Chiiiiiiiiiiiiiiiiiiillipill!

WIIIIIIIIIIIE!! Inget mer plugg för denna vecka inte, slut på det tråkiga. Hade biologi prov idag, sex & samlevnad. Det gick bra. Vi var även på någon teater idag, den var väldigt bra. Den var baserad på verklighet. Jag & mina kära flickkompisar blev lite blöta i ögonen, hoho! VÄLDIGT bra teater som sagt :) & vad ska man göra idag? Det blir väl att bara ta det lugnt, kolla på film kanske. Men det hade ju varit mysigt med lite speciellt sällskap, hihi.
& imorgon (torsdag) så ska alla åttor åka till Boda Borg & vara där hela dagen, hoppas på att det blir roligt. Men en sak är skit dålig, vi får inte bestämma lag själva... Så lagen får vi reda på i bussen på morgonen, innan vi åker :o Men man kan ju.... Ja, lite sådär byta lag sen ;) Sen på kvällen blir det träning!! På fredag ska vi simmaprov med klassen & 8D. Har en lektion före & en efter vi har simmat, så har en jäkligt chill dag på fredag också :) hihi.
H

Kommentarer
Postat av: Rebecca

vi fick inte heller bestämma förra året, men vi bytte ändå lag, det är ju inte direkt några lärare som verkligen kollar så ni är med rätt :)

2011-02-16 @ 16:49:26
URL: http://bleeckis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0