Friday, I am in loooove!

Halloj! Idag är det äntligen FREDAG! Idag ska jag vara med honom men vet ej vad vi ska göra.. hehe! Jag vet ej vad mina bästa flickor gör ikväll heller, hmm... Aja men imorgon vet jag i alla fall att dem ska vara med mig HEEEELA dagen! :D hihi. Först på morgonen tar vi bussen in till Örebro, gå i stan & shoppa, UNDERBART ♥ & när vi kommer hem så ska vi väl göra oss i ordning för kvällen & hitta på något kul, det är ju liksom valborg imorgon!! Det här blev ett kort inlägg, har just inte så mycket att säga...! Ni får ha en underbar kväll & helg & ta hand om er, så hörs vi!! PUSS
//H

"Bli min"

Tjena snyggingar, läget?! Vad har ni gjort idag då?
Jag har i alla fall varit i skolan till ungefär klockan fyra, slutade egentligen tjugo i men satt kvar & väntade med A till I slutade jobbet. Cyklade hem tillsammans med lillebror som kom från Rinman nere vid Ovako, till våran skola & var med den sista stunden på elevensval innan vi slutade. Idag har det i alla fall varit en lugn & rätt skön dag i skolan, men drygt som vanligt.. haha. När jag kom hem så satte jag mig vid datorn direkt, lyssnade på musik & tog det bara lugnt. Har inte haft någonting att plugga på idag heller, så himla underbart! Men har haft rätt tråkigt också, om man inte har någonting att plugga på eller att man inte är med kompisar så finns det verkligen ingenting att göra nästan.. Eller umgås med familjen såklart, det är också mysigt & trevligt! Cyklade ner till Pekås med mammi till spelhörnan för att fylla på busskortet, för på lördag drar jag till Örebro med mina bästa flickor, A & M ♥ ♥ ♥ 
Just ja, spelade FIA MED KNUFF med lillebror för ett tag sedan också, självklart så vann jag! ;) hohoho. Sedan har jag suttit vid datorn igen bara, & tvn..
Nya programet HERR & FRU, på tv4 torsdagar 20.00-21.00 är askalasa braai!! Om ni ville veta alltså ;)

Nu har jag ingenting att säga! Så nu ska jag kolla runt på lite kläder, hihi. Måste ju planera lite vad som ska handla på lördag, om det ens finns någonting att handla det vill säga! ;) Hejsvejs, take care baaabesss!
//H



"Varje gång jag ser..."



Tjosan babes! Igår var det första skoldagen efter påsklovet. Det var rätt drygt att komma tillbaka.. Det kändes ju som att påsklovet var sommarlov med all värme & sol. Det var så underbart! Mitt påsklov tillbringades tillsammans med A, M & familjen. Aja, nog om det! Igår var det som sagt första skoldagen då da, vi slutade kvart i fyra, hade matte som sista lektion, usch. När jag slutade så stod han utanför & väntade på mig, hihih så SÖT. Gick & köpte en varin glass sedan gick vi hem till honom. Först kom vi inte på vad vi skulle göra, men sedan blev det att kolla på film, mysiiiigt!! Senare på kvällen när jag skulle hem så tog han med deras jättegulliga hund & följe mig en bit. En puss sedan gick jag hem, thihih. När jag kom hem åt, duschade & pluggade jag, sedan sängen & natten.

& idag har jag inte gjort någonting efter skolan..än. Stannade en sväng vid mormor & morfar, fick mat där. Riktigt gott! Sitter fortfarande hemma hos dem men ska alldeles snart pallra mig hemåt. Vad ska jag göra när jag kommer hem då? Hmm... Kanske bara ta det lugnt? Det skulle vara hur skönt som helst! Aja nu har jag inte så mycket mer att säga.. Have a good life and take care!

"Varje gång jag ser, tänker, eller hör ditt namn får jag fjärilar i magen"
//H

25042011


Livet leker & jag älskar vädret ♥

Monday!

Hejhej! Idag vaknade jag 23 minuter över 10, hade gärna sovit längre menmen.. Det var mammi som väckte mig för att säga att dem skulle till stugan & fixa med ved. Så när dem hade åkt låg jag naturligtvis kvar i sängen, tog upp mobilen & slog en pling till A, pratade med henne om allt & ingenting. När vi hade lagt på så blev det att sätta på sommarmusik & städa huset, har damsögit NÄSTAN hela huset. Visst är jag duktigt? hoho. & mitt egna rum städade jag nogare, thihih! Nu är jag klar med städandet & vad ska jag hitta på nu? Hmm... Igår fick jag försessten hem min nya bikini som vi hade beställt, UNDERBART, så ska nog sätta på mig nya bikinin & gå ut & lägga mig i solen, försöka att få lite färg på kroppen & kanske läsa en bok ♥ Ha en bra dag, & grattis till kussen som fyller 21 år idag :*
Take care // H

Helgen är över!

Hej! Sorry att jag inte har uppdaterat någonting på bloggen, jag har inte haft tid på hela helgen. Har ju liksom varit med mina favorit tjejor ♥ Vi har varit hemma hos J hela helgen & umgåtts med folk, det har varit riktigt trevligt!! :) Varit där torsdag, fredag & lördag. Har ju typ bott hemma hos honom, hoho! Har inte så mycket att säga mer än att det var trevligt. Aja, har varit med A till stallet & kollat när hon har tränat med Wicher också. Höll ju på att somna i stolen där ett tag... Är brutalt j*vla trött, har fasen aldrig varit så här trött. INTE BRA. & vad händer idag då? Jag ska i alla fall vid två tiden åka till Skarped & äta mat hos "farmor" & "farfar" sedan vidare vid fem tiden hem till moster & äta mat & fira hennes gubbe som har fyllt år! Sedan har jag ju sovit hemma hos A hela helge, dels för att min familj har varit i Karlstad på folkrace & för att jag gillar att vara där! ;) P U S S ha en bra dag, take care!
H

Tjo bree! Vad händer yao? Peace bree.

Hejhejhejhej osv.. Idag vaknade jag ungefär vid klockan nio, då satte jag igång & pluggade lite engelska, vi har prov på onsdag, dagen efter vi börjat skolan.. Har även so att plugga på, usch! Aja, när jag hade pluggat lite så satte jag mig framför tv:n med lillebror & åt lite frukost & kollade på barnprogram ♥
Nu gör jag inte så speciellt mycket, sitter här & skriver lite. Snart ska jag nog plocka i ordnig på alla kläder som ligger överallt i mitt rum sedan gå ner & duscha, i think! & idag händer vad? Jag TROR i alla fall att jag ska hitta på något bus med bästa flickorna, men inte helt säkert, vi får väl se vad som händer.
Här är mina bästa flickors bloggar -----> http://maaatildaah.blogg.se/ & http://tookaann.blogg.se/
Sedan vill jag passa på att berätta att jag har en underbar killkopmis som alltid finns där & ställer upp för en!
Visst vi har haft våra små tjafs, men vi löser det alltid. Vi har alltid lika roligt när vi träffar varandra, man får ont i magen för man skrattar så mycket i din närhet :D Jag vet inte vad jag skulle göra om jag förlorade dig..   Du är bäst J, love ya! ♥
// H


20042011

Heeej onsdag! Inatt sov min Prinsessa här för vi skulle till Karlskoga idag, trevligt. Åkte dit tillsammans med henne, hennes mammi, lillebror & kusin! Vi gick upp vid nio halv tio imorse, gjorde oss lite i ordning & sedan drog vi!
När vi kom till Karlskoga så släppte hennes mammi & lillebror av oss vid alla affärer så vi fick gå & shoppa lite.
Jag hittade en blommig sommar klänning, två ringar, underkläder, strumpor & raklödder. Bilder kanske kommer ut imorgon eller något, får se om jag orkar! Har inte riktigt koll på vad dem andra handlade, förutom att kusinen handlade present till sin pojke. & när vi var klara med allt shoppande så åkte vi till Degerfors till mormor & åt mat, gööött! Dem hämtade även ut massa grejs som A ska läsa på till traktorkortet ;) Ujujuj!!
Tack så himla mycket att jag fick bli med, gillar er ♥
När jag kom hem så följde jag med mammi, pappi L & lillebror till stugan en snabb sväng för att kolla läget & ta in posten till morfar. När vi kom hem till Hällefors igen så åt vi på HamburgerHill. & nu sitter jag hemma med familjen & bara tar det lugnt, MYSIGT! Take care.
H

Sol, värme & fräknar!

Hejsan! Idag är det tisdag & heelt underbart väder ute!
Det är verkligen efterlängtat att vakna upp av att solen kikar in i sovrummet, äta frukost ute & sedan bara lägga sig i solen & steka, love it! & nu när solen är varm & skiner om dagarna så har naturligtvis alla fräknar börjat att synas riktigt mycket. Har till & med fått mer fräknar än vad jag brukar ha, hoho känner mig nästan som Pippi Långstrump, bara flätorna som fattas ;) Idag vaknade jag i alla fall väldigt tidigt, halv tio ungefär, ovanligt faktiskt att ag vaknar så tidigt.. Vad händer idag då? Jo idag ska jag bara igga ute i solen & ha det skönt, eller vid halv tre tre så ska jag möta min Prinsessa som kommer hit en sväng, alltid lika trevligt. Så vi får väl se vad som händer lite senare uner dagen :) hihih. P U S S take care & ha det underbart.
H

17042011

Hejsan! Igår var jag med Prinsessan, hon blev med mig hem när mammi kom & hämtade mig. Hon som även kvar här inatt, mysigt! När vi hade kommit till Hällefors så gick vi ner för att handla lite godis. Vi var hur godissugna som helst, hade ju sockerbrist typ ;o haha. Aja, när vi hade handlat godis gick vi ner till lbc & gjorde J sällskap samtidigt som han tvättade lastbilar. Sedan körde han hem oss, så då var vi hemma en stund. Men vid klockan åtta ungefär drog vi ut, vi gck till statoil för att träffa några, trevligt trevligt! Så satt vi där & pratade & hade skoj, så kom vi hem till elva, skönt att komma hem i tid! När vi kom hem så la vi oss i sängen direkt & pratade lite om vad som hade hänt när vi var ute, alltid lika roligt!! & vi somnade riktigt tidigt :) & idag har vi inte gjort någonting typ.
Hoppas att ni har haft det bra, P U S S.
H

15042011 & 16042011

HEJ, lördag. Vad händer idag?!
Igår var jag i alla fall i Knuthöjden med min älskade flickor & träffade lite folk. Det var väl sådär, haha. Sedan åkte vi mot Hällefors med trevliga människor som kom & hämtade oss ute i skogen, jag blev avsläppt vid lilla ica för att träffa en riktig snygging, hihih. Det var trevligt. Sedan kom dem & hämtade mig så körde dem hem oss. Vi kom hem ungefär vid klockan ett, men när resten av dem i bilen skulle åka härifrån så körde dem fast! Haha trodde jag skulle vika mig dubbel av skratt fan, hahah!!!!!!!!! Aja, till slut kom dem loss i alla fall, tur det ;) & när dem hade åkt, så satte vi på oss pyjamas & sedan kokade vi nudlar, gott. Samtidigt som vå åt nudlarna så pratade, skrattade (dog nästan) vi som bara den alltså. Samma efter vi hade ätiti upp också. Flickan från Bovik somnade SÅKLART först så jag & flickan från Grythyttan låg vakna en stund till & hade det mysigt & roligt! & till slut somnade väl vi också.
Idag vaknade vi? Har inte en aning om när vi vaknade, men dem andra två nötterna hade i alla fall varit vaknade ett tag när jag väl vaknade, haha. Som vanligt. Sedan gjorde mamman här i huset frukost till oss, det vart äggröra, flingor med fil & sylt, mackor & choklad, mumma. Efter ett tag åkte flickan från Grythyttan iväg för att spela match närgonstans, KUL. Eller? haha. När hon hade åkt så gick jag & Prinsessan ut, hoppade lite stuttsmatta, lekte vid sjön (y) & lite annat!! :D hoho Man måste väl få leka liten ibland, eller? ;D Nu gör vi inte ett piss, bara tråkar.. Mindre kul.
Som sagt, VAD HÄNDER IDAG?!?!? Hör av er om det händer något roligt, puss take careeee!
H

"Love oh love"


Hejhej. Idag är det onsdag, men snart är det helg igen, riktigt skönt!!
Idag slutade jag kvart i fyra, direkt vi hade slutat så träffade jag A & P & var med dem en stund. Vi tog en promenad runt reningsvärket, sedan satte vi oss i hans bil & pratade lite om allt & inget.. Klockan fem skulle A på utvecklingssamtal, jag skulle hem för att hinna äta något innan jag skulle på utvecklingssamtal & P skulle hem. Lika trevligt att träffa dem varje gång! :) Mitt utvecklingssamtal gick bra & hoppas att hennes också gjorde det ;) hoho.. Nu sitter jag här hemma & har absolut ingenting att göra :o Har precis ätit & är hur mätt som helst, spricker snart... Inga läxor eller någonting denna vecka, & det har varit så himla skönt att slippa allt pluggande direkt när man kommer hem från skolan. Men inte så himla kul att INTE ha någonting att göra heller.. Men nu ska jag nog lägga mig framför tvn & kolla om det finns något bra att titta på eller så blir det någon film. Take care!
H

"My heart beats for you"

Hejhopp..galopp? Idag är det tisdag 12 April & året är 2011 & jag mår helt okey! Hoppas att ni också gör det?
Idag var det som vanligt skola, hade prov & fick reda på prov resultat från gamla prov, även det vi hade idag. Slutade kvart i fyra idag, cyklade direkt hem & när jag kom hem så böt jag om direkt för att ta mig en promenad/jogging tur runt reningsvärket idag igen. Idag gick det lite tyngre än vad det gjorde igår.. Men är nöjd ändå! Nu ska jag alldeles snart äta lite sedan hoppa in i duschen & fräscha till mig lite innan Prinsessan kommer hit. Hon ska dela säng med mig inatt, så mysiigt så!! Ikväll ska vi väl kolla på ishockeyn, Färjestad - Skellefteå. Hoppas att Färjestad vinner såklart. Då behöver dem bara vinna en match till, så har dem GULDET i handen ;) Som sagt nu ska jag äta & sedan ta en dusch, puss ha det gott. Take care babes!!
H

"Run, run, run as far as you can"

MÅNDAG & en ny vecka är här! Lite mindre roligt med skola idag efter att jag har haft en hel skön helg. Hade både det trevligt, fredag, lördag & söndag. En av dem trevligaste helgerna faktiskt. Det är SPECIELLT Prinsessan som har gjort min helg :* Love to you!! & idag slutatde jag riktigt tidigt, halv ett. Men blev kvar på skolan & höll mina friends lite sällskap, aldrig fel. Sen var det så himla skönt i solen, så ville liksom inte flytta på mig, ville bara sitta kvar i värmen. Älskar verkligen vädret just nu!! Men tyvär så säger dem att det ska bli snö/regn imorgon kväll...
Aja, idag efter skolan har jag i alla fall varit ner till mormor tillsammans med lillebror & fikat, mums!
Hjälp henne lite med hennes nys kamera, hehe jag som är SÅ tekniskt & duktig av mig med sånt, verkligen!
Sedan blev det hem & iväg direkt för att möta Prinsessan. När jag hade mött henne & vi hade kommit hem till mig igen så tog vi på oss träningskläder & tog en promenad/jogging tur runt reningsvärket & hem igen. Det var lite jobbigt men samtidigt riktigt skönt att känna att man har gjort något bra för denna dag :) hihi. När vi kom hem cyklade vi ner till ica & handlade en varsin piggelin (?) & en varsin loka, cyklade bort till skolan & satte oss där för att bara chilla ner & prata lite. När vi cyklade hem blev det ett stopp vid Snäckeskolan föratt prata lite med P, TREVLIIIGT!
Men nu, nu ska jag ta & borsta tänderna & sova. Natti natti sovgott & vakna gott. P U S S.
H

"Take care of me and my heart"

Hej söndag, hejdå helgen!
Igår var jag hemma hela kvällen tillsammans med familjen & Prinsessan. Jag hade en jättemysig kväll! Vi gjorde i ordning gurka, morötter & dipp sedan satte vi oss framför tvn och mös! Först kollade vi klart på sista biten av Körslaget, vilka som fick vara kvar & vilket körlag som åkte ut. Jag brukar inte kolla på det programet så vet ej om det var bra att dem som åke ut åkte ut, haha aja.. Efter det var slut så gick mammi & pappi L ner för att lägga sig & kolla på film nere istället, för vi skulle kolla på Rosa Pantern 2 & den ville inte dem se. Så då hade jag, lillebror & Prinsessan mys med varandra istället. Det var riktigt mysiiigt!! Lillebror gick & la sig tidigare än mig & Prinsessan, men det dröjde inte länge förrens vi somnade vi heller, hon somnade i soffan & jag i sängen vid tvn. Vi somnade nog strax innan klockan var tolv ;)
.
Vad har jag gjort idag då? Jo, jag & Prinsessan vaknade tjugo över åtta, gick upp HALV NIO för att gå ut & gå. Vi kom iväg ungefär kvart i nio & var ute & gick i en timme & tio minuter! Inte dåligt av oss alltså!! Sedan när vi kom hem så åt vi frukost/lunch, det blev rester från igår dagen, spagetti & falukorv, det är så.. mums. & när vi hade ätit kom mammis väninna & hälsade på med lilla snuttan. Då blev det lite fika, sedan vidare hem till Prinsessan för att fira hennes mammi som fyller år idag, stort stort grattis till dig mammin ute i Boviiik :*
Först när vi kom dit å plockade & fixade vi i ordning lite på Prinsessans rum sedan till stallet för att ge hästarna mat osv.. Tillbaka hem, då det kom släkt & då blev det ännu mer fika. Var kvar hos henne till ungefär till halv fem, då dem skulle till Hällefors & samtidigt köra hem mig, hihi. Jag gillar den familjen SKARPT ♥
.
& nu när jag har varit hemma så har jag inte gjort ett skit! Bara suttit framför datorn & tvn. Har kollat på det sista avsnittet av Gynekologen i Askim, så braa serie!! Men nu är den slut. & idag är det sista avsnittet av Stockholm - Båstad, det är också en j*vliigt bra serie, haha. NU ska jag gå ut & gå med mammi, lillebror & hunden. Ha det gott, take care! puss.
.
Ps. I love you my baby!
H

"De sanningar som vi inte vill höra är oftast nyttiga för oss att lyssna till"

Tänkte berätta lite snabbt om gårdagen.
Ja, som sagt, jag var med en av dem bästa igår, vi gick på fest & var sociala med alla dem andra som var där, det var väldigt trevligt! Sen efter jag & nöten själv hade ringt till Prinsessan så kom hon också dit en stund, det var ännu trevligare! Sen när hon åkte hem så kom en riktigt cool brud, som jag var där med förra gången. Självklart var det också trevligt! ;) hihih. När jag skulle gå, så hittade jag inte min halsduk först, den låg långt ifrån där jag hade hängt den, haha. Kom hem ungefär tjugo över ett, inte bra! Jag som hade tänkt att lägga mig i tid igår kväll.. haha aja, sånt som händer.
.
Direkt upp till sängen när jag kom hem för att sova! Det var så himla SÖNT att bara lägga sig i sängen & få sova! Hann få lite sms & skicka några, sen somnade jag, men vaknade inte allt för lång stund efter då det ringde. Blev ett samtal på 5 minuter? haha. Jag kände mig inte direkt så jätterolig & social att prata med kände jag, somnade ju nästan med mobilen vid örat, HAHA.
.
Idag vaknade jag ungefär klockan elva. Sen vid klockan ett? Så åkte med jag mammi & pappi L till Bovik för att kolla om först hans bror var hemme, men det var dem inte, sedan vidare till familjen Höök, där var pappa & två döttrar hemma plus en till gubbe, höhö ;) Vart kvar där ungefär en halvtimme för sen skulle familjen åka till Hällefors. Så då åkte också hem såklart. När vi kom till Hällefors så gick vi på ica för att handla mat tills idag & lite gott tills ikväll! Nu ligger vi framför tv:n & kollar på Färjestad - Skellefteå. HEJA FBK!!!
Ikväll blir det familjemys för hela slanten! ♥
.
Ni får ha en riktigt trevlig, rolig & bra lördags kväll, för det ska jag ha! Pusspuss
H

Friday, I am in live, in loooove! (kort inlägg)

Hejhoppppppp! Idag är det fredag & helgen är här! Vad händer idag? Jo jag ska vara med en bästa vän & ha det riktigt trevligt!!! :D hihi.. Ni andra får ha en underbar & rolig kväll, så hörs vi! Puss
H

"Man måste finna sig i lite tråkigheter här i livet"

Godmorgon tisdag. Idag blev det ingen skola för mig, är sjuk.. Hur förkyld som helst, snorig, ont i halsen, världens huvudvärk & feber, plus ont i hela kroppen.. Så idag ska jag ligga framför tv:n, daton, men ska även plugga till provet till imorgon & på fredag. Imorgon har jag so-prov & på fredag har jag fysik-prov. Jag hoppas att det går bra! Just nu ligger jag & kollar på Hannah Montana avsnitt, asgrrryyyymt ju, hihi! Finns fasen inget bättre! ;)  

Igår hade vi en liten "turnering" mot lillebrors lag, det var rätt skoj faktiskt. Vi vann båda matcherna, gick vidare till final, & i finalen blev det 4-4. Då blev det straffar & pojkarna vann. Som sagt, skoj var det i alla fall!
H


 

"Livet är en liten glimt mellan två evigheter"


Hej söndag.. Min helg har varit helt okej! Hoppas att din helg också har varit okej.
Tänkte berätta lite smått vad jag har gjort i helgen, har ju berättat i dem förra inläggen men berättar lite endå.

Fredag - Åkte till Örebro direkt efter skolan med Prinsessan, hennes mammi & lillebror, det var trevligt. Vi slutade skolan vid halv tre ungefär, då åkte vi till Grythyttan & hämtade hennes lillebror från skolan, sedan drog vi till Örebro för lite shopping. När vi kom till Örebro så åkte vi till Hööks först, för det skulle handlas ridsaker, efter det så åkte vi till Ikea för att kolla efter en bokhylla & några korgar till hennes rum. För mig blev det handlat tre stora värme ljus som luktar vaniiilj, ååh det luktar så gott! Hihi aja, sedan blev det självklart vidare till Marieberg.
Där handlade jag en magtröja i typ skrikrosa med småhål i hela tröjan, ett vitt maglinne med en ficka vid bröstet, svarta tunna strumpbyxor, hårnålar, en rosasilvrig ring, höga jeansshorts med slitna detaljer på & sedan handlade jag vita converse (som nu står i garderoben, för att sparas till snön är helt borta & vädret är underbart)! Jag är supernöjd & glad att jag följde med till Örebro i fredags så jag fick handla det jag handlade, speciellt conversen!! hihi. (Vi åt även på donken, tjooooockt!).

& när vi kom hem blev Prinsessan med hem för att sova över, det var som vanligt väldigt mysigt! Vi tände mina nys värmeljus & la oss i sängen med datorn.. Blev inge film kollade som det var tänkt, det blev massa prat & skratt istället. Vi somnade riktigt tidigt, vi somnade fasen kvart i tolv :o

Lördag
- Vi vaknade elva tolv? Låg kvar en stund i sängen sedan gick vi upp & satte oss framför tv:n & bara tog det lugnt ett bra tag. Mammi & lillebror åkte till Örebro för att kolla på storebrors innebandymatch. & pappi L jobbade, så vi var hemma själva. Jag gick & duschade, hon satt framför tv:n & mös för sig själv. Sedan vid halv fem fem så kom hennes mammi & hämtade henne & mig, & så underbar som hennes mammi är så körde dem hem mig till syster.

När jag hade kommit hem till henne så gjorde vi oss lite i ordning, sedan att vi & lyssnade på musik & pratade om allt & inget. Våran kväll spenderades tillsammans med en underbart snäll, trevlig & rolig kille!! :) Sedan drog vi hem till våra andra vänner, kollade på film & sov lite.. hehehe.

Idag, söndag - Idag kom jag hem ungefär tio över tolv ifrån min syster. Var tvungen att åka hem & plugga.. Har två prov & glosor den här veckan, INTE roligt alltså!!! Menmen.. Så idag har jag pluggat, legat framför tv:n & halvsovit, suttit vid datorn, duschat & ätit, så jag har helt enkelt bara tagit det cool lugnt idag. Riktigt sköönt faktiskt! Nu ska jag ställa ifrån mig datorn & kolla på tv med mammi & lillebror, tror jag ;) Ha det gott, puss!
H

"Ta en dag i taget"

Hejsvejs! Idag, lördag ska jag ha en kväll tillsammans med min underbara syster! Det är väldigt efterlängtat, det var ett dag nu.. Vi vet inte ens vad vi ska göra, haha? Men det finns alltid något att hitta på ;) hihi.
Nu sitter jag här med min prinsessa som har sovit här inatt, det var väldigt mysigt!! Vi somnade väldigt tidigt igår, vi somnade innnan tolv ju :o INTE likt oss alltså, hoho. Var väl bara för att vi hade en rätt lång skoldag igår, sen åkte direkt till Örebro när vi hade slutat.. Men nu ska jag ta & stänga av datorn för att göra klart det sista innan jag drar till syster!! Ni får ha det underbart babes, kyss.
H


"Vill man leva måste man gå med på att bli gammal"

Då har man kommit em från Örebro, eller ja det var någon timme sedan, men ah.. Blev lite handlat för mig! Köpte höga jeansshorts, en magtröja, ett maglinne, en ring, hårnålar, VITA CONVERSE (efterlängtat som fan!!!!!!!), strumpbyxor & värmeljus. Är galet nöjd med "shoppingturen" till Örebro med familjen Ylitalo, taaack till er att jag fick följa med, gillar er SKARPT ♥
Nu ska jag & gullan lägga oss tillrätta i sängen, kolla på film & ha det HUR MYSIGT SOM HELST, med massa värmeljus tända i sovrummet, underbart! :* Ni får ha en underbar helg, så hörs vi, P U S S
H

Örebruuuuuu

GODMORGON, klockan är nu 07.10 & jag ska alldeles snart göra mig i ordning & klar för skolan. Snart kommer Prinsessan också! Aja, idag är det en chill dag, har bara ett läxförhör, men det ska nog gå bra.. Sedan slutar jag ungefär tjugo över två, halv tre & då blir det att åka till Örebro direkt när vi har slutat, ska dit med Prinsessan & hennes mamma :D Det ska bli hur trevligt som helst!!!! Ha en bra dag, P U S S!
H


RSS 2.0