fyra ursnygga outfit från H&M
(kanske lite liten bild, hehe)
// Uppe till vänster, H&M // Uppe till höger, SKOPUNKTEN // 
// Nere både vänster och höger, SCORETT //
SUPERSNYGGAAA.

WE ARE UNSTOPPABLE

Godmorgon! Har precis ätit frukost, idag blev det (som vanligt) te och macka. Nu sitter jag i vardagsrummet och lyssnar på härlig musik, men ska alldeles snart gå och klä på mig för att dra ner till skolan och göra ett prov. Känns som jag kommer klara det faktiskt! Kunde precis allt jag skulle kunna igår kväll, så vi får väl hoppas att det sitter i huvudet när jag sitter där med pappret framför mig. Håll tummarna för mig!! Och när jag är klar med provet blir det hem och lägga sig framför tv:n skulle jag tro, eller ska nog städa lite i mitt sovrum. Börjar blir lite dammigt nu.. INTE fräscht, usch nej!! Ska även gå ut och gå, med och utan hund. Måste hålla igång lite i alla fall nu är jag har lagt innebandyn på hyllan. Nej, nu ska jag gå och klä på mig. Vi hörs senare under dagen.

I LIKE HOW IT FEELS

Det var riktigt skönt att komma hem till hålan igår kväll faktiskt. Så igår när jag kom hem så mös jag en stund med familjen innan vi ville se olika program så jag gick upp och kollade på tv. Sen gick dom och la sig ganska så snart eftersom dom skulle jobba och lillebror till skolan. Dröjde inte förrens jag somnade jag också. Idag är det plugg och leta praktikplats till nästa vecka som gäller. Hoppas att det finns på Tomas Kläder så jag slipper vara på typ ica eller pekås.. Har precis duschat och gjort mig i ordning nu och ska dra mig ner mot samhället alldeles snart. Kanske ska äta lite först, hihi.
// Skjorta-H&M // Skinnbyxor-GinaTricot //

THE LAST DAY

Hemkommen från en grym dag! Idag har vi varit och fottat vid en teater här i Örebro. Har tyvärr glömt bort va den heter, hehe. Men ska ta reda på det och berätta sen. Vi började vid 09.00 och slutade vid 16.30. Det har varit full rulle hela tiden med klädbyte, hår och smink. Det har varit riktigt kul att kolla när modellerna sitter framför kameran. Man blir så glad! Dom var verkligen askalas duktiga. Men man blir ju dock lite avis, hihih. Påvägen hem från fotograferingen så är man tvungen att gå genom stan -eller i alla fall jag om jag vill hitta rätt och inte gå vilse- där alla affärer finns.. Det gick bra.. Ända tills jag kom fram till H&M. Där drogs jag in av ett spöke som sa att jag bara var tvungen att köpa en vit skjorta för 99:-. Och så blev det.. hehe. Men jag har faktiskt letat efter en sån skjorta ett bra dag, men inte hittat någon som har varit nog bra. Så jag tycker att det var värt det faktiskt! 
Nu sitter jag i lägenheten med bror och SEB och väntar på att klockan ska närma sig 18.45 så jag kan gå bort till resecentrum och ta bussen hem till lilla hålan Hällefors. Faktiskt skönt att komma hem. Speciellt till familjen och bästa vän. Vi hörs antagligen imorgon. PUSS

MIRRORS

Tidig morgon idag. Och jag är verkligen superduper mega ap trött.. La mig ändå vid halv elva igår, så så sent blev det ju inte. Och idag kan jag berätta att Sebbens mat faktiskt gick att äta, dog inte eller något liknande, hehehe. Nu har jag precis kokat upp en varm kopp te till min kaviarmacka., så nu är det frulle som gäller sen köra sig i ordning tills Elin kommer och hämtar mig vid 08.50.. Puh vad tidigt vi börjar idag!

THE SUN THE TREES

Idag har det varit en helt okej och rätt lugn dag faktiskt. Vi har varit på Marieberg Köpcentrum idag också, men inte alls lika länge. När vi var klara med allt på Marieberg Köpcentrum så åkte vi till lite andra affärer, gjorde lite ärenden sen hem till Carina. Idag var det inga modeller med så jag fick lov att prova en hel del kläder tills morgondagens fotografering. Rätt roligt faktiskt, hehe. Sen körde carina hem mig till mupparna jag bor med, herregud säger jag bara.. Kommer vara både fysiskt och psykiskt skadad efter de här fyra dagarna med dom här.. ah vad man nu kan kalla dom.. Nu har vi precis varit och handlat mat och lite godsaker inför kvällen. Idag är det Sebben som lagar mat, köttfärssås och spagetti. Så vi får väl se hur det kommer att smaka.. Om jag ens vågar smaka, haha. 
Imorgon är det äntligen dags för fotografering. Ska bli riktigt spännande men kommer dock bli väldigt stressigt och jobbigt imorgon.. det ska strykas/ångas kläder, lägga allt på sin plats så man hittar det snabbt osv. Sen får jag åka hem till min älskade familj och bästa vän!! Längtar efter dom en hel del faktiskt.. Det var väl allt jag hade att skriva nu. Vi hörs antagligen imorgonbitti (om jag hinner) och imorgonkväll när jag kommer hem (om jag orkar). puss, så får ni ha det bäst.

SJUKT TRÖTT ATT BLI SPOTTAD PÅ

Godmorgongodmorgon! Sitter här och lyssnar på härlig musik och dricker mitt varma goda te. Gårdagens praktik var helt okej. Vi gick runt på Marieberg Köpcentrum hela dagen och hämtade kläder till fotograferingen imorgon. Det ända som var jobbigt var att gå i alla affärer utan att kunna handla någonting.. Men ah, sån är livet!! Idag ska jag hem till Carina, tror vi skulle vixa det sista med alla kläder. Nu måste jag börja göra mig i ordning så jag är klar när Elin kommer och hämtar mig.

GOOD FEELING

Precis gått upp och ska alldeles snart göra frukost! Grabbarna har redan dragit till skolan och jag börjar inte förrens 11-11.30 istället för 10.00, riktigt sköönt!! Vill bara säga att brorsan kan vara snäll också, igår var han i alla fall riktigt snäll! Jag slapp sova på en luftmadrass och fick sova i hans säng medan han sov i soffan, hur snällt och gulligt?! Aja, nu blir det frukost så hörs vi ikväll, posss

...

Sitter i lägenheten med brorsan och Sebben. Har precis fått helt okej fod mat, pommes frites och hamburgare. Sen vi kom hit har jag suttit och pluggat och läst lite i boken jag har börjat läsa, Skadad - Cathy Glass. Den är riktigt bra, men väldigt hemsk.. Det är en sann berättelse om en liten flicka som från flytta till fosterhem till fosterhem. Den rekommenderar jag faktiskt att läsa!
Grabbarna sitter och nördar spel på datorerna och har tv:n igång med äcklig sport på.. Japp! Det är riktigt kul att bo tillsammans med två grabbhalvor i några dagar nu.. Det fattas bara att dom ska börja och sitta i kalsonger, peta naveln, prutta, rapa och dricka öl.. Aja, har ju i alla fall tak över huvudet, hehe. Och imorgon börjar jag praktiken runt klockan tio. Men vet inte vad vi ska göra imorgon. Nu ska jag fortsätta plugga och läsa lite. Tidig läggdags hoppas jag att det kan bli också.. Så inte grabbarna är vakna länge eftersom jag ska sova ute i tvrummet på en luftmadrass. Godnatt.

GONE BABE GONE

Glömde blogga igår, sorry! Hade tyvär inte tid.. Ah igår var jag nere i sporthallen i typ tre timmar och satt i sekeratiatet när lillebror hade poolspel, efter det åkte jag hóch handalde med familjen sen vidare till kyrkogården för att tända ljus eftersom det var alla helgona igår. Efter det åkte vi hem och jag fixade till mig lite och åt innan Alice kom. Så blev det ut med henne och träffade härligt folk! Kom hem vid halv två inatt, så är redigt trött nu.. Idag ska jag i alla fall plugga, packa sen dra in till Örebro och bo där i tre dagar till. Och den här veckan med brorsan och Sebben.. KUL.. Eller?!! Men nu ska jag äta klart frullen sen ska jag börja plugga. Vi hörs, puss!!

YOU DON'T KNOW A THING ABOUT ME

Nyduschad och fräsch! Nu blir det fixa till sig lite, läsa lite på fysiken sen ner på hockey med bästa vän. Var ju på middag hos mormor och morfar igår, det var supergod mat och trevligt att träffa dom! Men hann inte vara där så länge för skulle med bussen till Örebro vid sex. Kom fram till Örebro vid kanske tjugo i åtta, sen blev det mys resten av kvällen! Som sagt nu ska jag göra mig i ordning, puss ha det gott!

HURTING YOU IT'S LIKE HURTING ME

Tråkigt väder, tråkig dag.. Idag ska jag inte göra alls mycket mer än att plugga och mysa lite med lillebror. Eller vi ska ner till mormor och morfar och äta mat också. Längesen jag träffade dom nu.. Hahah det är ungefär allt jag har att säga idag, eller just nu i alla fall.. Ska nog ta några snabba bilder på det jag köpte i Örebro igår. Gjorde endel fynd faktiskt!
En bild sen i somras! 

TELL ME MORE BABE

Godkväll. Lagom trött efter en dag på stan med bästa vän. Men nu är jag hemma i Hällefors igen, men ska tillbaka nästa vecka igen, måndag, tisdag och onsdag, då vi ska fixa och dona med allt innan fotograferingen på onsdagen. Aja, idag har jag i alla fall handlat ett par skinnbyxor, ett armband och två toppar. Är super duper nöjd med dagen faktiskt! Åkte hem runt tre tiden med Alice mamma och lillebror som också var i Örebro på shoppingdag, fast på Marieberg köpcentrum.
Har precis ätit hemmagjord pizza och sitter nu framför tv:n med familjen. Ska alldeles snart gå upp och bädda rent i min säng sen plocka upp och fixa det sista. Säger godnatt redan nu, puss

JAG HÖR HUR DET RINNER

Vaken och trött.. Somnade väldigt tidigt igår och har sovit som en gris hela natten. Hur skönt?! Nu ska jag i alla fall göra frulle, sen göra mig i ordning för praktikdag 2. Idag ska jag få se hur Elins utbildning som stylist var sen ska vi åka och kolla hur man startar ett företag tror jag det var. Det kommer nog bli intressant och bra. Och senare idag kommer bästa vän hit och sover över, för imorgon ska vi gå på stan och bara ha en bra, trevlig och rolig heldag tillsammans i stan, i alla affärer. Kommer bli super! Men nu är det frulle som gäller, pusspuss!

RSS 2.0