Äntligen är det FREDAG ♥

Först skolan, direkt efter skolan så blir det innebandyturnering med alla åttor, fränt!
Sen blir det hem, packa åka hem till mammi & göra vad?... Ingenting säkert, har verkloigen ingenting att göra idag :( Det SUGER apstjärt! Får väl vara hemma & mysa med familjen, det skadar inte att göra det någon gång ibland, skönt att ta det lugt också, men det är rätt så tråkigt ändå.. Aja, men sånt är livet ;) haha
Ha en bra helg & ett bra loooooov!
GULL :*


Känns som det gick bra!

Hade so prov idag, kunde det mesta. Om jag ska vara helt ärlig så satt jag längre & fyllde i extra noga på det här so provet än vad jag har gjort på dom andra, & då har jag klarat mej på dom proven. Så jag lär ju få lite bättre betyg på det här provet. Var säker på ungefär alla frågor jag fyllde i!! Känns riktigt bra :) hihi

Sen när jag kom hem från skolan så blev det att plugga engelska, översätta en text, det flöt på rätt bra när jag väl kom igång ordentligt! Så det gick ganska så fort att göra klart den läxan idag, ska nog fortsätta i den stilen med alla läxor & prov, så kanske jag inte måste plugga varje jävla dag. Det är ju som att jag går i skolan från halv nio på morgonen tills jag går & lägger mej på kvällen :o Herregud säger jag bara!!
Hade träning idag också, det var gott som bara den att träna, så grrrrymt roligt är det :) hihi Sen blev det hem, duscha & nu sitter jag här.. Men ska snart krypa ner i sängen & sova tror jag :* Ska bli så jävla skönt att sova, finns inget bättre :D hihi
Natti natti sötisar, puss på er :*

Hoppas på det bästa!

Så jävla gottigt, nu kan jag allt till provet som jag behöver för att kunna klara det! Sen så får vi väl se hur det går när jag väl sitter där & ska skriva provet... Hoppas att det går bättre än vad det gjorde på provet idag! Håll tummarna för fasen! ;* Känns så himla gottigt att jag nästan inte har pluggat så mycket ändå, som jag brukar göra, att jag kan allt jag behöver :) Wiie!

Men snart blir det att sova, är så trött hela tiden, dag in & dag ut.. Usch, orkar typ ingenting. Men tror att all kraft hamnar på pluggandet, därför jag är så trött hela tiden. Måste bli en ändring på det om jag ska orka med någonting snart! :s
Syns imorgon sötisar! Natti natti puss på er :*

Onsdag

Kom precis hem från skolan, hade NO prov det sista jag hade idag. Biologi om ekologi.. Rätt så svårt var det, fattade liksom inte frågorna typ ju :o Men igår när jag hade pluggat klart på det så kunde jag allt, men så när jag satte mej idag för att skriva provet, så fick jag hjärnsläpp såklart! :s Ååh..usch blir så arg på mej själv :o
& nu blir det att äta lite sen blir det att plugga till SO provet som är imorgon. Får hoppas att det går bättre. Men det är rätts så liiiten chans att det gör.. Rätt så svårt prov, om riksdagen. Mycket att komma ihåg! Men får hoppas på det bästa!!! Hemma själv är jag till sent ikväll också, jobbigt när man måste plugga till prov :/ Pappa är i Sälen, Git är i Ullared & bror hemma i Örebro.. Ibland är det BRA tråkigt att vara hemma själv, speciellt när man ska plugga!!
puss på er :*

Din & min låt, minns du? ♥

Somewhere Over The Rainbow - Israel Kamakawiwo'Ole
Ooooo oooooo ohoohohoo
Ooooo ohooohoo oooohoo
Ooooo ohoohooo oohoooo
Oohooo oohoooho ooooho
Somewhere over the rainbow
Why up high
And the dreams you dreamed of
Once in a lullaby ii ii ii oh
Somewhere over the rainbow
Blue birds fly
And the dreams you dreamed of
Dreams really do
Come true ooh ooooh
Somday I'll wish upon a star
Wake up where the clouds are far behind
Mee ee ee eeh
Where trouble melts like lemon drops
High above the chimny tops thats where you'll find me oh
somewhere over the rainbow
Blue birds fly
And the dream that you dare to, why, oh why can't I? i iiii
Well I see trees of green and red roses too,
I' ll watch them bloom for me and you
And I think to myself what at wonderful word
Well I see skies of blue and I see clouds of white
And the brightness of day
I like the dark and I think to myself what a wonderful word
The colors of the rainbow so pretty in the sky
Are also on the faces of people passing by
I see friends shaking hands
Saying "How do you do?"
They're really saying I...I love you
I hear babies cry and I watch them grow,
They'll learn much more
Than we'll know
And I think to myself what a wonderful word (w) oohoorld
Someday I'll wish upon a star,
Wake up where the clouds are far behind...me
Where trouble melts like lemon drops
High above the chimney top that's where you'll find me
Oh, somewhere over the rainbow way up high
And the dream you dare to, why oh why can't I? I hiii?
Ooooo oooooo oooooo Ooooo oooooo oooooo
Ooooo oooooo oooooo Ooooo oooooo oooooo

You must understand!

Oh my god I just say. I do not know what it is to be pissed.
I must surely have more friends and decide for myself who I should be with but that you will become acidic. You do not decide on me if you think so. I have my own will, it's not just you, it's about. I might want to think a bit at my best.
I can barely bother me if what you're doing, because it is so childish made by both of you. But I love you as much for it! But just gets so tired of this stuff geeky name. It hurts and hurts when you are doing this to me.
Oh my god I just say. I do not know what it is to be pissed.
I must surely have more friends and decide for myself who I should be with but that you will become acidic. You do not decide on me if you think so. I have my own will, it's not just you, it's about. I might want to think a bit at my best.
I can barely bother me if what you're doing, because it is so childish made by both of you. But I love you as much for it! But just gets so tired of this stuff geeky name. It hurts and hurts when you are doing this to me.

Skolan...

Idag: Skolan, träning, plugg & sova!
Imorgon: Skolan + NO-prov, hem, äta, plugg & sova!
Torsdag: Skolan +SO-prov, hem, äta, plugg, träning, plugg & sova!
Fredag: Skolan, hem, äta, packa, hem till mammi, sen? & sova!
Lördag: Ta det lugnt, tidig läggdags!
Söndag: Upp vid halv sju sju, åka så jag är vid sporthallen till halv åtta, åka till Askersund för att spela match vid tio. Sen efter matchen blir det väl att äta, åka hem. Sen sova!!!
Så ser mitt schema ut för den här veckan, usch!

Yeah!

Ica gillar att leka cool
Ica gillar att leka cool
Ica gillar att leka cool
Ica gillar att leka cool
Ica gillar att leka cool
Ica är cool när hon leker cool
Ica är cool när hon leker cool
Ica är cool när hon leker cool
Ica är cool när hon leker cool
Ica är cool när hon leker cool
Coolt va
Coolt va
Coolt va
Coolt va
Coolt va
Ja, skit coolt
Ja, skit coolt
Ja, skit coolt
Ja, skit coolt
Ja, skit coolt
Coolt
Coolt
Coolt
Coolt
Skit coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolt!
----------------------------------------------------------------------
Bara för dej din cooling Ica! :*

Helgen ♥

Igår blev det en väldigt trevlig kväll med Emelie, Sara & Ica! Vi tog en sväng till Karlskoga för dom skulle äta, så det blev max. Där blev det massa skratt & höjande ;) Sen på vägen hem blev det massa musik & sjungande, gillas!!! & Ica var grrrrymt jävla cool igår, diggade till musiken som bara den! Ingen kan bli lika cool som henne, lovar! ;) COOL - ICA ;D  Blev så mycket skratt så det kom fan nästan tårar ibland & magont fick man också ;)
& idag blir det att vara med Emelie också, kanske blir det att hitta på något med Sara & Ica idag också! :)
Hoppas det blir lika roligt som det var igår också dååå!!
Puss & kram på er flickor ♥

18-1 brudar, grrrrrrrymt!

Idag vann vi med 18-1 brudar, fan vad grrrrrrymt! :D
6 mål & 2 assist för mej idag, wiiie! ;)
Kul hade vi också, även fast vi fick lite små damp ;) haha
VI ÄR BÄST BRUDAR :* hihi
& nu blir det duschen, sen chill framför tv:n eller datorn ;*

Match idag!

Match idag, tagga brudar!
Kom gärna & kolla, börjar klockan tre i sporthallen! ;)

Mys med familjen ♥‌

Lördag
Ikväll blir det mys med familjen, god mat, hasselbakspotatis, kyckling, sås & ungsrostade grönsaker. Sen massa mys framför tv:n. Blir nog ganska tidig läggdags ikväll också så jag orkar spela match imorgon! hihi Hoppas ni andra också får en trevlig & rolig ikväll ikväll :) Ni får gärna smsa mej, 073 05 411 44 ;* Men nu ska jag gå & göra mammi sällskap i köket :) pusss hej ♥‌

Torsdag!

Började med att jag försov mej & vaknade klockan åtta, men skulle ientligen gått upp tjugo över sju... Men hade klockan på ringning, men istället för att trycka på snooza så tryckte jag av alarmet, lyckat! Men sen när jag vaknade vid åtta så blev det snabba ryck vill jag lova, göra sej i ordning lite snabbt. Borsta tänderna & dra till skolan. Hann inte med frukost... Jag hann precis i tid till skolan, precis! hihi :)

Seg dag idag var det i alla fall, usch. Sista lektion var elevens val, har matte där, hade ont i huvudet så var inte direkt någon höjdare att tänka & räkna då inte. Sen blev det direkt hem, äta lite sen iväg på samtal idag, igen.
Det gick bra, som det gjorde igår också :) hihi
Sen hem, slå på datorn & kolla lite på den & sen dra ner till sporthallen på träning. Den var bra dryg idag plus att jag var helt död & orkade ingenting idag, hade bara lust att ta mina grejer & gå där ifrån! :s Så i helgen blir det nog att ta det rätt så lugnt så jag orkar med matchen på söndag,.. Ja, om jag nu får vara med, hehe. Får hoppas på det i alla fall!
Duschat & ätit gröt, så nu är jag klar för att krypa ner i sängen & kolla på serier. Men blir nog att sitta vid facebook & så en liiiiiiten stund till bara ;) hihi Men sen blir det NATTEN, så natti natti så länge, pusss till er alla :*





Orka!?

Hade en väldigt kort soldag idag, tre lektioner, No, So & tyska sen hem vid halv ett! :)
& den här veckan har jag, engelska, So & tyska som ska göras klart! Tyska prov på torsdag, hur ska detta prov sluta.... Ujujuj! Men idag orkar jag verkligen inte plugga, har skir ont i huvudet, snorig, ont i halsen & fryser som fan! :( Usch, börjar nog bli sjuk. Vill inte vara sjuk ju!?! Men men....
Pusss på er :*

Underbart trevlig helg ♥

Jag har haft en underbart trevlig helg, med många & väldigt trevliga folk! :) I fredags blev det att bli med till Saras fest, men vi drog också till Hällefors till Olivers fest för att kolla lite där, men sen när den var slut så blev till till Saras fest igen. Mycket skratt & ja, alla känslor som finns ungefär... Men hade trevligt ändå! Tack till er mina nära & kära som gjorde min helg, speciellt tack till dej syster Emelie, jag älskaj dej! :*

Men nu är det slut på det roliga & på helgen, längtar redan till nästa helg fan! ;) haha
Men nu är det en vecka i mellen så den får vi ta hand om först... Det blir skola, plugg & träning ungefär den här veckan, inte direkt kul, usch nej! Men men...
& snart blir det att krypa ner i sängen under täcket & kolla på film/serier. Rätt mys faktiskt, men alltid mysigare med sällskap! hihi NATTI NATTI, puss till er alla :*

Myskväll ikväll ♥

Har spelat match idag, förlorade.. Men men vi får ta nya tag brudar!
Sen blev det hem, packa lite & snart blir det hem till syster & sen iväg hem till Frida fisen för myskväll med flickorna, kommer bli bäst & mys :*





Fredag!

Idag är det äntligen fredag & helg!
Började med skolan, hade kemi prov som gick åt helvete! Men men... Så man får väl satsa på omprov :/ Inte så kul, men sånt är livet. Sen blev det hem, duscha, packa & åka hem till syster :) Ska bli väldigt roligt med en kväll med syster! ♥ pussss, jag älskar henne göööögt över jorden ska ni veta! ♥♥♥

Orienteringsdag!

Började som vanligt halv nio i morse, hade svenska & engelska.
Slutade vanliga skoldagen klockan elva. Då blev det att cykla hem, äta & byta om till orienteringen!
Cykla till stenarna vid snäckan som Adam stod & väntade vid. Cyklade till Hurtigtorpet för orientering, fy!
Men gick rätt bra, jag gick/sprang med Filippa & Helene.
Vi var klara på ungefär en timme & en kvart :)
Då blev det raka spåret hem & nu sitter jag här, ska snart duscha & sen som vanligt blir det att plugga!!
Finns på mobilen, pusss :*

Skolan...

Har precis haft musik i datasalen, vi ska ha skrivit om någonting inom musiken så jag valde att skriva om Miley Cyrus & hennes karriär som skådespelare & sångerska. Rätt intressant faktiskt.. Jag har ungefär skrivit om henne två eller tre gånger & nu är jag äntligen klar med det, wiiiiie! :) Blev riktigt bra faktiskt tycker jag. Så nu är det bara redovisningen kvar av allt arbete jag har gjort, hatar att reovisa seriöst! :o Aja, men sånt är livet....


Snart blir det att gå & äta med mina bästa flickor, massa kärlek till er :*
& sen har vi några lektioner kvar, slutar kvart i fyra idag ;s Men då blir det att va kvar på skolan eller något med Alice tills tränignen börjar klockan fem! Hoppas vi blir många idag på träningen bara!!!! :)
Ha en bra dag, kyss hej :*

Vad är kärleken egentligen?


Bra spelat brudar!

Hade ju våran första seriematch idag, vi förlorade med 2-13 men vi spelade väldigt bra idag tyckte jag allt :) Hanna Hautanen & Linda Pirttijärvi var matchen målskyttar idag, själv var med matchen buse tillsammans med Felicia Solberg, vi fick utvisning hihi ;) Men vi spelade som sagt väldigt bra idag & bättre ska det blir! Spräckte nollan gjorde vi också, två gånger om! ;p haha
& nästa helg har vi match i mot Nora, borta. Men dom ska vi vinna över tycker jag allt!! =)

Maaaatch, så fruktansvärt nervös! :o

Idag har vi våran första seriematch mot Hovsta :s Förra gången vi spelade mot dom förlorade vi typ med... eller jag säger inte ens, för det är så pinsamt :$ Men idag ska vi se till att vinna tycker jag, vi ska i alla fall spräcka nollan idag, det är vårat största mål att sträva efter!!! Kom gärna & kolla, matchen börjar 15.00, vi behöver erat stöd från läkaren :) haha TAGGA NU BRUDAR! :* Lycka till till oss :D

Grattis morfar på 65 årsdagen!

Hade en trevlig kväll med syster igår, kom dit ungefär vid halv åtta åtta på kvällen, då blev det att fixa sej lite sen ut & gå en sväng.. Var rätt så dött ute igår, som vanligt alltså!! Sen blev det att gå hemåt men då kom Sara efter vägen så det blev att prata med henne en stund, trevligt :) Sen in på statiol & handla lite godis, mums!
Kom hem, kröp ner under täcket & slog på tv:n pratade lite, sen somnade jag nästan direkt, haha riktig sömntuta är jag ;$ Men tack för igår syster, älskar dej så förbannat mycket! :*
& ikväll blir det hem till mormor & morfar för morfar fyller 65 år idag, GRATTIS GRATTIS! Trevligt ska det blir :) Vad ska ni andra göra då??....Okej, ha en så bra kväll alla! :D pussss

Hoppas på en underbart trevlig kväll/natt med syster ♥

Varit en rätt chill dag i skolan idag, fick veta engelska provet idag också & det gick väldigt bra faktiskt! :)
Hade bild som sista lektion idag, nice! Sen blev det att vänta med älskling & Thijs tills deras buss gick tio över fyra, så jag väntade med dom i en & en halv timme, bara för jag är så otroligt snäll! Sen blev det hem, duscha, äta, datorn, musik & snart ska jag hem till mammi, Linus & lillebror, har saknat er en mycket ♥
& ikväll blir det att leka med syster, så jävla efterlängtat så det går inte ens att beskriva! Hör gärna av er om det händer något roligt ikväll ;) hih För det blir nog bara att vara hemma hos syster & mysa :*
Sister, you are very special to me & I do not know what I would do without you, I can not even imagine me life without you, never! You have a very big place in my heart & will always have it! You & me forever, I will never let go of you, you are my sister now & forever, so it is! You mean so much to me, I love you with all my heart, never forget it!Big love for you 

RSS 2.0